04-23-2012, 12:38 AM
|
|
Roger's Fan
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده
|
نادال:توقف روند شكست مقابل جوكويچ مهم بود
پس از غلبه بر نواك جوكويچ براي اولين بار در هشت مسابقه گذشته، رافائل نادال به خبرنگاران گفت كه اين پيروزي برايش مهم بوده.
نادال پس از هشتمين قهرماني در مونت كارلو:”متوقف كردن روند بد شكست مهم بود.يك بار ديگر قهرمان شدن مهم است.مخصوصا اين تورنومنت.تغيير آن وضعيت، قهرماني در يك مسترز، يكي از مورد علاقه هايم، امروز همه چيز كامل بود.”
جوكويچ براي حريفش ارزش زيادي قائل بود:”سرم را خم مي كنم.معمولا كلمات زيادي نمي توانيد بگوييد.فوق العاده، شگفت انگيز.روشي كه او در اين ورزش به كار گرفته نشان از يك قهرمان واقعي دارد.درباره او فقط جملات خوب را براي گفتن دارم.هر سال باز مي گردد و مانند اولين حضورش در اينجاست.”
با اين وجود، جوكويچ گفت كه اين هفته پس از فوت پدربزرگش ذهنيت مناسب را نداشته:”انرژي روحي در من باقي نمانده بود.تا به حال در اينگونه موقعيت احساسي قرار نگرفته بودم...فقط اميدوارم زمان كافي براي بازيابي و استراحت را داشته باشم و به مسابقات باز گردم.”
نادال اضافه كرد كه زانوي مصدومش كه او را مجبور به كناره گيري از نيمه نهايي مسابقات ميامي مقابل اندي ماري كرد و اجازه نداد تا چند روز پيش از مونت كارلو به تمرينات بازگردد وضعيت خوبي دارد.
رافا:”زانويم براي حركت محدوديتي ايجاد نمي كند.مي توانم 100 درصد بدوم.وقتي حس مي كنيد مي توانيد به دنبال هر توپ بدويد، درد هيچ گاه مشكل نيست.امروز، اينگونه است و من خيلي خوشحالم.”
فرناندز به بازگشت ونوس و سرنا اميدوارست
پس از هدايت تيمش در پيروزي 5-0 مقابل اوكراين، كاپيتان تيم فد كاپ آمريكا، مري جو فرناندز درباره حضور خواهران ويليامز در رقابت هاي فصل 2013 اميدوارست.سرنا دو مسابقه قبلي را براي آمريكا بازي كرده ولي اين شرط را براي كسب اجازه حضور در المپيك نياز داشت.سرنا كه ركورد بدون شكست را در اين مسابقات دارد، هيچ گاه در فصلي كه فد كاپ براي حضور در المپيك اجباري نبوده در اين مسابقات شركت نكرده.ونوس ويليامز بيشتر در اين مسابقات حضور داشته و فرناندز به بازگشت هر دو اميدوارست.
فرناندز:”اميدوارم هم سرنا و هم ونوس آماده حضور باشند.بارها درباره فد كاپ و بازي كردن با آن ها صحبت كرده ام.از آن لذت مي برند.اگر شرايط مناسب باشد و آن ها سالم باشند انتظار دارم كه بيايند.”
سرنا كه هر دو بازي خود در برابر اوكراين را با پيروزي پشت سر گذاشت، گفت كه از اين تجربه لذت برده.
سرنا ويليامز:”من كاملا اين تيم را دوست دارم.ليزل [هوبر] را دوست دارم، او خيلي فوق العاده و بي نقص است.كريستينا [مك هيل] عاليست و همچنين اسلون [استفانز] و من با آن ها خيلي صميمي شدم.مري جو يك مربي جوان است، خيلي وقت نيست كه از تور خارج شده پس واقعا دانش و تجربه دارد.فرصت فوق العاده اي برايم است، واقعا آن را دوست دارم.”
مصدوميت كيريلنكو برنامه روسيه را بر هم زد
برنامه كاپيتان تيم فد كاپ روسيه، شميل تارپيشوبراي قرار دادن ماريا كيريلنكو در تركيب اوليه تيم در مسابقه اين هفته با صربستان پس از مصدوميت مجدد او از ناحيه پا به هم خورد.به گزارش Sport Express، كيريلنكو قبل از رسيدن به مسكو بر روي پاي خود درمان انجام داده بود.پس از آن تارپيشو مجبور به استفاده از آناستاسيا پاوليوچنكوا شد كه بازي نخست در مقابل يلنا يانكويچ را واگذار كرد و پس از آن 3-6, 6-0, 6-3 از آنا ايوانويچ شكست خورد.صربستان رقابت اين هفته را با نتيجه 3-2 به سود خود پايان داد.
ايران به بازيكن بنگلادش اجازه ورود نمي دهد
به گزارش Reuters، مسئولان تنيس بنگلادش اعلام كرده اند پس ازينكه يكي از بازيكنان آن ها مجوز ورود به ايران را براي بازي هاي گروه سوم آسيا-اقيانوسيه جام ديويس دريافت نكرده، يك شكايت عليه اين كشور تنظيم خواهند كرد.مسابقات بين روزهاي 25-28 آوريل (6-8 ارديبهشت) در تهران برگزار مي شود.
بازيكن بنگلادشي، ديپو لال (Dipu Lal) به دلايل نامشخص از دريافت ويزا باز مانده ولي رسانه هاي محلي فكر مي كنند عدم صدور ويزا به اين دليل بوده كه شيبو لال (Shibu Lal)، برادر بزرگترش كه او هم تنيس باز است، تابعيت ايالات متحده را دارد.
جالب اينست كه ITF در سال 2010 بنگلادش را به خاطر عدم صدور ويزا براي يك بازيكن اسرائيلي كه قصد حضور در مسابقات رده هاي سني را داشت جريمه كرد.بنگلادش كه هيچ رابطه سياسي با اسرائيل ندارد، 2500 دلار جريمه شد و امتياز ميزباني در دو مسابقه را به اين دليل از دست داد.
رييس فدراسيون تنيس بنگلادش، شهريار عالم (Shahriar Alam) چنين گفت:”اگر به خاطر عدم صدور ويزا براي بازيكن اسرائيلي جريمه مي شويم، به نظرم ايران هم بايد براي انجام همين كار با ما جريمه شود.”
|
|
|