نمایش پست تنها
قدیمی 06-29-2012, 11:58 PM   #181
سلام
Senior Member

آواتار سلام

پستها: 214
سپاس: 5,795
در 209 پست 1,840 بار سپاسگزاری شده

یه بازی ساده. پر از اشتباه.
اینجور ورزشکارا همینن!! نمیشه کاری کرد. منظورم اینه که ورزشکاری که با ذات و وجودش تنیس بازی میکنه و اصولا خودشو به آب و اتیش نمیزنه همینه. مثل من و تو میمونه. یه روز حال داره یه روز حال نداره. مخصوصا که فدرر باشه!!! امروز اعصاب نداشت، بی خیال بود، با خودش لج می کرد و ... .
بین خودمون باشه، بعضی اوقات هم فقط با نامش بازی میکرد!!! یعنی اسم فدرر تو زمین بود و بس.
باز هم بین خودمون باشه، اگه با روسل بازی داشت شاید 3-0 می باخت!!!

ولی از ضعف هاش گفتیم. از مزیت همین بازی با شرایط درونی فدرر بگیم. چنین بازیکنایی حساب و کتاب و فرمول و این جیزا ندارن!! یعنی هیچوقت مخشون تو بازی سرویس نمیشه. جون با طبیعت خودش بازی میکنه. به همین علت هم به بازی برگشت.
فرق فدرر با بعضی ها اینه که فدرر بازیکن کامله. شاید هم کاملترین بازیکن تاریخ. بنابراین راههای زیادی داره تا از بن بست در بیاد. سرویسش دقت نداشت، دراپ شات میزد، دراپش خراب میشد، اسپین رو بکهند حریف میانداخت، تا اینکه دوباره سرویسش گرفت و بنتو رو بیچاره کرد. تا زه سرو اند والی و بازی در خطوط کناری هم نفس بنتو رو گرفت. البته اگه بنتو بدنش جواب نمبکرد شاید ما هم نمیدونستیم ست پنجم چی میشه و اینجور راحت از راجر تعریف نمیکردیم.

به نظر من هنوز هم راجر کاملترین بازیکن تاریخه.
شخصا اعتقاد دارم که راجر توی این بازی از 40% توانایش هم استفاده نکرد.
البته کارشناسا هنوز هم بهترین سطح بازی ارائه شده در تاریخ رو بازی راجر می دونن (در دوران اوجش) و بعد از راجر پیت و با فاصله زیادی از اونا نادال و نواک. این یک واقعیته. همه باید با احترام بپذیرند.
همونطور که به خاطر سابفه و دست آوردهای بینظیر راجر، در بدترین شرایط هم تماشاگرا ایستاده براش دست میزنن.
سلام آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
20 کاربر زیر از شما کاربر گرامی سلام به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: