05-25-2012, 11:43 PM
|
|
Roger's Fan
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده
|
فدرر: فشار زيادي در پاريس بر روي جوكويچ است
راجر فدرر كه دو بار در دوران بازيش (در 2006 و 2007) بعد از پيروزي در ويمبلدون، آزاد آمريكا و آزاد استراليا، در رولند گاروس فرصت قهرماني در چهار گرند اسلم پياپي را از دست داده، مي گويد فشار وارده بر نواك جوكويچ براي انجام اين كار در آزاد فرانسه امسال بسيار زياد خواهد بود.
فدرر گفت: “سه قهرماني پياپي در نوع خودش فوق العاده است، چهار قهرماني متوالي يك گام فوق العاده ديگر است.به نظرم سخت ترين بخش آن، قسمت پاياني است.من دو بار در فينال بودم، دو مرتبه دو ست فاصله داشتم.باشد، منظورم اينست كه من با رافا در پاريس بازي مي كردم، كه هيچ چيز را ساده تر نمي كند.ولي شايد در اين دوره، آغاز كردن با رولند گاروس و پايان دادن بر روي زمين هارد آسان تر باشد.ولي اين براي تنيس فوق العاده است كه ما نواك را دوباره در اين موقعيت داريم، جايي كه رافا در استراليا 2011 سعي در انجام اين كار داشت.اما قسمت دشوار اينست، هر امتيازي كه بازي مي كنيد، هر گيمي كه بازي مي كنيد، فشاري كه تحمل مي كنيد و جواب دادن به سوال ها براي بارها و بارها.سرگرم كننده است چون درباره بزرگترين موفقيت صحبت مي كنيد.ولي در پايان، شما مي خواهيد مسابقه دهيد و خيلي درباره آن صحبت نكنيد.”
جوكويچ: تصميمي درباره تورنومنت بلگراد گرفته نشده است
با وجود استعفاي عمويش، گوران، از سمت مدير تورنومنت، نواك جوكويچ مي گويد در حال حاضر خانواده اش قصد فروش تورنومنت بلگراد را ندارد، ولي تعهدي درباره آينده آن نمي دهد.سويا به عنوان مقصد احتمالي مسابقات معرفي شده.يك روزنامه صربستاني گزارش داده كه خانواده قصد فروش تورنومنت ماه آوريل– هيچ كدام از سه بازيكن برتر صربستان در تورنومنت امسال رقابت نكردند – را دارد كه گوران جوكويچ آن را تكذيب كرد.
نواك به خبرنگاران گفت: “نه در حال حاضر.خب، ما درباره گام بعدي خود فكر مي كنيم، در واقع همين حالا.تورنومنت زادگاهم اولين تورنومنت حرفه اي تنيس ATP در صربستان است، پس ما خيلي به آن افتخار مي كنيم.و قطعا شهر و كشور، ما براي 4 سال گذشته آن را مديريت كرديم و هميشه سعي كرديم هر سال آن را بهبود ببخشيم.اغلب نظراتي كه مي شنويم مثبت هستند.ولي تلاش زيادي مي خواهد و انرژي زيادي از طرف خانواده ام و خودم براي بازي كردن در آن.خواهيم ديد كه چه كاري انجام مي دهيم.”
لي بعد از قهرماني در رولند گاروس ‘نصف سال را هدر داده’
لي نا مي گويد پس از قهرماني سال گذشته در مسابقات آزاد فرانسه خيلي حواس پرت شده و همين باعث به دست آمدن نتايج ضعيف بود.
لي: “من (بعد از قهرماني) زمان زيادي را از دست دادم.بايد كارهاي زيادي را خارج از تنيس انجام مي دادم.بعد از رولند گاروس حس كردم تمركزم را در زمين از دست دادم.به اندازه گذشته تمرين مي كردم...ولي كاملا متفاوت بود چون ذهنم ديگر در زمين نبود.هميشه كارهاي زيادي براي انجام داشتم و اين چيزي بود كه هيچ وقت در گذشته تجربه نكرده بودم.نصف سال را براي ياد گرفتن زندگي هدر دادم.سال گذشته در چين بودم، در يك رستوران، و ناگهان يك زن جيغ كشيد: ‘اوه، او غذا مي خورد.’ من مانند اين بودم...من بايد به فروشگاه بروم تا چيزي را بخرم، مانند ديگران ولي آن ها فكر مي كنند من متفاوت هستم.”
|
|
|