نمایش پست تنها
قدیمی 06-26-2013, 04:52 PM   #894
mostafa.l
Junior Member

پستها: 4
سپاس: 2
در 1 پست 2 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط mspayam نمایش پست ها

سلام دوست عزیز
وزن راکت رو به دو شیوه می شه اضافه کرد. یکیش اینه که توی حلقه ی سر راکت نوار سربی بچسبونین. نوارهای آماده رو باید فروشگاه های لوازم تنیس داشته باشن و کافیه که شما اون نوار پشتشون رو بکنین و به حلقه ی سر راکت اضافه کنین. این نوارها رو می تونین به قسمت 12 یا 6 و 9 (اگه حلقه ی سر راکت رو صفحه ی ساعت در نظر بگیرین) اضافه کنین. که هر کدومشون یه تغییر خاص رو توی راکت ایجاد می کنن. اما بدی اضافه کردن وزن به سر اینه که باعث می شه همونطور که گفتین بالانس راکت عوض بشه و سر راکت سنگین تر از حد معمول باشه و بازی کردن باهاش حس متفاوتی داشته باشه. یه راه دیگه اش هم اینه که گلوله ی سریی تهیه کنین و ته راکت رو باز کنین و اون نوارهای سربی رو که لای پنبه پیچیدین به دسته اضافه کنین. البته این کار برای همه ی راکت امکانپذیر نیست.
شما اگه بگین الان چه راکتی دارین و اون راکتی که می خواین بهش وزن اضافه کنین چه راکتی هستش بهتر می شه در مورد تغییر وزنشون نظر داد.

سلام مرسی از پاسختون من aeropro drive 2013، 320g دارم همون رو برام آوردن اما 300g هست ، من اصلا نمیدونستم که این مدل 300 گرمی هم داره و نسپردم اینجوری شد ، جایی هست که وزنش رو تغییر بدن مثل فابریکش بشه؟
mostafa.l آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول