نمایش پست تنها
قدیمی 05-14-2012, 04:04 PM   #654
amows
Junior Member

آواتار amows

پستها: 12
سپاس: 2
در 8 پست 20 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Richard Gasquet, Novak Djokovic, Francesca Schiavone, Andy Roddick, Kim Clijsters, Sorana Cirstea

جواب این سوال برای من که با شما بازی نکردم و نوع بازی شما رو نمیدونم آسون نیست.

اگر به طور مستمر در ۴ سال بازی کردید، انتظار میره که با جزئیات راکت‌ها (وزن، بالانس، اندازهٔ سر و ...) آشنایی بیشتری داشته باشید. و همینطور حداقل در این مدت باید به دفعات زه عوض کرده باشید. طول عمر مفید یک راکت هم (در طی‌ بازی مستمر) بیش از ۲ فصل نیست.

پیشنهاد می‌کنم، با مربی تنیس در یکی‌ از باشگاها مشورت کنید یا به یکی‌ از فروشگاهای حرفه‌ای تنیس در تهران بروید و با مشورت فروشنده (اگر نیاز هست) راکت بخرید.

راکت ۲۵۵ گرامی‌ الزاماً راکت بدی نیست. همونطور که هر راکت سنگین، راکت مناسبی نیست. حتا ۲۰ یا ۳۰ گرم سنگینی‌ در سر راکت (در صورتی‌ که بدون نیاز و نامرتبط با نوع بازی باشد) میتواند منجر به دردهای موچ یا البو (آرنج) شود، به طوری که تا مدتها نتونید بازی کنید!

به طور کلی‌ بازیکنانی که سوینگ (تاب چرخشی) کمتری دارند، در هنگام فورهند به خصوص، با راکت ۲۵۵ تا ۲۷۰ گرامی راحت تر هستند.

اگر به تنیس علاقه‌مندید، فصل تازه شروع شده، یک مربی‌ خوب پیدا کنید و از ایشان هم در بازی و هم انتخاب راکت کمک بخواهید. یک مربی خوب نوع بازی شما رو سنجیده و بر همین اساس راکت پیشنهاد می‌کند. همینطور این امکان رو دارید که با راکت‌های مختلف دمو (به اصطلاح امتحانی بازی) کنید و بهترین انتخاب رو داشته باشید.

نقل قول:
نوشته اصلی توسط سعیده نمایش پست ها
ممننونم به خاطر راهنماییتون بله بدنه راکت من ابی و سفید هست قیمتش زیاد مهم نیست ولی من دیگه در حد مبتدی نیستم هفته ای 2 بار تنیس کار میکنم به نظر شما راکتم عوض کنم؟

ویرایش توسط amows : 05-14-2012 در ساعت 04:10 PM
amows آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی amows به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: