|
مسابقات آخر سال لندن (Barclays ATP World Tour Finals) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان مسابقات کیست؟ | |||
رافائل نادال |
![]() ![]() ![]() ![]() |
20 | 28.17% |
راجر فدرر |
40 | 56.34% |
نواک جوکوویچ |
4 | 5.63% |
روبین سودرلینگ |
2 | 2.82% |
اندی موری |
5 | 7.04% |
توماس بردیش |
0 | 0% |
داوید فرر |
0 | 0% |
اندی رادیک |
0 | 0% |
رأی دهندگان: 71. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#381 |
Statistician
پستها: 745
سپاس: 7,731
در 758 پست 11,060 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ----------- The king RAFAEL NADAL
|
![]()
تبریک به تمام فدرریا بابت قهرمانی و تبریک به نادالیا بابت بهترین نتیجه توی ایندور، اگه رافا ست دوم رو نمیبرد فدرر تنها تنیسوری میشد که بدون باخت یه ست تورنمنت آخر سال رو برده.
امشب حقش بود ببره، به نظر من نادال هنوز توی ایندور مشکل داره، توی این مسابقات بجز بازی با بردیچ بقیه رو فقط براساس تجربش برد خود من که اول تورنمنت فکر نمیکردم حتی به فینال هم برسه،امشب هم استراتژی مشخصی نداشت فقط اومد بازی کنه. |
![]() |
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hatam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#382 |
Junior Member
پستها: 29
سپاس: 157
در 29 پست 234 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر
|
![]()
درود بر راجر فدرر کبیر.منم قهرمانی راجرو تبریک میگم.نادال بکهند فدررو نشونه گرفته بود ولی غافل از اینکه بکهند فدرر از فورهندشم بهتر شده بود.
|
![]() |
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی pooya به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#383 |
Senior Member
|
![]()
عالی بود تبریک
![]() ![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behnam RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#384 |
Tech Support
![]() |
![]()
تبریک میگم به همه فدرری ها، چه بی جنبه ها و چه با جنبه ها
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#385 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behnam RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#386 |
Member
پستها: 86
سپاس: 874
در 75 پست 593 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER
|
![]()
با سلام
خب گفتني ها رو در مورد بازي عالي راجر رو دوستان گفتند! اما يه نكته و اون اينكه، من از حركت رافا در مچ پوينت بازي كه چلينج نكرد خيلي خوشم اومد.با اين حركتش نشون كه يك حرفه اي به تمام معناست! خب اخر سال هم فرا رسيد و زمان ركود ورزش تنيس! اميدوارم سال اينده بازي هاي خوبي رو پيش رو داشته باشيم . از دوستان هم خواهش ميكنم توي اين شرايط بحث نادال فدرر رو راه نيندازند! هر دو عالي بودند اما امشب شب فدرر بود. موفق باشيد در پناه حق. |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی farhad10 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#387 |
Senior Member
پستها: 340
سپاس: 784
در 337 پست 2,862 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجـــــر فدرر رافا نادال؛؛اندي ماري؛؛نواك جوكوويچ ویکتور ترویسکی؛؛خوان دلپوترو؛؛ماريا شاراپوا؛؛كيم كلايسترز؛؛سابینه لیسکی
|
![]()
منم به نوبه خودم برد راجر كبير رو به همه طرفداراش تبريك ميگم امشب عالي بود راجر جان از 3 تا بريك 3 تاش رو هم بدست آورد .
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی FaRzIn به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#388 |
Senior Member
پستها: 317
سپاس: 14,435
در 311 پست 1,954 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Only Roger Federer
|
![]() ![]() ![]() ![]() واقعاً یکی می بایست شاخ نادالو بشکونه دیگه خیلی پررو شده بود بقیه که عرضه این کارو نداشتن بازم به راجر خودمون یه نکته امیدوارکننده تو این بازی این بود که برخلاف بازیهای طول سال که راجر با سرویس های خوبش جبران ارورهای زیادشو میکرد این دفعه با یه بازی کامل جبران سرویس اولای بدشو کرد ![]() ![]() ( نادالی های عزیز ببخشید اگه یه کم تند رفتم تو دلم چیزی نیست ![]() ویرایش توسط roli : 11-28-2010 در ساعت 10:54 PM |
![]() |
![]() |
#389 | |
Senior Member
|
![]() نقل قول:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#390 |
Senior Member
پستها: 120
سپاس: 229
در 115 پست 598 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
غصه نخورید پله پله
امسال تونست بیاد فینال ساله بعد قهرمان میشه از بازی با نواک میشد فهمید اون اقتداریو که لازم بود نداشت همین باختا باعثه انگیزه دوباره میشه تبریک میگم به همه طرفدارایه راجر |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی viva rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (0 عضو و 2 مهمان) | |
|
|