نمایش پست تنها
قدیمی 06-22-2012, 09:38 AM   #5
Mobin2012
Junior Member

پستها: 9
سپاس: 13
در 6 پست 9 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer, Roger Nadal, Rafael Sharapova, Maria Errani, Sara

نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir23 نمایش پست ها
سلام
مربي بهترين كسي هست كه ميتونه درباره نوع راكتي كه شاگردش بايد استفاده كنه نظر بده اما گاهي اين وسط يك سري عوامل ديگه هم موثر ميشن كه يك راكت نا مناسب رو يك مربي به شاگردش پيشنهاد بده مثلا يك سري راكت خريده باشه و رو دستش مونده باشه حالا بخواد ردشون كنه!!!
بهترين كاري كه ميتونيد بكنيد اين هست كه از مربيتون راكت نخريد فقط ويژگي ها(وزن، هر سايز بالانس و ...) راكت رو بگيريد و خودتون بريد راكت رو از نمايندگي ها تهيه كنيد.

درباره شما زهرا خانم اين رو بگم كه اكثر تنيسور هاي خانم جوان در ابتداي كار يك راكت سبك با صفحه حدودا 100 انتخاب ميكنن...بازم دوستان نظرشون رو بذارن بهتر راهنمايي ميشيد.
مربی رو که جایی که من هستم باید فراموش کنم... ولی مثلا یادم هست 5 سال پیش واسه برادرم از مدرن اسپورت یه هد خریدم 75 تومن!! وقتی برادرم به مربیش نشون داد کف بر شده بود..!! فکر می کرد قیمتش باید خیلی بالاتر باشه و می گفت نسبت یه قیمتش خیلی راکت عالی هست و واسه شروع عالیه...! حالا منم می خوام اگه بشه یکی که تجربه ش زیاده و به قولی تا100 راکت بیشتر از ما پاره کرده بیاد بگه فلان مدل خیلی خوب جواب داده واسه تازه کارا مثلا...البته 5 سال پیش تا حالا اون مدل هد دیگه 10 بار بروز شده وگرنه همون مدل رو می رفتم می خریدم...اینکه چه ویژگی باید داشته باشه خوب تو نت که زیاده لازم به پرسیدن از مربی نیست...اگه تونستید مدل معرفی کنید یا همین مدل هایی رو که دوستمون تو بازار پرسیدن رو نظر بدید بازم بد نیست...
( کلا این فروم نمی دونم چرا سوتو کوره..!! فروم خارجی هم به من معرفی کنید ممنون می شم)

ویرایش توسط Mobin2012 : 06-22-2012 در ساعت 09:52 AM
Mobin2012 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از شما Mobin2012 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: