نمایش پست تنها
قدیمی 05-09-2012, 10:14 AM   #1
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

آزارنكا: پرش توپ بر روي خاك آبي متفاوت است

زن شماره 1 تنيس جهان، ويكتوريا آزارنكا به جمع بازيكنان منتقد خاك رس آبي مادريد پيوست.
او به خبرنگاران گفت: “پرش توپ متفاوت است كه باعث تغيير كامل همه چيز مي شود.چيز كاملا متفاوتيست.واقعا هيچ كس نظر بازيكنان را درباره آن نپرسيد پس صحبت كردن درباره آن چه فايده اي دارد.من تورنومنت را مي بينم كه مي خواهد جلب توجه كند.نمي دانم چه كسي.چيز متفاوتيست، نمي دانم خلاقيت يا چيز ديگري.شايد آن ها بايد بر چيز ديگري تمركز كنند.اين وظيفه من نيست كه قضاوت كنم.سطح زمين متفاوت است؛ اين واضح است، بياييد ديگر درباره آن صحبت نكنيم.”

سرنا از قوانين جديد در المپيك انتقاد كرد

سرنا ويليامز از ITF به خاطر اجباري كردن شركت در مسابقات فد كاپ براي حضور در مسابقات المپيك انتقاد كرد.ويليامز كه از سال 2007 در فد كاپ شركت نكرده بود، امسال در دو مسابقه بازي كرد ولي هنوز به مجوز كميته المپيك براي حضور در مسابقات نياز دارد چون از قانون فعلي كه از بازيكنان مي خواهد در دو مسابقه فد كاپ در دو سال پيش از المپيك حضور يابند پيروي نكرده است.
سرنا: “به نظرم تنيس يكي از معدود ورزش هايي است كه شما براي مدت زيادي بازي مي كنيد و براي كشورتان بازي مي كنيد و سپس باز هم بايد بازي كردن براي كشورتان را ثابت كنيد.من از بازي كردن در فد كاپ لذت مي برم، كاپيتان هاي فد كاپ را دوست دارم.از كار كردن با مري جو فرناندز لذت بردم، همكاري با زينا گريسون (Zina Garrison) را دوست داشتم و افتخار كار كردن با بيلي جين كينگ را داشتم.پس موضوع اين نيست كه من بازي مي كنم يا خير، بيشتر اينست كه بازيكنان را مجبور مي كنند علاوه بر هفته هاي مورد نياز در هفته هاي ديگري هم بازي كنند.براي مثال، سفر من به اوكراين باعث شد در تورنومنت اشتوتگارت بازي نكنم.مي خواستم در آن شركت كنم ولي به خاطر الزام به حضور در فد كاپ نتوانستم.منظورم اينست كه يك الزام اضافي براي بازيكنان است و به WTA مربوط نمي شود...همه ما موافقيم كه اين خوب نيست و واقعا عادلانه نيست.اين هميشه يك مشكل بوده و به شيوه اي كه بايد مديريت نشده است.”

موناكو در حال بازيابي، ولي مردد درباره رم

خوان موناكو مي گويد مصدوميت مچ پاي راست به خوبي در حال بهبود است ولي ممكن است نتواند در تورنومنت مسترز رم در هفته آينده شركت كند.موناكو پس از قهرماني در هيوستون، در دور اول مسابقات مونت كارلو بر روي مچ پايش پيچ خورد.بازيكن 28 ساله از پيشرفت خود دلگرم است.
بازيكن آرژانتيني به Ole گفت: “سطح بازيم مي تواند بين 10 نفر برتر باشد، يا بر روي خاك رس بين بهترين هاي جهان.راه طولاني و دشواري است.ولي شايد خيلي دور نباشد.به اين بستگي دارد كه تورنومنت خوبي در رم و رولند گاروس داشته باشم و شايد در نهايت، اگر خوب بازي كنيم، به رنكينگ برسم، ولي اين يك وسواس و فكر دائمي نيست.”

هاله...جايي كه خيابان ها نام راجر را دارند

راجر فدرر نام خود را بر روي جام قهرماني حك شده ديده بود، حالا آن را بر روي تابلو خيابان هم مي بيند.شهر هاله در غرب آلمان كه هر ساله يك تورنومنت زمين چمن را قبل از ويمبلدون برگزار مي كند، به احترم بزرگترين سفير خود و قهرمان پنج دوره اين تورنومنت، نام خيابان منتهي به استاديوم را از Weststrasse به Roger-Federer-Allee تغيير داد.
رالف وبر، مدير تورنومنت هاله گفت: “تعهد شخصيش و اينكه در دنيا بسيار محبوب است براي ما مهم بود و باعث شد چنين تصميمي براي ستايش او بگيريم.”
فدرر دو سال پيش قرارداد شركت مادام العمر در مسابقات هاله را امضا كرد و بنابر اين اگر بازيكن سويسي در يك تورنومنت چمن قبل از ويمبلدون بازي كند، آن تورنومنت هاله خواهد بود.
مسئولين تورنومنت نامه اي از فدرر منتشر كرده اند كه در آن گفته از اين حركت “بي نهايت متواضع” شده و آن را “افتخاري شگفت انگيز” خوانده.

Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
38 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: