نمایش پست تنها
قدیمی 04-10-2012, 10:46 PM   #279
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

ديدار نمايشي نادال-جوكويچ به دنبال شكست ركورد

به گزارش Marca، رافائل نادال و نواك جوكويچ روز 14 جولاي يك ديدار نمايشي تنيس را در استاديوم سانتياگو برنابئو مادريد برگزار مي كنند، جايي كه اميد دارند ركورد حضور تماشاگران در يك مسابقه تنيس را تغيير دهند.استاديوم گنجايش 80,000 نفر را دارد.ركورد فعلي تعداد تماشاگران يك بازي تنيس به ديدار نمايشي بين كيم كلايسترز و سرنا ويليامز در 8 جولاي 2010 و در بروكسل بلژيك مربوط مي شود كه 35,681 نفر در استاديوم حاضر بودند.سرنا در آن بازي با پاي بريده بازي كرد و پس از آن براي 11 ماه از مسابقات دور بود.مسابقه قبلي كه ركورد را در اختيار داشت با حضور 30,372 تماشاگر در “نبرد جنسيت ها” بين بيلي جين كينگ و بابي ريگز در 20 سپتامبر 1973 و در شهر هيوستون ايالت تگزاس برگزار شد.
بازي نمايشي نادال-جوكويچ به نفع بنيادهاي خيريه رئال مادريد و رافائل نادال برگزار مي شود كه هر دو به كودكان محروم كمك مي كنند.

كويتوا:بايد قدرت بدنيم را بهبود بخشم

زن شماره 3 تنيس جهان، پترا كويتوا، پس از 2 ماه جنگيدن با بيماري دو هفته گذشته را در تركيه براي تمرين سپري كرده.قهرمان ويمبلدون 2011 در ماه فوريه به يك بيماري ويروسي مبتلا شد و در ايندين ولز تحت تاثير ويروس آنفلوانزا قرار گرفت و با نوع خفيفي از آسم در ميامي دست و پنجه نرم كرد.او هفته آينده در جريان مسابقات فد كاپ مقابل ايتاليا مسابقه مي دهد و پس از آن در تورنومنت هاي خاك رس اشتوتگارت، مادريد، رم و رولندگاروس بازي مي كند.
كويتوا:”بايد آمادگي جسمانيم را خيلي بهبود بخشم.فضاي زيادي براي بهبود هر قسمت از آمادگي بدنيم دارم و پس از بيماري ماه فوريه، بايد اين قدم را بردارم.سعي دارم كه سريع و قوي تر شوم.ما خيلي در شن مي دويم، همچنين براي مسافت هاي طولاني، كمي تپه نوردي و تمرين در باشگاه.هر روز عصر خيلي خسته ام ولي اميدوارم نتيجه دهد.”
كويتوا اضافه كرد كه يك مشكل كوچك با عضله ناحيه شكم خود داشته ولي چيز جدي نيست و كماكان مي تواند مهم ترين تمريناتش را انجام دهد.
او در ادامه چنين گفت:”اكنون حس خستگي دارم ولي اميدوارم آمادگي جسمانيم در تورنومنت هاي آينده نمايش داده شود.اگر بخواهم بازي هاي خوب و نزديك در مقابل بازيكنان برتر را ببرم، بايد آماده باشم.مسابقات با چيزهاي خيلي كوچكي تعيين مي شوند و يكي از آن ها آمادگي بدنيست.بايد به توپ هاي بيشتري برسم و بتوانم بازي هاي طولاني تري را بازي كنم تا در بين برترين ها باقي بمانم.”

لي به جاي همسرش مربي استخدام نمي كند

لي نا مي گويد قصد استخدام يك مربي خارجي به جاي همسرش، جيانگ شان را ندارد.
لي به رسانه هاي چيني گفت:”نمي دانم چرا رسانه ها خيلي به اين موضوع علاقه دارند.شايد شما نسبت به جيانگ و تيم فعليم اعتماد نداريد، ولي تا به حال هيچ قصدي براي به كار گيري مربي خارجي نداشته ام.و اميدوارم رسانه ها ديگر اين سوال را تكرار نكنند.”
كاپيتان تيم فد كاپ دانمارك، مايكل مورتنسن، لي را در راه قهرماني فصل گذشته رولندگاروس راهنمايي كرد ولي چند ماه بعد اخراج شد.
در اين فصل، لي به فينال تورنومنت سيدني، دور چهارم آزاد استراليا و ¼ نهايي ايندين ولز و ميامي صعود كرده و در رتبه هشتم قرار دارد.او ادامه داد:”با توجه به صعود به فينال آزاد استراليا در فصل قبل، شايد مردم حس مي كنند نتايج امسالم كمي نا اميد كننده است، ولي به نظرم فرم خوبي دارم و تا به اينجا مشكلي ندارم.”

بليك:خيلي زود اعتماد به نفسم را از دست مي دهم

پس از باخت مقابل كارلوس برلاك در تورنومنت هيوستون، جيمز بليك ركورد اين فصل خود را به 3 شكست و بدون پيروزي تنزل داد.بليك با مصدوميت زانو دست و پنجه نرم مي كند.
بازيكن 32 ساله به Houston Chronicle گفت:”شكست خوردن هيچ گاه جالب نيست.حس مي كنم در يك چرخش هستم كه بايد آن را تغيير دهم.اعتماد به نفسم را خيلي زود از دست
مي دهم و نيروي حركتي را حفظ نمي كنم.”
در ديگر خبر مربوط به هيوستون، تيم برتر دوبل تورنومنت متشكل از باب و مايك برايان پس از ديدار طولاني جام ديويس در مونت كارلو از مسابقات كناره گيري كردند.جان ايزنر هم كه در مسابقه جام ديويس درخشيد، در رقابت ها شركت مي كند.

Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
31 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: