نمایش پست تنها
قدیمی 04-12-2012, 01:28 PM   #280
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

درگيري سانچز ويكاريو و مدينا گريگوز

آرانتزا سانچز ويكاريو، كاپيتان تيم فد كاپ اسپانيا

كاپيتان تيم فد كاپ اسپانيا، آرانتزا سانچز ويكاريو تصميم به عدم دعوت بهترين بازيكن حال حاضر كشورش براي مسابقه با اسلواكي گرفته چون فكر مي كند آنابل مدينا گريگوز اتحاد تيم را بر هم مي زند.
سانچز ويكاريو گفت:”من آنابل را انتخاب نكردم چون در بهترين سطح بازيش نيست، چيزي كه از نتايجش مشخص است و چون وقتي يك بازيكن با ديگر بازيكنان كنار نمي آيد، خيلي مشكل ساز مي شود.شما بايد در فد كاپ فضاي خوبي داشته باشيد، صميميت، و او با ديگر بازيكنان اينگونه نيست.”
سانچز ويكاريو نه تنها مدينا گريگوز (رنك 26)، بلكه كارلا سوارز ناوارو (رنك 65) را هم به مسابقه هفته آينده در ماربلا دعوت نكرده و به جاي آن تصميم به انتخاب سيلويا سولر-اسپينوسا
(رنك 64)، لوردس دومينگز (رنك 166)، آرانتزا پارا سانتونيا (رنك 166) و نوريا لياگوسترا ويوِس (رنك 168) گرفته است.
مدينا گريگوز كه 33 مسابقه در فد كاپ انجام داده، به El Pais گفت:”مي دانم كه كاپيتان اختيار انتخب تيم مورد نظر خود را دارد، ولي حمله كردن به شخص من و لكه دار كردن تصويرم خارج از حدود است.من در 10 سال گذشته هميشه سعي در كمك كردن به اسپانيا داشته ام.من با بعضي مردم بهتر از ديگران كنار مي آيم و اين قانون زندگيست.ولي به اين معني نيست كه مي خواهم بازي كردن براي اسپانيا را متوقف كنم.اگر مادرم بگويد كه من مشكل دارم، قبول دارم، چون او مرا براي 30 سال است كه مي شناسد.ولي آرانتزا درك نمي كند.”
روز چهارشنبه و پس از انتشار خبر در اسپانيا، سانچز ويكاريو در يك بيانيه چنين گفت:”به هيچ صورت قصد بي اعتبار كردن آنابل مدينا را نداشتم، كسي كه به عنوان يك بازيكن و شخصي متعهد به تيم وطنش برايش احترام قائل هستم.اگر نتوانسته ام منظورم را به درستي بيان كنم عذرخواهي مي كنم.من به خاطر دلايل كاملا فني تصميم به عدم حضور آنابل مدينا و كارلا سوارز در مسابقه مقابل اسلواكي گرفتم.”

دريپر:LTA هدف ساده اي براي انتقاد است

به گزارش نشريه The Independent، رييس اتحاديه تنيس بريتانيا، راجر دريپر مي گويد كه انتقادات به سمت اين اتحاديه نشانه گيري شده اند.مديريت ورزش انگلستان به تازگي 842,000 دلار از بودجه LTA را به علت مشاركت كمتر بزرگسالان در اين رشته ورزشي كاسته است، آماري كه نشان مي دهد تعداد افراد بزرگسالي كه حداقل هفته اي يك بار تنيس بازي مي كنند در دو سال گذشته 30 درصد كاهش يافته است.
دريپر گفت:”اتحاديه راگبي، ليگ راگبي و كريكت هم با كاهش بودجه روبرو شده اند.مردم حمله كردن به LTA را دوست دارند.ما هدف خيلي راحتي هستيم ولي بايد بر روي چيزهايي كه در اختيار داريم تمركز كنيم و به تلاش سخت براي پيشرفت ورزش ادامه دهيم.چيزهاي خيلي خوبي در تنيس بريتانيا در حال انجام است.فراز و نشيب ها در ورزش خيلي به چشم مي آيند.ما در زمينه خود سال خوبي را داشتيم ولي اسم من خيلي مطرح نشد، وقتي همه چيز خوب پيش مي رود، و قطعا وقتي يك خبر بد شنيده مي شود، همه مي خواهند دريپر را دوباره اخراج كنند.”
او ادامه داد:”ما شش سال از برنامه 10 ساله تغييرات ورزشي را پشت سر گذاشته ايم، اتفاقات خيلي مثبتي در حال روي دادن هستند و شما بايد چشم انداز خود را نگه داريد و همزمان براي كار كردن آماده باشيد.ولي شما انسان هستيد و وقتي اسم خود را در روزنامه مي بينيد كه همه نوشته اند ‘راجر دريپر را اخراج كنيد’ و چنين چيزهايي، حتما بر روي شما تاثير مي گذارد.پس آره، اين بر روي شما تاثير مي گذارد ولي من واقعا با انگيزه هستم و بر روي پيشرفت تنيس بريتانيا تمركز دارم.اگر چنين نبودم اين شغل را ادامه نمي دادم.”

فرناندز:قلب سرنا در فد كاپ است

كاپيتان تيم فد كاپ ايالات متحده، مِري جو فرناندز (Mary Joe Fernandez) مي گويد سرنا ويليامز از شركت در رقابت هاي اين فصل فد كاپ لذت مي برد.ويليامز در مسابقه ماه فوريه مقابل بلاروس بازي كرد و هفته ديگر براي محله پلي آف به اوكراين سفر مي كند تا به گروه جهاني باز گردند.اعضاي ديگر تيم، كريستينا مك هيل، سلون استفانز و ليزل هوبر هستند.مسابقه مقابل بلاروس، اولين حضور ويليامز بعد از 5 سال در اين رقابت ها بود.او براي كسب جواز حضور در المپيك بايد در مسابقات اين فصل فد كاپ شركت كند.به خاطر عدم شركت در مسابقات فد كاپ در فصل هاي پيش از 2012، او همچنان بايد منتظر جواب درخواست خود از كميته المپيك براي اجازه حضور باشد، هرچند امسال در دو مسابقه شركت كرده.
فرناندز گفت:”با توجه به تجربه ام مي گويم، وقتي در مقابل بلاروس بازي كرد، با قلبش حاضر بود.منظورم اينست كه از نحوه بازيش راضي نبود.از دست خودش خيلي عصباني بود.تمريناتش خيلي جدي بود.مي خواست كه برنده شود.چيزي كه واقعا مرا شگفت زده كرد رابطه او با ديگر اعضاي تيم بود، مخصوصا جوان ها، اينكه چقدر خوب گوش مي داد، سوال مي پرسيد و راهنمايي هاي خوبي ارائه مي داد.اين مرا به عنوان يك كاپيتان خيلي خوشحال كرد.”
فرناندز اضافه كرد ونوس ويليامز، كه در ديدار دوبل مقابل بلاروس بازي كرد، پس از شركت در تورنومنت هاي ميامي و چارلستون تصميم به عدم حضور در اين مرحله از مسابقات گرفته.
فرناندز كه از وانيا كينگ هم درخواست شركت كرده بود ولي او به علت بيماري موفق به اين كار نشد، گفت:”ونوس سعي مي كند بازيابيش را اندازه گيري كند، اينكه چقدر مي تواند بازي كند.”

رابسون و واتسون از فشار بريتانيا نگران نيستند

نوجوانان تنيس باز بريتانيا، لورا رابسون و هيتر واتسون به Telegraph گفته اند كه هيچ گاه درباره فشار اميدوار بودن كشورشان به آن ها گفتگو نكرده اند.
رابسون 18 ساله گفت:”هيچ وقت به آن توجه نكرده ام.قطعا نسبت به آن بي تفاوت هستم چون روزنامه ها را نمي خواهم.تنها مرتبه اي كه آن را ديدم در ويمبلدون بود، وقتي پدرم نشريه Evening Standard را نشانم داد كه عكس يك فرد تصادفي را چاپ كرده بود و گفته بود اين ‘پدر لورا رابسون است.’ و پس از آن، در محل كار پدرم عكس را بر روي ديوار نصب كرده بودند-او خيلي راضي نبود!”
واتسون 19 ساله هم گفت:”انتقال يافتن از مرحله نوجوانان سخت است.مردم زيادي نمي توانند آن را انجام دهند ولي به نظرم هر دو ما آن را خوب پشت سر گذاشتيم.”

ساك تا ماه جولاي مسابقه نمي دهد

بر اساس گزارش هاي رسيده به TENNIS.com، نوجوان آمريكايي، جك ساك، به احتمال زياد تا تورنومنت چمن نيوپورت كه هفته پس از ويمبلدون برگزار مي شود قادر به انجام مسابقه نيست.ساك به تازگي عمل جراحي انجام داده تا پارگي كشاله ران خود را درمان كند.بازيكن 19 ساله به همراه ملاني اودين موفق به كسب مقام قهرماني مسابقات مختلط دوبل 2010 آزاد آمريكا شد و از او به عنوان يكي از آينده داران تنيس آمريكا ياد مي شود.ساك در حال حاضر در رنكينگ 329 حضور دارد و قصد شركت در تورنومنت هاي آتلانتا و لس آنجلس را نيز دارد.
Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
31 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: