نمایش پست تنها
قدیمی 05-11-2012, 12:23 AM   #3
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

مويا: تورنومنت مادريد به بازيكنان گوش مي دهد

كارلوس مويا، قهرمان پيشين مسابقات رولند گاروس كه اكنون به عنوان مشاور مدير تورنومنت مادريد و مسئول روابط عمومي بازيكنان خدمت مي كند، مي گويد كه تورنومنت به مشكلات بازيكنان درباره خاك آبي گوش مي دهد ولي رنگ آن را تغيير نمي دهد.
مويا در مصاحبه با Puntodebreak: “به هدف رسيديم.توانستيم ديد تماشاگران تلويزيوني را بهبود ببخشيم.نماي زمين خوب است، تقريبا همه آن را دوست دارند، ولي حركت در زمين تفاوت دارد چون لغزنده تر به نظر مي رسد.بايد ببينيم مشكل زمين است يا مشكل خاك آبي.چند مشكل اساسي وجود داشت جايي كه مواد مقاومت نمي كردند ولي فكر نمي كنم به خاطر آبي بودن خاك رس باشد...اگر هدف تورنومنت بهترين بودن است، شما نياز داريد تا از اشتباهات بياموزيد و به بازيكنان گوش دهيد.وقتي يك يا دو نفر شكايت مي كنند چيزي رخ نمي دهد، ولي وقتي اكثريت اين كار را مي كنند بايد گوش دهيم.تيم ما شب و روز براي بهبود زمين كار مي كند.ما به عنوان تورنومنت بايد از اشتباهات ياد بگيريم.نمي توانيم چشم هايمان را بپوشانيم و فكر كنيم بي نقص بوده چون اينگونه نبود.قول مي دهيم به سختي تلاش كنيم.”

توني نادال: رافا يك آدم عادي، ولي ديوانه است

توني نادال، عمو و مربي رافائل نادال، به 20minutes.es گفته نواك جوكويچ به بازي سابقش بازگشته و برادرزاده اش اعتماد به نفس خود را بازيافته، ولي فكر مي كند رافا ديوانه است.توني گفت كه پيروزي رافا در مقابل جوكويچ در فينال مونت كارلو – اولين پيروزيش پس از هشت بازي رودررو – حياتي بود.
توني گفت: “بازيش هجومي تر شده و در مونت كارلو جواب داد.همچنين اعتماد به نفس كسب كرده.پيروزي فشار را برداشت.جوكويچ هميشه يك بازيكن بزرگ بوده، ولي نگه داشتن سطح بازي سال گذشته باورنكردني خواهد بود.”
توني نادال اضافه كرد هرچند مي فهمد برادرزاده اش به يك فرد مشهور تبديل شده، ولي او فقط “يك انسان عاديست كه تنيس خيلي خوبي بازي مي كند.چيزي كه رخ مي دهد اينست كه بعضي فكر مي كنند او استثنايي است.در زندگي استثناهاي كمي وجود دارند.چيزي كه او كسب كرده آسان نبوده ولي چيزي بيش از اين نبوده.هر بار كه پا به زمين مي گذارد ترس و شبهه هميشگي درباره اتفاقات وجود دارد.”
با وجود عادت هاي هميشگي خود، رافائل نادال گفته كه ديوانه نيست، ولي توني اينگونه نظري ندارد.
توني با خنده گفت: “مي تواند هر چيزي كه مي خواهد بگويد، ولي بازيكني كه بطري هاي آب را جاي گذاري مي كند و خطوط را پاك مي كند ديوانه است.يك بار درباره فيلم سينمايي
'Mission Impossible' به من گفت “چه كسي از بازيگر نقش اول (Tom Cruise) ديوانه تر است؟” و من گفتم، ‘[شخصي] مانند تو.’ و او پاسخ داد: ‘نه، نه.’ وقتي شما كارها را بدون توجه تكرار مي كنيد ديوانه هستيد.بارها به من گفته كه مي تواند آن را متوقف گفته و من به او گفته ام انجامش دهد.من كارها را با دليل دوست دارم.بر بازيش تاثيري نمي گذارد، ولي اگر براي خوب بازي كردن به آن نياز داريد، ما [در جهت اشتباه قدم بر مي داريم.]”

Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
36 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: