02-15-2013, 11:54 AM
|
|
Former Staff
سپاس: 15,938
در 2,464 پست 29,057 بار سپاسگزاری شده
|
سرنا ویلیامز در یک قدمی نامبر وانی
قهرمان آمریکایی تنیس زنان ، سرنا ویلیامز فقط به یک پیروزی دیگر در قطر نیاز دارد تا بتواند برای اولین بار پس از 2 سال و نیم بار دیگر به رنک 1 تنیس زنان راه پیدا کند. او می تواند این پیروزی را امروز در کوارتر فینال قطر بدست بیاورد . تنیسور استرالیایی سمانتها استوسور هم که دیروز موفق شد از سد کوزنتسووا بگذرد امروز باید به مصاف زن شماره 3 جهان ، ماریا شاراپووا برود. سرنا دیشب در یک بازی نسبتا یک طرفه موفق شد با نتیجه 6-0 6-3 U.Radwanska را شکست دهد.
یک سال قبل پس از مصدومیت های پیاپی ، دوران حرفه ای سرنا ویلیامز در وضعیت بحرانی قرار گرفته بود اما او به خوبی توانست با مصدومیت مچ پا دست و پنجه نرم کند و سرانجام بازگشت رویایی به تنیس داشته باشد. پس از قهرمانی در ویمبلدون ، المپیک و یو اس اپن اکنون اعتقاد ها بر این است که سرنا می تواند بار دیگر به رنک 1 تنیس زنان دست پیدا کند.
زمانی که از او پرسیدند آیا به نامبر وانی فکر می کنی سرنا پاسخ داد " واقعا به این موضوع فکر نمی کنم . من امروز حریف خیلی خوبی دارم و هر اتفاقی ممکن است بیوفتد . "
سپس از سرنا سوال شد نظرت در مورد اینکه به عنوان مُسن ترین تنیسور زن به رنک 1 باز خواهی گشت چیست که سرنا پاسخ داد " این بسیار عالی است "
در روز جمعه سرنا باید به مصاف تنیسور اهل جمهوری چک و قهرمان ویمبلدون ، پترا کویتووا برود. پترا در روز گذشته موفق شد در یک بازی نزدیک نادیا پترووا را مغلوب کند و به کوارتر فینال برسد. همچنین امروز زن شماره یک جهان ، ویکتوریا آزارنکا نیز باید به مصاف زن شماره 7 جهان ، سارا ارنی از ایتالیا برود.
ویرایش توسط Ahoura : 02-15-2013 در ساعت 01:31 PM
|
|
|