|
آزاد فرانسه (Roland Garros) |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#11 | |||
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
![]() نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() بابا دم همه تون گرم. من به همه تون حسودیم می شه. البته حتماً می گین حسود هرگز نیاسود اما اوج نامردیه شما از صحبت سه ملیت همه چیزشو متوجه می شین اما من فقط عکساشو نگاه می کنم ![]() ![]() نامردا کی وقت کردین 3 تا زبون یاد بگیرین؟! ![]() عربی و فرانسوی تون رو کجا فول شدین؟ ![]() دارم از حسودی می ترکم. ![]() لابد یه ست تنیس هم باهاتون بازی کنم لاو 6، منو می برین آره؟! ![]() من دلمو تو این دنیا به چی خوش کنم خدا؟! بدبختی، اسم همه ی این گزارشگرا رو هم بلدین! |
|||
![]() |
![]() |
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
برچسب ها |
رولندگروس، فرنچ اپن، تنیس خاکی، گرنداسلم، |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|