|
ویمبلدون (Wimbledon) |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#11 |
Author
![]() |
![]() صعود نادال به راند سوم، پیشرفت موری ![]() مرد شماره یک جهان با تخریب سریع تنیسور امریکایی راند دوم را با پیروزی پشت سر گذاشت " من خوب بازی کردم. و بازی را در ست سوم تحت کنترل داشتم در حالی که بعد از آن (2-1 و 40-0) چند اشتباه وجود داشت . who added he preferred to play without the STG80 million ($A123.11 million) roof covering the action. " این بهترین کورت در جهان است . بازی کردن در اینجا همیشه لذت بخش ست . این تجربه جدید زیر یک سقف بود، اما من، مطمئنا ترجیح می دهم بدون سقف بازی کنم " مدافع عنوان قهرمانی گفت . ![]() موری در دور اول مسابقه خود را در چهار ست به پایان برد، اما در مقابل توبیاس کمکه آلمانی هیچ گونه مشکلی نداشت . اندی در دور بعد به مصاف ایوان لیوبیچیچ کروات می رود " من خوب سرو زدم اما بقیه بازی من کار دارد این کاملا پیچیده ست و باد می وزد " موری گفت . " او بسیار سخت و فلت به توپ ضربه می زد، پس دریافت ریتم سخت بود . در دیگر بازیها، بازیکنان سید ماردی فیش، توماس بردیچ، و ریچارد گسکه همگی به راند سوم صعود کردند . |
![]() |
![]() |
26 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M∂hdi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
برچسب ها |
آزارنکا , استوزر , برایان , بردیچ , تنیس , جوکوویچ , رادیک , زووناروا , زیمونیچ , سرنا , سودرلینگ , سونگا , شاراپووا , فدرر , لودرا , ماری , ملتزر , نادال , نستور , هانتوچووا , وزنیاکی , ویمبلدون , پتشنر , کویتووا , گرند اسلم |
کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (0 عضو و 3 مهمان) | |
|
|