نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saeedzr
اولا که همونی رو میگم که نوشتم دیگه! مشکل خوندن که نداری عزیز دلم
اون گیم رو کجاش برده بود؟!
کارلوس هم معلومه که با تماشاگر فرق داره،ولی اون چیزی رو که دیده اعلام میکنه
انسانه دیگه،ممکنه اشتباه کنه،درک این هم سخت نیست
رافا هم روی چیزی که دیده نظرش رو میگه
کسی که چلنج رو از رافا نگرفته
توی اون توپ هم بعید میدونم کارلوس مثلا اندازه اوت شدن توپ رو با دست نشون داده باشه،چون خیلی نزدیک بود
رافا هم شعور داشته باشه اون توپ رو چلنج میکنه،امتیاز به اون حساسی!
به خدا بعد از ست اول اومدم تو سایت بنویسم که رافا ست اول رو به خاطر اشتباه داوری باخت که حال نداشتم بیام،ولی فکرم درست بود که الان طرفداراش همچین چیزی میگن
راستی فکر کنم اونجا رافا یه چلنج داشت که شاید به این خاطر احتیاط کرد
به قول همین جیسون بود فکر کنم که گفت: از چلنجات استفاده کن،قرار نیست آخر بازی همراهت ببری خونه ات! (البته چند ماه قبل گفت)
خوب منم که از خود نادال بدم نمیاد،خیلی هم شخصیت دوست داشتنی داره
از بردش ناراحت نمیشم،ولی بعضی مواقع از باختش خوشحال میشم
ولی تو چون فدرر سمپراس رو برده،دیگه دوست داری تنیسش نابود بشه،حتما نباید ازش متنفر باشی
در هر صورت سمپراس در دوران اوجش که به راجر نباخت،در اواخر راه بود
راجر هم که اون سال ویمبلدون رو نبرد که بگیم پدیده اون مسابقات شده و همه رو برده
اون باخت شاید توسط کس دیگه هم رقم میخورد،شاید حتی راحتتر
فقط راجر با اون برد تلنت خودش رو نشون داد
|
برادر من چرا اینقدر عصبانی؟!
اولا تا اونجا که یادمه دو تا چلنج مونده بود، دوما صد در صد حماقت اصلی از سمت رافاست که توپ به اون مهمی رو چلنج نکرد، سوما صد در صد اون امتیاز اگه حساب می شد رافا گیم رو برده بود چون 40 30 به نفع رافا بود و کار دیگه به دوس کشیده نمیشد.
به عنوان گزینه چهار، اگه بر فرض کارلوس اون اشتباه رو کزده باشه اصلا ربطی به اشتباه داوری جزئی از بازیه نداره، اون مخصوص خط نگهدارهاست که واقعا کارشون سخته، ولی چر امپایر نباید توپ مشکوک رو کانفرم کنه.
این سودرلینگ خیلی خوش شانسه تو شانگهای بود فک کنم که بازی با سونگا رو اشتباه محض داوری سونگا بریک شد و کلا اعصابش ریخت بهم بازی رو باخت.
رافا باخت بدون هیچ بهانه، ولی دیگه ما از کسی نباید اجازه بگیریم درباره صحنه های داوری حرف بزنیم؟!!
سودرلینگ دایمنشنی نداره و نخواهد داشت با اون وضع افتضاح بازی رافا 12 دقیقه طول کشید با اون سرویس وحشتنکا یه گیمشو هولد کنه. رافا به چلیچ و داویندکو باخت بایدم میباخت ولی این بازی رافا به خودش باخت نه به سودرلینگ.
در مورد صحنه اخر بازی که قدرت جون فیلمشو گذاشته، به نظر من هیچ چیز بدی توش وجود نداره، رافا خودش هم خوشحالی میکنیف تازه سودرلینگ آدم عصبی هست و خیلی خیلی روش فشار بود این بازی بالاخره. مگه نواک بعد از بازی با مونفیس خوشحالی نکرد؟ من رفتار غیر ورزشی ندیدم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط dane
با عرض پوزش از دوستان
دوستان من چند روزه اسپازم گردن گرفتم و هنگامی که تایپ می کنم بدتر میشه و برای اینکه خوب بشه مجبورم استراحت کنم.
خیلی دوست داشتم برای همه بازیها Preview بنویسم اما نشد.
از محمد عزیز هم که برای نوشته های من ارزش قائل شد و یک تاپیک جداگانه رو پیشنهاد کرد ممنونم و تنها چیزی که می تونم بهش بگم اینه که شرمنده ام.
به هر حال اگر حالم بهتر شد در مراحل پایانی مسابقات در خدمت دوستان هستم.
|
فرید جان این حرفا چیه، آروزی بهبودی هر چه سریعت دارم برات.
در پناه خرد