نمایش پست تنها
قدیمی 05-14-2012, 11:21 PM   #307
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

ابهام درباره شركت كردن فدرر در رم

راجر فدرر كه روز يكشنبه قهرماني تورنومنت مسترز مادريد را به خود اختصاص داد و رنكينگ 2 را از رافائل نادال گرفت، مي گويد درباره شركت كردن در مسابقات اين هفته مسترز رم مطمئن نيست.فدرر به خبرنگاران گفت كه در جريان تورنومنت مادريد از داروهاي ضد التهاب استفاده مي كرده.
او گفت: “بايد به خودم چند روز فرصت دهم تا ببينم چه حسي پيدا مي كنم و تصميم بگيرم.فردا به رم سفر خواهم كرد و خيلي عادي بازي مي كنم.واقعيت اينست كه بدنم بعد از اين تورنومنت صدمه ديده.”
فدرر همچنين گفت در حاليكه دوست دارد ركورد 286 هفته صدر نشيني پيت سمپراس را بشكند، ولي مي تواند بدون آن هم به زندگيش ادامه دهد.فدرر در حال حاضر يك هفته از سمپراس كمتر دارد.آخرين مرتبه اي كه او رتبه 1 را در اختيار داشت به ژوئن 2010 باز مي گردد.
فدرر: “آن زمان من فقط سعي مي كردم در رنك 1 بمانم و واقعا هيچ وقت خيلي به ركورد پيت توجه نمي كردم.فكر كنم چند سال پيش مي توانستم آن ركورد را دنبال كنم، اينكه سعي در شكستن آن داشته باشم.اينكه شما ترجيح مي دهيد رنك 1 باشيد تا رنك 2 براي هيچ بازيكني محرمانه نيست.ولي من در دراز مدت به آن نگاه مي كنم، شايد اگر به اندازه كافي براي شكستن ركورد خوب نبودم، پس شايد هيچ وقت نباشم...نياز ندارم كه همه ركوردهاي پيت را بشكنم، به هر حال او بازيكن مورد علاقه ام است و خوشحالم كه هم اكنون اينقدر نزديك هستم.[ولي انجام اين كار] فوق العاده خواهد بود.”

نادال: هدف قهرمانيست، نه رنكينگ

رافائل نادال مي گويد سقوط يك پله اي در رنكينگ برايش مهم نيست.او به راجر فدرر، كه رتبه 2 رنكينگ را از او گرفت، براي كسب قهرماني مادريد تبريك گفت و دوباره از او به عنوان “احتمالا بهترين بازيكن تاريخ” تمجيد كرد.
قهرمان 6 دوره رولند گاروس گفت: “رفتن به رولند گاروس با رنك 2 يا 3 هدف من را كه قهرماني است تغيير نمي دهد.”

سرنا: مردها “نالايق” هستند

سرنا ويليامز درباره اعتراض نواك جوكويچ، رافائل نادال و ديگر بازيكنان درباره خاك آبي مادريد شوخي كرد و آن ها را “نالايق” خواند.
ويليامز بعد از غلبه بر آزارنكا در فينال گفت: “زنان خيلي محكم تر از مردان هستند.براي همين است كه ما بچه دار مي شويم، شما مردها هيچ وقت نمي توانيد كودكان را مديريت كنيد.”

Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
32 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: