04-09-2012, 11:59 PM
|
|
Roger's Fan
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده
|
جدايي كوزنتسوا از موروزوا
اسوتلانا كوزنتسوا پس از 4 ماه همكاري تصميم به جدايي از مربي خود، اُلگا موروزوا (Olga Morozova) گرفته و حالا توسط شماره 18 پيشين جهان، آموس مانسدورف (Amos Mansdorf) اسرائيلي مربي گري خواهد شد.اين دومين بار است كه كوزنتسوا و موروزوا از هم جدا مي شوند.
كوزنتسوا در وب سايت خود نوشت:”من مي خواهم رسما اعلام كنم كه همكاري با الگا موروزوا را خاتمه داده ايم، ولي نمي توانم توصيف كنم كه چقدراز تلاش و انرژي مثبت و چيزهايي كه به من داد سپاسگزارم.مي خواهم به او تبريك بگويم.چند روز پيش مادربزرگ شد!”
بازيكن 26 ساله روس در بارسلونا حضور دارد و براي مسابقه هفته بعد فد كاپ مقابل جمهوري چك آماده مي شود.او به همراه مانسدورف و مربي بدنساز، آليستير مك كاو تمرين مي كند.
ايزنر:با اعتماد به نفس به اسپانيا مي رويم
پس ازهمراهي تيم ايالات متحده در راه شكست فرانسه در مرحله ¼ نهايي جام ديويس، جان ايزنر مي گويد تيم آمريكا شانس شكست اسپانيا ميزبان در نيمه نهايي را دارد.اسپانيا 23 مسابقه پياپي را در خانه خود برده است.
ايزنر به خبرنگاران گفت:”حدس مي زنم كه آن ها سطح خاك رس را انتخاب كنند.ما در دو مسابقه نخست خود خيلي خوب بوديم.ولي احتمالا كفه ترازو به نغع آن ها سنگيني مي كند.دقيقا مانند فرانسه، و شايد حتي بيشتر، مي توانند هر كسي را به زمين بفرستند.آن ها خيلي قوي هستند، آن كشور.ولي با هر كس كه روبرو شويم، در هر شرايطي كه باشيم، به آنجا خواهيم رفت و باور داريم برنده مي شويم.اين كاريست كه در دو مرحله اول انجام داديم.مردم فكر نمي كردند كه سويس را شكست دهيم.مطمئنم كساني بودند كه فكر نمي كردند فرانسه را شكست مي دهيم.پس ما با اعتماد به نفس زيادي وارد مسابقه مي شويم و قطعا آماده ايم.”
كاپيتان آرژانتين در طول مسابقه ‘مراحل زيادي’ را پشت سر گذاشت
كاپيتان جام ديويس آرژانتين، مارتين هايته از تماشاي دو بازي 5 ساعته در جريان پيروزي تيمش مقابل كرواسي در بوينس آيرس احساساتي شده بود.
هايته:”من يك نمايش فوق العاده را پشت سر گذاشتم و موقعيت تماشاي آن از رديف اول را داشتم.خيلي آرام بودم و مراحل زيادي را سپري كردم:رنج كشيدن، فشار زياد، غرور، لذت بردن و تقريح...تمامي احساساتي را كه يك انسان مي تواند حس كردم.”
تورنومنت ممفيس در راه ريو دو ژانيرو
به گزارش نشريه Sports Business Journal، تورنومنت مختلط ATP و WTA ممفيس به آژانس ورزشي IMG فروخته خواهد شد و به شهر ريو دو ژانيرو منتقل مي شود.اگر اين اتقال صورت پذيرد، تورنومنت ماه فوريه سن خوزه به عنوان آخرين تورنومنت داخل سالن در آمريكا باقي خواهد ماند.گروه San Jose Sharks Sports and Entertainment هر دو تورنومنت ممفيس و سن خوزه را در اختيار دارد.بخش مردان تورنومنت ممفيس در رده 500 امتيازي قرار دارد، در حاليكه بخش زنان، كه امسال حامي مالي نداشت، در رده تورنومنت هاي بين المللي WTA است.ريو با توجه به برگزاري جام جهاني فوتبال و مسابقات المپيك در برزيل، به دنبال بهتر نشان دادن وجهه بين المللي ورزش هاي خود است.فروش بخش مردان اين تورنومنت هنوز به تاييد ATP بستگي دارد.
|
|
|