نمایش پست تنها
قدیمی 06-30-2013, 12:19 AM   #9
mspayam
Moderator

آواتار mspayam

پستها: 1,137
سپاس: 2,347
در 1,048 پست 7,309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer, Nadal, Sharapova, Azarenka

نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsann نمایش پست ها
سلام دوستان
چند تا سئوال داشتم.چرا وزن راکت هایی که تو ایران هست با همون راکت تو سایت tenniswarehouse فرق داره؟
مثل راکت فدرر که وزنش تو ایران سبک تره انگار تا اونی که تو سایت زدن.
و راکتی که نادال دستش میگیره وزنش چقدره؟
برای زدن ضربه های قوی وزن راکت بهتره سبک باشه یا سنگین؟
من راکت خودم head andy murray هست.با وزن 315.اما حس میکنم زیاد قدرتی نیست.نمی دونم درست میگم یا نه!!
اگه میشه راهنمایی کنین که راکت قدرتی تری بگیرم.
سلام دوست عزیز
می شه لطفاً کاملتر توضیح بدی که این فرق در چه چیزیه؟ مثلاً وزن راکتی که توی ایران هست چقدر کمتر یا بیشتر از وزن tennis warehouse هستش؟
وزنی که روی بعضی از راکت ها نوشته وزن بدون زه هستش ولی وزنی که tennis warehouse نوشته وزن به همراه زه هستش که معمولاً 20 گرم از وزن بدون زه کمتره.
راکتی هم که نادال دستش می گیره وزنش با راکت های aero pro drive فرق داره چون اون راکت مختص نادال با اسم خودش روی راکت تولید می شه. به طور کلی با اینکه مشخصات به APD نزدیکه، اما یه سری تفاوت هایی داره که توضیح کاملترشون توی این سایت هست:

http://tennisopolis.com/forum/topics...-and-his-specs
هر جایی از اون توضیحات رو که متوجه نشدی بگو تا در موردش صحبت کنیم. علاوه بر تفاوت های خود راکت یه حرف هایی در مورد این هست که نادال هم به راکتش نوار سربی اضافه می کنه و اون هم باعث می شه که وزن و نقطه ی توازن راکت تغییر کنه.

شما هم مطمئنی که اسم راکتت Head Youtek IG Radical Pro هستش؟ چون وزن اون راکت 323 گرمه نه 315 گرم. اگه اسم کامل راکتت و همچنین اسم زهی که روش هست رو بگی بهتر می شه راهنماییت کرد.
mspayam آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از شما mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: