|
آزاد امریکا (US Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Rafa's Fan
|
![]() به تــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلــــــــــــخی زهــر با بدترین حال ممکن و سرماخوردگی تمام شب رو برای تماشای بازی به انتظار نشستم تا شاید برد رافا یکم حالم رو بهتر کنه ولی نمیدونم چرا اینقدر زندگی برام تلخه ..... خیلی چیز میخوام بگم و بنویسم ولی نه توانی تو دستام هست و نه قوایی در بدنم و با تمام وجودم دارم اشک میریزم ... آخر بازی به قرآن متوسل شدم و از خدا خواستم تا رافا رو نجات بده و منو خوشحال کنه ولی شاید حتی خدا هم دوستم نداشت و تو بدترین حالم ، بدترین روز عمرم رو هم برام رقم زد ................... ![]() |
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behr@d به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 | |||
Senior Member
پستها: 755
سپاس: 1,202
در 404 پست 773 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: کسی نیست جز کاملترین تنیسور تاریخ نواک جوکوویچ .
کسی که میتونه بعد از بازنشستگی برترین و پرافتخارترین تنیسور تاریخ هم محسوب بشه.
|
![]() نقل قول:
دردناک بود متاسفم و به امید روزهای بهتر و بازگشت به اوج رافا که به نفع تنیس دنیاست نقل قول:
نقل قول:
به همان خدایی که می پرستید و می پرستم سوگند که نه آیدی محمد. نه آیدی rg7 نه آیدی behsen هیچکدام متعلق به من نیست این را فقط نوشتم برای نشون دادن عمق کج فهمی دشمنی و حقارت عده ای و گرنه اصلا لزومی نداشت بازهم از مدیرکل سایت تقاضا میکنم به هر طریقی که می توانند به شانتاژ فرافکنی توطئه و دشمنی عده ای ابله و نفهم حقیر که به خیال خودشون قصد بدنام کردن من را دارند رسیدگی کند ویرایش توسط مسعود 289 : 09-05-2015 در ساعت 09:25 AM |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rafa's Fan
|
![]() |
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behr@d به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#4 | |
Novak's Fan
پستها: 765
سپاس: 1,953
در 707 پست 7,155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic
&
Sloane Stephens
&
Garbine Muguruza
|
![]() نقل قول:
بهراد جان طرفدارهای فونینی هم ست پنجم به خدا متوسل شدن و گفتن کاری کن فونینی ببره و طرفدارهای رافا هم همینطور. به نظرت خدا باید به داده کدومتون برسه که ناراحت نشین؟ چون سنت یکم پایینه هنوز بهت این توصیه رو میکنم خدا تو ورزش و هیچ چیز دیگه ای دخیل نیست فونینی بهتر بود برد همونطور که هامبورگ رافا بهتر بود برد. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Senior Member
پستها: 387
سپاس: 2,180
در 361 پست 2,509 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER
|
![]() نقل قول: