نمایش پست تنها
قدیمی 04-19-2012, 11:35 AM   #286
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

سونگا درباره تولدش صحبت مي كند

جو ويلفرد سونگا كه روز سه شنبه تولد 27 سالگي خود را در مونت كارلو جشن گرفت، گفت كه چنين موقعيت هايي براي ورزشكاران مهم هستند.
سونگا:”بله، چون گذر زمان را مي بينيد.مي دانم كه 27 ساله هستم و در قسمت دوم دوران بازيم هستم.ديگر به اندازه قبل جوان نيستم.اولين مسابقه حرفه ايم را در 19 سالگي انجام دادم.براي 8 سال در تور بوده ام.مي دانم كه براي 8 سال ديگر در تور نخواهم بود.هيچ برنامه اي ندارم چون نمي دانم چه آينده اي در انتظارم است.فقط روز به روز زندگي مي كنم.”
سونگا اضافه كرد كه امكان دارد تا اواسط دهه چهارم عمرش بازي كند.”بازيكنان زيادي در اواخر دوران بازيشان بهترين تنيس خود را نمايش دادند، مخصوصا بازيكنان فرانسوي.ظاهرا بازيكنان فرانسوي پس از 27 سالگي بهتر مي شوند.قطعا اين به من خيلي اميد مي دهد.”

كاپيتان روسيه، ناراحت از سطح زمين مسكو

كاپيتان تيم فد كاپ روسيه، شميل تارپيشو با سطح زمين مسابقات اين هفته نيمه نهايي فد كاپ در مجموعه Megasport Arena مسكو مشكل دارد.مسئولان برگزاري مسابقات، زمين تنيس را بر روي ميدان يخ نصب كرده اند.
تارپيشو به خبرنگاران گفت:”من از سطح زمين راضي نيستم.مشكل از آنجا پيش آمده كه بر روي يخ نصب شده.خاك رس فرو مي ريزد.امروز يك جلسه داشتيم و كارشناسان را براي بهبود آن دعوت خواهيم كرد...از نظر حرفه اي، مشكلات زيادي در نصب زمين وجود داشته.”

ايوانويچ تنها، بدون مربي در فد كاپ

آنا ايوانويچ كه به تازگي از گلف باز معروف، آدام اسكات جدا شده، مربي خصوصي خود، نايجل سيرز را به مسابقه اين هفته صربستان مقابل روسيه در فد كاپ نياورده است.هموطن ايوانويچ، يلنا يانكويچ دوره آزمايشي همكاري خود با زلايكو كرايان را اين هفته آغاز مي كند.كاپيتان بعضي از تيم هاي فد كاپ مانند صربستان به بازيكنان اجازه مي دهند كه مربي خصوصي خود را در مسابقات به همراه داشته باشند، در حاليكه بعضي كشورها مانند آمريكا و فرانسه چنين اجازه اي را نمي دهند.

سرنا:اگر تنيس نه، ژيمناستيك ريتميك

سرنا ويليامز به نشريه USA Today گفته كه اگر تنيس باز نمي شد، در رشته ژيمناستيك ريتميك فعاليت مي كرد.
سرنا:”نخنديد.ژيمناستيك ريتميك.چه ورزش ديگري مي توانم انجام دهم؟مي توانم در دو و ميداني فعاليت كنم، ولي باز هم ژيمناستيك ريتميك را ترجيح مي دهم.چه مي توانم بگويم؟
من غير قابل پيش بيني هستم.”
ويليامز اضافه كرد كه اگر فقط يكي از مدال هاي طلا را براي كسب كردن مي توانست انتخاب كند ”مدال طلاي دوبل با ونوس بود.ما لحظات بزرگ زيادي را با هم قسمت كرده ايم.آن را با مدال انفرادي عوض نمي كردم.واقعا نمي كردم.نمي توانم احساس آن را بگويم.”
با اين وجود، قهرمان 13 دوره مسابقات گرنداسلم گفت كه فقط به مدال طلاي المپيك امسال چشم دوخته است:”مدال برنز را نمي خواهم.باور كنيد.”

Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
26 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: