|
مسترز مادرید (Mutua Madrileña Madrid Open) |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#11 |
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
![]() دوستان کسی پریشب آخرای وقت بازی دینارا سفینا رو ندید؟! خیلی جالب بود! حریف دینارا اومد سرویس منتهی به Match Pointش رو بزنه، یه دفعه یه گربه ی قهوه ای ناز و پشمالو از عرض زمین رد شد و رفت لای تبلیغات قایم شد!!! من تا اومدم Record کنم گربه هه رد شد! هیچ جا هیچ تصویر و فیلمی هم ازش پیدا نکردم هنوز! خیلی جالب بود! آخه کدوم احمقی با خودش برای تماشای تنیس گربه میاره تو استادیوم؟! یه جا نوشته بود شاید مربی سفینا اومده قبل از باخت به شاگردش یه شکی وارد کنه! اما من که بعید می دونم! خلاصه یه پیشی ناز و پشمالو اومد و از وسط خاک رس کورت رد شد! راستی دیشب بازی ناندو و کارلو ویچ رو می دیدم، تعجب کردم!! این کارلو ویچ روی تی شرتش نوار پرچم ایران بود!! همینطور روی لبه ی آستینش. نگاه کنین: ![]() یا این یکی: ![]() فقط نوار سفید وسطی یه کم پهناش کمه: ![]() عجیباً غریبا !!!! |
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
برچسب ها |
تنیس، مسترز، مادرید، 2010 |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|