|
آزاد بی ام دابلیو (BMW Open) |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
05-02-2010, 10:08 PM | #1 |
Tech Support
|
مسابقات آزاد مونیخ (BMW Open)
تورنمنت آزاد مونیخ آلمان هم به مانند ، دو تورنمنت دیگر این هفته، Serbia Open و Estoril Open در رده 250 امتیازیها قرار داره و بر روی خاک رس برگزار میشه.
سال گذشته Tomas Berdych با شکست Mikhail Youzhny در دیدار فینال با حساب 6-4 4-6 7-6 توانست خود را به عنوان قهرمان مسابقات معرفی کند. جدول مسابقات را میتوانید از فایل ضمیمه دریافت کنید. |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
05-07-2010, 08:50 PM | #2 |
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
پخش مسابقات تنیس تورنمنت ATP 250 در مونیخ آلمان از شبکه ورزشی Sport+ France بر روی ماهواره Astra 1M |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
05-09-2010, 12:11 PM | #3 |
Former Staff
|
ماريان چليچ و يوژني به فينال راه يافتن..هر دو بازيكن بازيكنان خوبي هستن ولي من دوست دارم يوژني قهرمان بشه..خيلي بازيكن سخت كوشيه!اين روسا هميشه سخت بودن!
به احتمال زياد امروز يوژني قهرمان مسابقات بشه. البته چليچ بازيكن پر فراز و نشيبه! |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
05-10-2010, 08:53 AM | #4 |
Former Staff
|
Mikhail Youzhny قهرمان مسابقات شد..خيلي خوشحال شدم كه اين روسي تونست جام و بدست بياره.بهتر از اون چيليچ قد بلند بود كه معلوم نيست چجور بازي ميكنه
مباركش باشه |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
برچسب ها |
آزاد مونیخ، BMW |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|