نمایش پست تنها
قدیمی 06-26-2012, 08:10 PM   #1
Behr@d
Rafa's Fan

آواتار Behr@d

پستها: 1,536
سپاس: 10,963
در 1,496 پست 13,024 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal & Ana Ivanovic & Garbiñe Muguruza & Flavia Pennetta & Ajla Tomljanović

سلام

دقایقی پیش نادال اولین بازیه خودش رو در ویمبلدون انجام داد و از نظر من رضایت بخش نبود . البته جای تعجب نیست چون معمولا بازیهای اول رافا تو ویمبلدون اینجوریه هستش . از حق نگذریم بلوچی هم خوب بازی کرد و من فکر میکنم اگر بتونه سرو های اولش رو بهتر کنه و ارور هاش رو هم کاهش بده میتونه جایگاه بهتری تو رنکینگ داشته باشه .

در دیگر بازیهای مهم امروز جو ویلفرد موفق شد هیوئیت کهنه کار رو 3 بر 0 شکست بده . هیوئیت خوب بود و سونگا در سیو بریک پوینت ها عالی . اگه ناراحتی انگشتش اذیتش نکنه میتونه تا 1/4 بیاد .

اما طولانی ترین بازی امروز تا اینجا که دقایقی پیش پایان پذیرفت دیدار بین گیرمو گارسیا-لوپز و ادوارد راجر واسلین بود که گارسیا-لوپز موفق شد در نهایت 3-2 و با نتایج 6-7 و 6-3 و 7-6 و 5-7 و 10-8 رقیبش را شکست دهد و راهی دور بعد گردد .

شاید بزرگترین شگفتی مسابقات امروز تا اینجا پیروزی 3-1 یارکو نایمینن مقابل فلیسیانو لوپز بود .

امروز همچنین در دیدار تقابل دو شگفتی داوید گوفین موفق شد 3-1 برنارد تومیک را شکست دهد تا شگفتی ساز رولند گاروس بر شگفتی ساز ویمبلدون فائق آید . باید دید که آیا او میتوانید موفقیت خود در رولند گاروس را تکرار کند یا نه ؟!

با سپاس
Behr@d آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behr@d به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: