نمایش پست تنها
قدیمی 04-16-2012, 11:58 PM   #284
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

ليوبيچيچ:بزرگان فعلي هيچ ضعفي ندارند

شماره 3 پيشين تنيس مردان، ايوان ليوبيچيچ كه روز يكشنبه پس از 15 سال بازنشستگي خود از تنيس را اعلام كرد، مي گويد نحوه بازي در طول زماني كه در تور بوده خيلي تغيير كرده.
او به خبرنگاران گفت:”خيلي متفاوت است.قطعا فيزيكي تر است.بازيكنان خيلي بهتر در زمين حركت مي كنند.بازيكنان زيادي، اكثر آن ها، هيچ نقطه ضعفي ندارند.اواخر دهه 90 را به ياد دارم كه در حال پيشرفت بودم و حتي امتياز جايزه براي شكست دادن بازيكنان برتر داشتيم.هميشه مي خواستم با بازيكنان با رنكينگ بالاتر بازي كنم تا امتياز جايزه را كسب كنم.اساسا همه آن ها يك نقطه ضعف داشتند، فورهند يا بكهند، چيزي، پس مي توانستيد بر روي يك چيز مشخص تمركز كنيد تا در مسابقات پيروز شويد، حتي در مقابل بازيكنان برتر.ولي حالا امروز مردم از من
مي پرسند كه ‘به چه چيزي نياز داري تا جوكويچ را مغلوب كني؟به چه چيزي نياز داري تا ماري را شكست دهي؟’واقعا جوابي براي اين سوال نيست.اين كمي به شما نشان مي دهيد كه بازيكنان چقدر كامل و چقدر حرفه اي هستند.پس همه از نظر جسماني آماده هستند.همه از نظر فني كامل هستند.به نظرم در نهايت فقط روحيه تفاوت را ايجاد مي كند.”
ليوبيچيچ اضافه كرد بزرگترين درسي كه از تنيس آموخته و به فرزندانش منتقل مي كند، اينست كه تلاش كردن مهم ترين قسمت است.
ليوبيچيچ گفت:”با پسرم چند مرتبه بازي كردم.يك بار، دوبار امتحان كرد.و گفت ‘نه، نمي توانم اين كار را انجام دهم.’ من گفتم ‘نه، تا وقتي موفق شوي به تلاش كردن ادامه بده.’ به او گفتم كه فهميدم اين چيزيست كه سعي مي كنم به او بياموزم.تنيس درباره تلاش كردن، تلاش و تلاش است.تقريبا 300 شكست در دوران بازيم داشتم.همه شكست هاي زيادي دارند.حتي بهترين بازيكنان دنيا هم شكست دارند، 200 شكست.ولي در پايان مهم اينست كه چقدر برنده شده ايد.تا وقتي تلاش كنيد، تا وقتي بجنگيد، قطعا بايد شكست بخوريد، ولي اين تنها راه براي كسب موفقيت است.درباره تلاش كردن و شكست خوردن و در نهايت پيروزي است.”

هاسه:شرايط غيربهداشتي در كازابلانكا وجود داشت

رابين هاسه هلندي درباره شرايط بسيار بد رختكن بازيكنان در تورنومنت هفته گذشته مردان كازابلانكا شكايت كرد.
هاسه بر روي وب سايت خود نوشت:”در تورنومنت، حمام ها آنقدر كثيف هستند كه شما مي خواهيد هنگام دوش گرفتن لباس و كفشتان را پوشيده نگه داريد.بعضي بازيكنان اصلا دوش
نمي گيرند و تصميم مي گيرند كه عصر در هتل اين كار را انجام دهند.اگر دوش ها اينقدر منزجركننده هستند، اميدوارم بتوانيد تصور كنيد كه توالت ها چگونه هستند.بعضي بازيكنان حتي همراه خود كاغذ توالت مي آورند.”
هاسه همچنين گفته كه او و ديگر بازيكنان مورد سرقت قرار گرفتند:”خوشبختانه رايانه و وسايل با ارزشم نه، ولي براي ديگر بازيكنان پيش آمد.”
يك سخنگوي ATP به TENNIS.com گفت كه مسئولان ATP گزارش هاي مربوط به هر تورنومنت را بررسي مي كنند و تمام مشكلات را دنبال و به طور مناسب برخورد مي كنند.

بارتولي براي المپيك انتخاب نمي شود

وزير ورزش فرانسه، ديويد دويه (David Douillet) به DirectMatin.fr گفته كه برترين تنيس باز زن فرانسه، ماريون بارتولي از سوي فدراسيون تنيس اين كشور براي مسابقات المپيك لندن انتخاب نخواهد شد.ظاهرا، بازيكن هفتم رنكينگ زنان حمايت وزارت ورزش را به همراه داشته ولي FFT (فدراسيون تنيس فرانسه) تصميم گرفته كه در ضوابط خود استثنا قائل نشود، ضوابطي كه مانند ITF اظهار مي كند كه يك بازيكن در صورت عدم شركت در دو مسابقه فد كاپ در طول دو سال قبل از المپيك نمي تواند در بازي ها حضور يابد.
بارتولي در طول دوران بازيش فقط دو بار در فد كاپ شركت كرده كه هر دو در سال 2004 بوده.او از شركت در ديگر مسابقات سر باز مي زند، چون اصرار دارد پدرش، والتر، اجازه مربي گري او را در بازي هاي فد كاپ داشته باشد. FFT به مربيان خصوصي اجازه مربي گري در فد كاپ را نمي دهد.آمريكا و كشورهاي ديگر هم چنين قانوني را دارند.
اين تصميم براي بارتولي ناراحت كننده خواهد بود، چرا كه المپيك بر روي زمين هاي چمن ويمبلدون برگزار مي شود، جايي كه او در سال 2007 به فينال رسيد.

Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
23 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: