نمایش پست تنها
قدیمی 04-21-2012, 01:24 PM   #287
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

ماري:بازيكنان جوان آماده مغلوب كردن 4 بازيكن برتر نيستند

اندي ماري مي گويد كه به نظرش هيچ بازيكن جواني در آينده نزديك نمي تواند فاصله خود را با 4 بازيكن برتر –خودش، نواك جوكويچ، رافائل نادال و راجر فدرر- كم كند.
او به خبرنگاران گفت:”به نظرم به اين زودي تغييري نخواهد كرد.به خاطر خودم اميدوارم به سرعت تغيير نكند.ولي به نظرم تنيس در پنج، شش سال گذشته خيلي عوض شده.فكر مي كنم وقتي به تور وارد شدم از نظر جسماني خيلي خوب نبودم.به نحوي خيلي زود فهميدم كه اين موضوع مهمي است.به نظرم بازيكنان، اگر به سال هاي اوجشان نگاه كنيد، وقتي بهترين تنيس خود را نمايش مي دهند ديگر اوايل 20 سالگيشان نيست.به نظرم گرايش به سال هاي بعد دوران بازيشان دارد.اگر به سن بازيكنان حاضر در 10 نفر برتر نگاه كنيد، سونگا را داريد كه 27 ساله است.فيش خيلي مسن تر است.فكر كنم ايزنر 27 سال دارد.راجر در 30 سالگيست.فرر در اواخر دهه 20.سخت است.تنيس امروزي خيلي فيزيكي است.به همين دليل بازيكنان زمان زيادي را براي موفق شدن نياز دارند.اين كار را مي كنند، مي دانيد، در نهايت، ولي مانند چند سال پيش نيست كه در 18 يا 19 سالگي رخ دهد.”
بازيكن بريتانياي اضافه كرد چيزي كه باعث ويژه تر شدن جمع 4 نفره آن ها مي شود اين بوده كه توانسته اند از ابتدا بازيكنان مهمي شوند.
ماري:”رافا وقتي شايد 15 ساله بود در مونت كارلو مسابقات خود را مي برد.كار خيلي خيلي دشواريست.اين كار را انجام داد چون ويژه بود.او يكي از بهترين هاي تاريخ است.مانند راجر، همچنين.شما چنين بازيكناني را هر چند سال يك بار مي بينيد.زمان زيادي نياز است تا دوباره چند بازيكن مانند آن ها را ببينيد.”

نادال:بازگشت به خاك رس زمان بازيابي را كوتاه كرد

رافائل نادال درباره اينكه آيا زمان كافي را پس از تورنومنت ميامي براي بازيابي از مصدوميت زانوي راست صرف كرده يا نه ترديد دارد.
نادال در مونت كارلو به خبرنگاران گفت:”مشكل اين ورزش اينست كه معمولا زمان كافي نداريد.ولي اگر اين اتفاق وقتي يك ماه زمان داريد رخ بدهد، و بتوانيد يك هفته و نيم، دو هفته قبل از تورنومنت تمرين كنيد، مشكلي نيست.دو هفته براي تمرين كردن و بازيافتن شرايط جسماني كافيست، تمرين سخت در زمين و پس از آن مسابقه.هميشه به مسابقه نياز داريد تا به بالاترين سطح برسيد.ولي در اين مورد من زمان خيلي كمي داشتم و شروع يكي از مهمترين قسمت هاي فصل برايم بود، پس مي دانستم كه بايد آماده باشم.سعي مي كنم سريع تر از حالت معمول بازيابي كنم و وقتي مشكل زانو داريد و سعي داريد در اينجا رقابت كنيد، اين كاريست كه انجام مي دهيد...زانويم هنوز كار مي كند، ولي براي دنبال كردن هر توپ بدون مشكل نيست.”

نادال و جوكويچ از خاك رس آبي مادريد راضي نيستند

رافائل نادال و نواك جوكويچ درباره خاك رس آبي رنگ به كار رفته در زمين هاي تورنومنت مسترز مادريد شكايت كردند.از مرد شماره 1 تنيس جهان، نواك جوكويچ نقل شده كه در مونت كارلو گفته:”اگر بخواهم صادق باشم، تا آنجايي كه من مي دانم، بيشتر بازيكنان برتري كه با آن ها صحبت كردم، هيچ يك با اين مساله موافق نبودند...رييس ATP مي تواند تصميمات را بدون موافقت بازيكنان بگيرد.اين بايد تغير كند.براي همين است كه خاك مادريد آبي است.”
نادال به DPA گفت:”فط يك برنده وجود داشت، صاحب تورنومنت.”
يان تيرياك رومانيايي، تنيس باز پيشين و ترويج دهنده با سابقه تنيس مالك اين تورنومنت است.

جوكويچ مي گويد سرويس دوم ايزنر مهم است

نواك جوكويچ كه در نيمه نهايي مسابقات ايندين ولز از جان ايزنر شكست خورد، مي گويد كه از نتايج خوب بازيكن آمريكايي در خاك رس كمي شگفت زده شده.
جوكويچ:”براي شخصي به قامت او، خوب بازي كردن در خاك رس، پيروزي در برابر فدرر، در برابر سونگا و سيمون به راحتي، اينگونه حركت در زمين كمي شگفت انگيز است.بازي كردن در مسابقه 5 سته به اين خوبي، بايد به او تبريك بگوييد.ولي موفقيت او در برابر 10 بازيكن برتر در اين فصل تا به اينجا، چند پيروزي، چند تورنومنت خوب، براي من مايه حيرت نيست چون شايد بهترين سرويس در تور را دارد.به نظرم بازيكنان سرويس دومش را دست كم مي گيرند كه به نظرم از سرويس اولش توانايي بيشتري دارد.فكر كنم چند نكته در بازيش را اصلاح كرده، شايد حركت كردن، هجومي تر بازي كردن.اين تمام كاريست كه لازم دارد چون سرويسش حاضر است.با آن سرويس بر روي هر سطحي مي تواند خوب بازي كند.”

كيريلنكو:من آدم گروهي نيستم

ماريا كيريلنكو به Fedcup.com گفته كه بازي تيمي خيلي با شخصيتش تناسب ندارد و او خيلي با هم تيمي هايش در فد كاپ وقت نمي گذراند.روسيه اين هفته در مسكو به مصاف صربستان مي رود.
او گفت:”اگر بخواهم راستش را بگويم، وقتي همه چيز تمام شد ما از هم جدا مي شويم، به اتاق خود، براي شام، ورزش تيمي به نظر نمي رسد چون ورزش انفراديست.من شخصا آدم گروهي نيستم و دوست دارم خودم بازي كنم.بازي كردن براي كشورم سخت است.ولي اگر اغلب بازي مي كردم متفاوت بود.براي كشور حس متفاوتي است، اضطراب، اينكه چگونه قبل از مسابقه به خواب مي روم، چون واقعا به آن اهميت مي دهم و مي خواهم آن را خوب انجام دهم.”
Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
29 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: