|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#11 | |
Roger's Fan
پستها: 208
سپاس: 69
در 208 پست 1,736 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
در مورد نادال و بازیش منظورم رو متوجه نشدی اینجوری برات توضیح دتدم ..که اوایل دفاعی محض بود اما الان بهتر شده..خیلی حرف عجیبی هست؟ درکش مشکله؟ نمیدونم والا...اوایل دفاع میکرد الان خیلی بهتر شده و اگرسیو تر شده اما نسبت به قبلش..نه اینکه بگیم بازیکن اگرسیوی هست...شما به بزرگواریت ببخش ! در مورد رالی و تنیس..کاملا مشخص هست منظورم رو متوجه نمیشی! من کاری به اینکه اسون هست یا سخت ندارم کاری به اینکه میشه رالی رو کوتاه کرد یا نه ندارم... دارم میگم بازیکنی اگرسیو هست که تلاش کنه ویتر بزنه..که تلاش کنه رالی رو کوتاه کنه..که تلاش کنه زودتر به امتیاز برسه..حالا شد یا نشد مهم نیست! نه حرفای من از رو هوا نیست! شما خیلی به اطلاعتت مطمن هستی و منابغ مختلف رو جستجو نمیکنی...من نمیتونم از هرچیزی که میخونم یه بک اپ و کپی بگیرم که به کسی ثابت کنم. اصلا نیازی نیست! شما دوست داری باور میکنی دوست نداری نمیکنی... در مورد تند شدن رولاند گاروس و کند شدن زمین های دیگه واقعا شما فکر کردی مخالف حرف من هست جدا؟! خب یه توضیح براتون میدم شاید نظرت عوض شه... استرالیا هارد هست و کند شده ..درست؟! حالا از 2008 که قبول داری؟ ویمبلدون هم کند شده... امریکا هم یک نگاه بکنی بازی 2005 با الان رو مشخص هست کند شده حالا اینکه خبر رسمی ازش نیومده به خودشون ربط داره.. رولاندگاروس هم که دیگه توی کندی روی دست نداشت..دارن کمی تند ترش میکنن.. اکثر هاردکورت های مستر ها شبیه...میامی ایندیال ولز..شانگهای....تورنتو..و مسترزهای خاکی هم که کند هست. لندن هم کند هست... یه سینیسناتی تند هست و امریکا که اونم اگر ببینی در 3-4 سال اخیر متوجه کند شدنش میشی... با این شرایط! به صورت کلی...زمین ها دارن کند میشن یا تند؟ همشون کند شدن..رولاندگاروس هم که خدای کندی هست کمی تند تر شده... یه جوری حرف نزنین انگار همه چی برای همه سبک بازیکنان فراهم شده..در کل همه چیز کند تر شده حالا نظر شما مخالف هست...بازم نظر شخصیتونه... ویرایش توسط Farshad.Roger : 01-20-2011 در ساعت 07:20 PM |
|
![]() |
![]() |
برچسب ها |
گرنداسلم اول، 2011، آزاد استرالیا، Australian Open |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|