نمایش پست تنها
قدیمی 03-30-2012, 09:41 PM   #268
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

سونگا ادعا مي كند داور صندلي به نفع نادال عمل كرده

پس از پايان مسابقه ¼ نهايي ميامي و شكست 6-2, 5-7, 6-4 از رافائل نادال، جو ويلفرد سونگا ادعا كرد كه داور صندلي، دِيميَن استاينر (Damian Steiner) به نفع نادال رفتار مي كرده.
سونگا به خبرنگاران گفت:”من در كل بازي شكايت مي كردم، چون مجبور بودم.بايد چلنج مي دادم و بارها و بارها نظرم درست بود.هيچ وقت عليه رافا پيشقدم نمي شود.هميشه اينگونه است.پس من مجبورم خيلي بر روي توپ تمركز كنم، چون اگر توپ خارج باشد، خيلي نزديك باشد، او هيچ وقت عليه رافا توپ را خارج اعلام نمي كند.هميشه عليه من است.اگر رافا ديگر او را دوست نداشته باشد، منظورم اينست، او ديگر در مسابقات نهايي و نيمه نهايي زيادي قضاوت نمي كند.پس گاهي اوقات عادلانه نيست.چون هميشه من بايد تصميم بگيرم.و او هيچ وقت تصميم نمي گيرد.فقط نتيجه را اعلام مي كند.اين چيزيست كه گاهي اوقات ناراحتم مي كند.”
سونگا اضافه كرد كه حس كرده بايد دو برابر در زمين تلاش انجام دهد چون بايد مراقب توپ و خطوط مي بوده و همزمان بازي مي كرده.نفر ششم رده بندي تنيس جهان ازينكه تا پيش از بازي با نادال در استاديوم اصلي مسابقات بازي نكرده شكايت كرد.
سونگا ادامه داد:”به ذهنتان وارد مي شود و بر رويش تمركز مي كنيد ولي مجبور نيستيد.پس از آن من تمركزم را از دست دادم، گاهي به خاطر همين موضوع.او شايد سه بار در اين زمين بازي كرده.من اصلا بازي نكردم.منظورم اينست كه اينجوريست.”
سونگا، نادال و چند بازيكن ديگر از زمان به كارگيري سيستم چلنج در مسابقات درباره فعاليت كمتر داوران صندلي در طول بازي شكايت كرده اند.
نادال گفت:”مي فهمم كه گاهي اوقات اين شرايط نااميد كننده است.چون اين واقعيت دارد كه داوران با وجود سيستم چلنج كمتر از گذشته نظر مي دهند.صدها بار ديگر هم گفته ام.ولي به اين خاطر نيست كه او در مقابل من بازي مي كند.براي من هم بارها پيش آمده.يكي كه در ذهنم است، در استراليا، امتياز 6-6 در تايبريك ست اول مقابل [توماس] برديچ را به ياد داريد؟او هم نظرش را اعلام نكرد و توپ به وضوح خارج زمين بود.من دير درخواست چلنج دادم و امتياز به برديچ رسيد.پس اين موضوع ربطي به من ندارد.مشكل عمومي داورها با حضور سيستم چلنج است.باور دارم كه آن ها حس مي كنند فشار كمتري از گذشته تحمل مي كنند.پس احتمالا چون مي دانند شما درخواست چلنج مي دهيد، ريسك نمي كنند تا اعلام نظر كنند.سونگا درباره يك موضوع درست گفته و درباره ديگري اشتباه.”

ناولز همزمان به مربي گري فيش و بازي كردن مي پردازد

مردي فيش آمريكايي مرد شماره 1 پيشين دوبل مردان، مارك ناوِلز (Mark Knowles) را به عنوان مربيش انتخاب كرد.ناولز 40 ساله در تورنومنت سن خوزه 2012 همراه با ژاوير ماليس به قهرماني رسيد و دو هفته پيش هم در مسابقات چلنجر دالاس بازي كرد.او با فيش در زمين هاي تمرين فلوريدا آشنا شده.ناولز به بازي كردن در مسابقات ادامه خواد داد.
فيش به خبرنگاران گفت:”او كمك فوق العاده بزرگيست.در ماه گذشته كمي از بازيش كاست تا به من كمك كند.ذهنيت تنيسي فوق العاده اي دارد.براي مدت طولاني در تور بوده.او در اين دوره بازي كرده و هنوز هم بازي مي كند.ما باهم در سال 2010 در مسابقات دوبل شركت مي كرديم.در آن زمان هم خيلي به من كمك كرد، از لحاظ روحيه و ذهنيت در زمين تمرين و چيزهاي شبيه به آن.حس كردم شنيدن يك صداي جديد مفيد خواهد بود.من كماكان با USTA در لس آنجلس به تمرين ادامه مي دهم و همراه با مربي ديويد ناينكن (David Nainkin ) همكاري مي كنم و براي ساعت ها در زمين تمرين با او هستم، با آن ها، پس هنوز كاملا تحت نظر USTA خواهم بود...هميشه فكر كرده ام و خيلي بازيكنان در رختكن فكر مي كنند كه ناولز يكي از بهترين ذهنيت ها را در تنيس دارد.او مرا به ياد جاستين گيملستوب (Justin Gimelstob) مي اندازد، اينكه چگونه دوران بازيش را مي شناسد، مي داند و خيلي تماشا مي كند.”

ونوس:”مشكل جسماني ندارم”

در اولين تورنومنت خود پس از آزاد آمريكا 2011، ونوس ويليامز به ¼ نهايي ميامي رسيد و از آگنيستا رادوانسكا شكست خورد.هرچند كه از بيماري ضعف ايمني سندرم شوگرن رنج مي برد، ونوس گفت كه دليل خستگيش در بازي مقابل حريف لهستاني اين بيماري نبوده، بلكه بيدار ماندن طولاني براي بازيابي در شب پيروزي مقابل آنا ايوانويچ باعث آن شده.
ويليامز گفت:”تا حدود ساعت 4 صبح بيدار بودم تا كارهاي بعد از مسابقه را انجام دهم.فكر كنم روز بعد بايد بيشتر استراحت مي كردم.پس از مدتي حس مي كنيد كه همه چيز فراموش شده.قطعا اين را ياد گرفتم كه اگر كاري را درست انجام مي دهيد آن را تغيير ندهيد.”
ويليامز 31 ساله كه هفته آينده در چارلستون بازي مي كند، گفت كه آمادگي جسماني خوبي دارد:”مشكل جسماني ندارم.بگذاريد اين را صريح بگويم.من هميشه آماده ام.”

استراحت پنج هفته اي براي آزارنكا

پس از شكسته شدن روند 26 پيروزي پياپي از ابتداي فصل، ويكتوريا آزارنكا گفت كه استراحت طولاني مدتي را استفاده مي كند، احتمالا تا هفته دوم ماه مي (تورنومنت مادريد).آزارنكا در ليست بازيكنان تورنومنت اشتوتگارت (23 آوريل) حاضرست ولي مشخص نيست كه در مسابقات شركت كند.
آزارنكا:”به استراحت مي روم.نمي دانم.شايد تورنومنت بعدي برايم مادريد باشد يا چيزي شبيه به آن.تمرينات خوبي براي فصل خاك رس خواهم داشت و خواهيم ديد تورنومنت بعدي كدامست.”

سرنا درباره شكست:من 20 درصد بازيم را ارائه دادم

سرنا ويليامز پس از شكست مقابل شماره 1 پيشين جهان، كارولين ووزنياكي در ميامي، خودش را مقصر دانست.اين اولين شكست او در 4 بازي رودررو با ووزنياكي بود.
سرنا:”نكته خوب اينست كه مي توانم خيلي بهتر بازي كنم.شايد حدود 20 درصد بازيم را نمايش دادم.مي دانيد، واقعا مسخره است كه اينجا بشينم و بگويم نمي توانستم بهتر ازين بازي كنم.موضوع اين نيست.من مقدار فوق العاده زيادي خطا دادم.دليلي براي آن وجود ندارد.من مسن تر هستم و نبايد اينگونه باشم.هيچ بهانه اي نيست.بايد اين روند را متوقف كنم.ديوانگيست.”

Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
31 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: