نمایش پست تنها
قدیمی 05-18-2012, 01:44 AM   #6
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

مويا درباره مادريد: نمك باعث لغزنده شدن خاك آبي شد

كارلوس مويا، دستيار مدير تورنومنت مادريد و قهرمان پيشين رولند گاروس

كارلوس مويا، دستيار مدير تورنومنت مادريد و شماره 1 پيشين تنيس مردان، در نشريه El Pais نوشته كه هفته قبل از برگزاري تورنومنت و پيش از آن كه براي شركت در مسابقات تور قهرمانان به كلمبيا برود، او و ديگر بازيكنان بر روي خاك رس آبي بازي كردند و مشكلي وجود نداشته.با اين وجود، وقتي روز دوشنبه براي شروع تورنومنت بازگشته، ازينكه زمين ها كاملا متفاوت ار هفته گذشته بودند شگفت زده شده.
مويا: “آن ها تغيير كرده بودند.نمي توانستم چيزي را كه مي ديدم باور كنم.انقباض يافتن تقريا غير ممكن بود و من به ندرت چنين زميني را ديده ام كه انقدر ليز باشد، مخصوصا سه زمين اصلي.”
مويا گفت كه تيم مسابقات در نهايت دريافتند نمكي كه براي جلوگيري از دور نگه داشتن رطوبت از سطح زمين و يكسان ماندن رنگ به كار رفته، باعث تشكيل يك لايه كريستالي نشكن شده
– به خاطر گرما و آب زياد – و سطح زمين را لغزنده كرده.اين نمك مشابهي بود كه در رولند گاروس به كار مي رود. “اين خيلي دير فهميده شد و ما دريافتيم چيزي كه در پاريس به كار مي آيد، اينجا به درد نمي خورد و برعكس عمل مي كند.”
مويا ادامه داد كه شرايط قطعا به سود بازيكنان هجومي بوده و باور دارد سال آينده شرايط بهتري حاكم خواهد بود، چون زمين ها مانند گذشته برچيده و بازسازي نمي شوند.
او گفت: “ولي در جهت منفي موضوع و قطعا بدترين آن، اتفاقي كه نبايد هيچ گاه رخ مي داد اين بود كه ميان رافائل نادال و تورنومنت اختلاف به وجود آيد.به نظرم رافا در آينده به تورنومنت نياز دارد، مخصوصا آن 1,000 امتياز كه مي تواند براي تلاشش در كسب رنكينگ 1 خيلي مهم باشد، ولي اينكه تورنومنت به نادال نياز دارد غير قابل انكار است.ما درباره بهترين تنيس باز تاريخ اسپانيا و شايد بهترين ورزشكار تاريخ اين كشور صحبت مي كنيم، علاوه بر آن محبوب ترين...قبول دارم كه تورنومنت بر اساس يك بازيكن نمي تواند باشد، ولي بايد گفتگو وجود داشته باشد.وقتي من بازيكن بودم، ويمبلدون سعي مي كرد رضايت هنمن را جلب كند، آزاد استراليا رافتر و هيويت، آزاد آمريكا سمپراس و آغاسي.وقتي مي گويم لطفا، منظورم اينست كه عمدتا درباره سطح زمين و توپ ها صحبت كنيم، به غير از ديگر مسائل.”
مويا اضافه كرد كه تورنومنت قصد آزار دادن كسي را نداشته و اينكه مي تواند يكي از بهترين مسابقات جهان باشد و فقط بايد بعضي مشكلات را پشت سر بگذارد. “حالا توپ در زمين برد دروت است، رئيس تازه وارد ATP كه تصميم مي گيرد ادامه دهيم يا به خاك قديمي بازگرديم.عجب بحث داغي.”

آمريكايي ها به صحبت هاي ليوبيچيچ حمله كردند

بازيكنان آمريكايي نسبت به صحبت هاي اخير ايوان ليوبيچيچ درباره عدم شركت تعداد مناسبي از آن ها در فصل خاك رس اروپا واكنش نشان دادند.
ليوبيچيچ در توييتر خود در جريان تورنومنت مادريد، جايي كه فقط جان ايزنر، رايان هريسون و دانلد يانگ در جدول اصلي مسابقات بودند، گفته بود: “جالب بود بدانيم اگر بازيكنان اروپايي در تورنومنت هاي آمريكايي شركت نمي كردند، مانند شركت نكردن آمريكايي ها در اروپا، تور چه شكلي مي شد.”
ايزنر به ESPN.com گفته كه واكنش ابتدايي او در توييتر اينگونه بوده، “مطمئنم كه مردي فيش بيمار است.”
پس از آن فيش توييت كرده بود “بعضي از ما از تورنومنت ها انصراف نمي دهيم تا تكاليف تو را قبل از اینکه شروع به اظهار نظر های احمقانه در مکان های عمومی كني انجام دهيم.”
اندي راديك كه مصدوم است، توييت كرد “اين را مي دانم كه مردي فيش مشكلات جسماني جدي دارد...توييت نامعتبري از ايوان ليوبيچيچ...همچنين من هميشه به انتخاب هاي بازيكنان باسابقه تور احترام مي گذارم چون مي دانم همه ما بهترين كار را براي سلامتي و بازي خود انجام مي دهيم...چنين انتظاري هم در مقابل دارم.”
رايان هريسون بازيكنان كانادايي را هم در جواب خود همراه كرد “ايزنر، يانگ، كوئري، راونيچ، پاسپيسل، هريسون.همه در رم هستند.بياييد قبل از صحبت كردن كمي تحقيق كنيم.”
در نهايت ليوبيچيچ عذرخواهي كرد و گفت “توييت من درباره بازيكنان آمريكايي و اروپايي به خاطر ايجاد بحث و گفتگو بود تا اينكه به كسي توهين كند.ولي من مي بينم كه به بعضي مردم توهين شده.و من به خاطرش متاسفم.چنين قصدي نبود.و قطعا آرزوي بازيابي سريع براي مردي فيش را دارم.”

ويليامز، سرنا اسلم را يادآوري مي كند، درباره نوله اسلم صحبت مي كند

سرنا ويليامز مي گويد قبل از گام نهادن به مسابقات آزاد استراليا 2003 مضطرب نبوده، وقتي كه به دنبال كامل كردن “سرنا اسلم” (چهار قهرماني پياپي در گرند اسلم ولي نه در يك فصل) بود.
او به خبرنگاران حاضر در رم گفت: “خب، من خيلي حس اعتماد به نفس داشتم و فكر مي كردم هيچ كس نمي توند مرا شكست دهد.من در استراليا بودم ولي بر روي زمين هارد بود و آن سطح خوبي برايم است، ولي فكر كنم تورنومنت دشواري داشتم و در بازي نخستم تقريبا شكست خوردم ولي به جنگيدن ادامه دادم.”
سرنا اضافه كرد در صورتي كه نواك جوكويچ در پاريس موفق به ثبت “نوله اسلم” شود، او تحت تاثير قرار خواهد گرفت.جوكويچ سه گرند اسلم قبلي را با قهرماني پشت سر گذاشته، از ويمبلدون 2011.
سرنا: “باورنكردني خواهد بود.فكر كنم حتي راجر هم اين كار را انجام نداده.اگر نواك انجامش دهد، مي تواند به باشگاه من بپيوندد و ما مي توانيم بهترين دوستان هم باشيم.”

Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
28 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: