مجدد سلام واحترام
خوب يك توضيح كوتاه ميدم اول
زه بابولات يك مدل Pro Hurricane Tour هست كه زرد رنگ يا طلايي رنگ هست كه داوم نسبتاً كمي دارد ولي زه ديگري هست
Pro Hurrican كه سفيد يا كرم رنگ هست كه از زه هاي پر دوام بابولات هست اگر شما با زه اول بازي مي كنيد از دومي استفاده كنيد ولي دومي پاور كمي دارد اما اگر از دومي استفاده ميكنيد و باز زود پاره ميشه و قصد تعويض مدل زه داريد بابولات نگريد زه Luxilon Big Banger Orginal كه البته ١٥ ل هست زه بادوامي هست همراه با كنترل عالي فقط دقت كنيد عرض كردم orginal نه اشتباه زه Luxilon Big Banger Alu power به شما ندن زه بسيار خوبي هست اما دوامش نسبتاً كم هست
اگر شهري كه هستيد زه Kirschbaum هم پيدا كرديد مدل Pro Line No II حتماً با ضخامت ١٣٠ بسيار زه عالي هست اسپين عالي همراه با پاوري خوب ولي تحت كنترل
زه Head PWR Fusion16 هست با دوام هست ولي زه پاور داري هست پيشنهاد نميدم چون كنترلي نيست
البته ببخشيد كه اين جوري دارم زه معرفي ميكنم مي دونم اين كار اصولي نيست چون من بايد بازي شما رو ببينم بر حسب بازي و نو راكت شما و حتي ميزان تنشن شما نظر بدم ولي سوال شما چون خيلي كلي بود من هم سعي كردم جوابي بدم كه مفيد باشه
البته زه هاي نايلون مقاوم تر هستن و ارزان ولي به شما كه سطح بالا هستين لذت بازي خيلي نميدن
ولي در ظاهر شهر شما زه گران هست چون اين قيمتي كه شما گفتيد مال زه Hybrid هست نه زه پلي استر تكي زه بابولات از ١٨٠٠٠ هست تا ٣٠٠٠٠ كه گران ترين هست كه زه اي كه شما نام برديد از گران ترين ها نيست
اما نكته ايي راجع به زه : زه بايد به شما اول لذت بازي عالي كنترل دلخواه كه توپ را كاملاً در كل زمين با تصميم شما در همان نقطه بخواباند و اسپين خوب و پاور ي مطابق با پاور دست شما به شما بدهد در اين صورت بازي انقدر به شما لذت ميدهد كه پاره شدن زه براي شما همراه با هزينش ديگه مهم نيست به نظرم شما هنوز زه مطابق با بازي و راكت تان را پيدا نكرديد من خودم ميانگين هر٢٠ساعت الا ٢٥ ساعت بازي زه پاره ميكنم
به اميد اينكه تونسته باشم كمك كوچكي به شما كرده باشم بازم سوالي بود در خدمتم و اگر دوست داشتيد نتيجه استفاده از زه جديد را به من هم اعلام كنيد
|