نمایش پست تنها
قدیمی 04-05-2012, 12:36 PM   #273
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

ايزنر و فورجه موافقند:جان بيشتر از دو ضربه است

جان ايزنر به USTA.com مي گويد كه با صحبت كاپيتان تيم جام ديويس فرانسه، گي فورجه موافقست كه او “بيشتر از سرويس و فورهند است”.آخر اين هفته، ايزنر در مونت كارلو تيم آمريكا را در برابر فرانسه همراهي مي كند.
ايزنر گفت:”نشان مي دهد كه احترام بيشتري دريافت مي كنم.من بيشتر از سرويس هستم ولي همه چيز با سرويسم آغاز مي شود و پس از آن فورهندم.آن ها هنوز بزرگترين سلاح هايم هستند و كماكان به بهترين شكل ممكن از آن ها استفاده خواهم كرد.ولي با اين وجود، من هميشه بر روي كل بازيم كار مي كنم.”
جيم كورير، كاپيتان تيم آمريكا اطمينان دارد ايزنر –كه ماه فوريه راجر فدرر را در خاك رس سرپوشيده سويس شكست داد- مي تواند جو ويلفرد سونگاو ژيل سيمون را مغلوب كند.
كورير:”اگر كمي زمان داشته باشد و به توپ محكم ضربه بزند، چيزي كه فكر كنم در ماه دسامبر گفتم، او ويران كننده ترين قدرت در تنيس است.اگر خوب بازي كند غير قابل مهار است.شما هيچ مقابله اي نداريد.مسير يك طرفه است.”

اودين:”همه انتظار داشتند همه چيز را ببرم”

ملاني اودين كه به مرحله ¼ نهايي آزاد آمريكا 2009 رسيد، بازي مرحله نخست خود در تورنومنت چارلستون را 6-4, 4-6, 6-0 به آنابل مدينا گريگز واگذار كرد.او به جدول اصلي مسابقات راه يافت و در اين راه براي اولين از نوامبر 2010، دو مسابقه پياپي را با پيروزي پشت سر گذاشت.
اودين به Charleston Post-Courier گفت:”من انتظار نداشتم آن در 17 سالگي اتفاق بيفتد و حالا حس مي كنم بالاخره جايي هستم كه دوباره آغاز مي كنم.آن (آزاد آمريكا) خيلي بزرگ بود، چند سال زمان برد تا آن را پشت سر بگذارم.پس از آن، همه انتظار داشتند تا همه چيز را ببرم و اين اتفاق رخ نمي داد...كل اين فصل فقط صرف اين خواهد شد كه بازيم را ارائه دهم و نگران پيروزي و شكست نباشم.اگر سخت كار كنم و درست بازي كنم، پيروزي ها مي آيند.”

بودجه LTA پس از كاهش تعداد شركت كنندگان كاسته شد

مديريت ورزش انگلستان، بودجه تنيس خود را از 846,000 دلار با يك كاهش 25 درصدي به 375,800 دلار رساند.اين اقدام به دليل كاهش تعداد بزرگسالان شركت كننده در اين ورزش از سال 2008 صورت گرفته است.حالا بودجه اتحاديه تنيس بريتانيا (LTA) براي سال هاي 2009 تا 2013 به ميزان 39,1 ميليون دلار باقي مي ماند.
راجر دريپر (Roger Draper)، از اتحاديه تنيس انگلستان چنين گفت:”ما فهميديم كه نتايج تحقيق درباره بازيكنان فعال ناراحت كننده است و كاهش بودجه را قبول كرديم.ما به همكاري نزديك با مديريت ورزش انگلستان ادامه خواهيم داد تا تنيس را پيشرفت دهيم.مانند ديگر ورزش ها، ما هم با چالش افزايش تعداد كساني كه در دوران بد اقتصادي به طور مداوم تنيس بازي مي كنند مواجه هستيم ولي شركت دادن اولين اولويت ماست.”

دل پوترو:كرواسي مي تواند هر تيمي را شكست دهد

تيم جام ديويس آرژانتين از خطر كرواسي در مسابقه آخر هفته در زمين خاك بوينس آيرس آگاه است.مارين چيليچ و ايوو كارلويچ تيم كرواسي را همراهي مي كنند در حاليكه خوان ماريتن دل پوترو، ديويد نلبنديان و خوان موناكو براي آرژانتين به ميدان مي روند.
دل پوترو گفت:”به نظرم تفاوت زيادي وجود ندارد.براي 12 سال است كه چيليچ را مي شناسم و در ايندين ولز و ميامي پيشرفت كرد و خطرناك است.”
در حاليكه دل پوترو و نلبنديان بازي هاي انفرادي روز جمعه را برگزار خواهند كرد، ممكن است موناكو كه به تازگي به نيمه نهايي مسابقات ميامي صعود كرده، روز يكشنبه بازي كند.نلبنديان گفته كه سطح زمين مسابقات سريع است.

بريتانيا بدون ماري و وارد در جام ديويس

جيمز وارد مسابقه جام ديويس بريتانيا در مرحله گروهي منطقه اروپا-آفريقا مقابل بلژيك را كه در اسكاتلند برگزار مي شود به دليل مصدوميت ناحيه كمر از دست داد.با توجه به شركت نكردن اندي ماري در مسابقات، حالا بريتانيا تيم ضعيف تر خواهد بود.وارد در ماه فوريه دو مسابقه را براي بريتانيا مقابل اسلواكي با پيروزي به پايان رساند، وقتي كه ماري باز هم در تيم نبود.جاش گودال (Josh Goodall)، بازيكن رنك 253 جايگزين وارد در تيمي خواهد شد كه دنيل اوانس، كالين فلمينگ و راس هاتچينز را در اختيار دارد.بلژيك توسط اليور روكوس (رنك 59) و استيو دارسيس (رنك 68) همراهي مي شود.
Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
31 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: