نمایش پست تنها
قدیمی 04-09-2012, 12:26 AM   #277
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

ايزنر:پيروزي مقابل فدرر جرقه روند خوب بود

جان ايزنر كه برد تيم آمريكا را با شكست دادن ژيل سيمون و جو ويلفرد سونگا در رقابت هاي اين هفته جام ديويس مقابل فرانسه و در زمين خاك رس مونت كارلو رقم زد، مي گويد كه پيروزي مقابل راجر فدرر در زمين خاك رس فرايبورگ در دور اول رقابت ها به اعتماد به نفسش كمك كرده.
ايزنر:”به نظرم دليل بازي خوب اين هفته ام پيروزي بزرگ دور اول مقابل راجر بود.پيش از آن، آنقدر خوب در جام ديويس بازي نكرده بودم.پيروزي خيلي بزرگي برايم بود و فشار زيادي را از رويم برداشت.حس كردم خوب بازي خواهم كرد بدون توجه به اينكه مردي [فيش] اينجا بود يا خير.در كل آخر هفته آرام بودم.در هيچ لحظه اي حس اضطراب در زمين نداشتم.هر موقع چنين باشد، اغلب به زمين مسابقه مي رويد و خوب بازي مي كنيد.”

تيپسارويچ:اسپانيا بهترين تيم دنياست

يانكو تيپسارويچ صرب كه در هر سه ست شكست 7-6(6), 7-6(6), 7-6(7) در جريان رقابت ¼ نهايي جام ديويس برابر توماس برديچ از حريفش پيش بود، مي گويد كه اسپانيا قوي ترين تيم جهان را دارد-هرچند كه برترين تنيس باز حال حاضر جهان، نواك جوكويچ براي صربستان بازي مي كند.اسپانيا 5 عنوان قهرماني جام ديويس را از سال 2000 كسب كرده و امسال هم به نيمه نهايي صعود كرده.
تيپسارويچ به Davis Cup.com گفت:”مي خواهم بگويم اسپانيا بهترين تيم جام ديويس است هرچند نواك براي ما بازي مي كند؛ آن ها گزينه هاي بيشتري دارند.بستگي به سطح زمين مسابقه دارد ولي در خاك رس آن ها برتر هستند و تيم دوبل خوبي دارند.نه فقط از لحاظ رنكينگ، بلكه تيم مسلط و برتر اسپانيا است.”

توميك قصد بهبود دادن روحيه خود را دارد

برنارد توميك نوجوان كه هر دو مسابقه خود براي استراليا را در مرحله گروهي جام ديويس مقابل كره جنوبي با پيروزي پشت سر گذاشت، مي گويد كه در ماه هاي آينده قصد بهبود ذهنيت بازي خود را دارد.
توميك به خبرنگاران چنين گفت:”هر ورزشكار بزرگ، چه فدرر باشد يا نادال، قسمت هايي را براي بهبود بخشيدن دارد و چيزي كه من بايد بهبود ببخشم قدرت روحيم در زمين است.بزرگترين مشكل من در حال حاضر اينست كه بايد با بازيكنان زيادي كه رنكينگ پايين تري نسبت به من دارند بازي كنم (و انتظار مي رود كه پيروز شوم).به فدرر و نادال نگاه كنيد، بازي كردن هميشگي با بازيكنان حاضر در 100 نفر برتر برايشان مشكل خواهد بود...اگر ذهنيت مناسب را داشته باشم مي توانم در خاك رس بازي كنم.به خوبي ديگر بازيكنان حركت نمي كنم، پس هنگامي كه يك ست و بريك عقب هستم بازگشت برايم سخت است.در چند هفته آينده بايد بر روي پيشرفت بازيم مقابل چنين بازيكناني تلاش كنم...(اگر بخواهم) به نيمه نهايي رولندگاروس صعود كنم.”

Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
35 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: