نمایش پست تنها
قدیمی 03-31-2012, 07:25 PM   #269
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

فيش:زمين هاي كند زياد هستند

مردي فيش كه در ¼ نهايي ميامي 6-1, 6-3 از خوان موناكو شكست خورد، گقت كه شرايط زمين مسابقات كند بوده، چيزي كه در تور رايج شده است.
فيش:”سطح تورنومنت بي نهايت كند است.خيلي دوست داشتم در چند تورنومنت با سطح سريع تر بازي كنم.فقط هم به خاطر زمين نيست، همينطور توپ ها.توپ ها خيلي بزرگ و پف كرده مي شوند، حتي بعد از گرم كردن و براي يك بازيكن هجومي كه سطح سريع را دوست دارد بازي كردن خيلي سخت است.گاهي اوقات بايد تقريبا همه ضربه ها را به كار بگيريد.بايد ضربات بزرگي را بزنيد تا بازيكنان زمين هاي كند را شكست دهيد.”
او ادامه داد:”ايندين ولز با توپ هايش خيلي كند است، مخصوصا وقتي در شب بازي مي كنيم.دو تورنومنت متفاوت است:در طول شب و روز.استراليا خيلي كند است.توپ هاي ويمبلدون به طرز باورنكردني سنگين هستند.اين روزها پيدا كردن زمين هاي سريعي كه بتوانم در آن خوب بازي كنم سخت شده و دو مثالي كه به ياد دارم سينسيناتي و مونترال هستند.فكر نكنم كه نتايجم در آنجا يك اتفاق بود، چون من بازيكن زمين هاي سريع هستم.ديگر زمين هاي شبيه به آن ها وجود ندارند.”

پدر رادوانسكا، از مربي تا جهانگرد

آگنيستا رادوانسكا مي گويد كه پدرش ديگر به عنوان مربي تمام وقت او را در مسابقات همراهي نمي كند.جولاي گذشته در كاليفرنيا، رادوانسكا از پدرش خواست كه به خانه برود و مربي تيم فد كاپ لهستان، توماس ويكتوروفسكي (Tomasz Wiktorowski) را به خدمت گرفت.پدرش اين هفته در ميامي حضور دارد ولي به مربي گري نمي پردازد.از زماني كه رادوانسكا پدرش را از عنوان مربي گري كنار گذاشته، چهار تورنومنت Premier در زمين هاي هارد كسب كرده و براي اولين بار به فينال تورنومنت ميامي رسيده.
نفر چهارم رنكينگ زنان گفت:”پدرم هم اينجا حضور دارد، ولي مانند يك جهانگرد.ولي وقتي تمرين مي كنم، همه كارها را با توماس انجام مي دهم.خيلي خوبست كه چيزهايي مانند پدر بودن و مربي بودن از هم جدا باشند.ولي هنوز در خانه با پدرم تمرين مي كنم.پس واقعا تغيير بزرگي نيست، اگر بخواهم صادق باشم...پدرم در كل دوران بازي همراهم مسافرت كرده و براي 17، در واقع 18 سال با هم تمرين كرده ايم.من حالا 23 سال دارم.پس زمان طولاني بوده.هميشه تغيير كردن بعد از اين زمان ها مشكل است.ولي فكر مي كنم كه نتيجه مي دهد و خوشحالم كه خوب بازي مي كنم.به نظرم اين مهم ترين موضوع است.”

ويديوهاي اندك از بازي براي شاراپوا

ماريا شاراپوا مي گويد به ندرت، اگر اين كار را انجام دهد، ويديوهاي مسابقاتش را تماشا مي كند، حتي پيروزي تاريخي در ويمبلدون 2004، جايي كه سرنا ويليامز را در فينال شكست داد.
شاراپوا در ميامي به خبرنگاران گفت:”من آن را خيلي وقت است كه نديده ام، ولي به ياد نمي آورم آخرين باري كه يك بازي كامل از خودم را تماشا كردم چه موقع بود.مي دانم خيلي ناراحت كننده است و مطمئنم مربيم هم چنين فكري مي كند.مي دانيد، او دوست دارد من را در اتاق نمايش در حال ديدن و مشاهده ببيند.من براي 10 تا 15 دقيقه صبر دارم ولي پس از آن خارج مي شوم.قطعا خوبست كه آن لحظات را ببينيد و نحوه بازيتان را مشاهده كنيد، ولي من چنين آدمي نيستم كه دوست دارد به گذشته نگاه كند.وقتي بازنشسته شدم مي توانم قدر آن ها را بدانم.”

ووزنياكي به چارلستون نمي رود

كارولين ووزنياكي تصميم گرفته كه از عنوان قهرمانيش در تورنومنت هفته آينده چارلستون دفاع نكند.شماره 6 زنان كه در نيمه نهايي رقابت هاي ميامي به ماريا شاراپوا باخت، قرارست دو هفته ديگر و در تورنومنت كوپنهاگن شركت كند.او هنوز تصميم نگرفته كه آيا به تماشاي مسابقات مسترز گلف هفته آينده در آگوستا در ايالت جورجيا كه دوست پسرش، روري مك ايلروي
(Rory McIlory) در آن بازي مي كند برود يا خير.
ووزنياكي:”من در چارلستون بازي نخواهم كرد.هفته آينده استراحت مي كنم.هنوز [درباره مسترز گلف] مطمئن نيستم.فكر نمي كنم بروم ولي مطمئن نيستم.”

Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
26 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: