03-29-2012, 11:25 PM
|
|
Former Staff
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط delpotro
وقتی کسی در این فروم پشت حرف حق نمیایسته، ماها در اقلیت باقی میمانیم و این جماعت باتوم به دست طرفدار فدرر مثل این اراذل و اوباشی که چون از فیلم زندگی «خصوصی» خوششون نمیآد، با حمایت حکومت و سکوت مسئولین، با چماق فیلم رو از پرده سینما پایین میکشن، با پست زدن متوالی و سپاس زدن قطاری زیر حرفهای زور و توهینهاشون، به این استبدادشون، وجاهت قانونی میبخشند. این میشه که به راحتی هر کسی که ازش خوششون نیاد به بهانههای دروغ مثل اینکه (این همون پیکانه)، از سایت اخراجش میکنند و هیچ کس هم نیست که از جلوی این اعمال رو بگیره)... چی بگم که نگفتنم بهتره ... از دهها و دهها بیعدالتی که طی این مدت دیدم و به اونها اعتراض کردم اما ...
|
دیگه هر چی تحمل کردم و حرفی نزدم بسه ، گذاشتم هر اراجیفی دلت میخواد توی تاپیک بگی و کاری نکردم .
اولش به ما گفتی مسخره
بعدش برگشتی به رفیع گفتی غلط بیجا میکنی
و البته دوباره به ما گفتی مسخره
الانم ما رو اراذل و اوباش خطاب کردی
مقصر منم که اجازه دادم هر چرت و پرتی از دهنت در میاد بگی و کاری نکردم و همین باعث شد روت زیاد تر از اونی بشه که باید باشه .
نه پستی ازت ادیت شد ، نه پستی ازت پاک شد . اجازه داده شد هر حرفی دلت میخواد بزنی ، ولی جنبه ی آزاد بودن رو نداری .
حالا چون حرف اشتباهی میزنی و همه ی افراد سایت باهاش مخالفن اسمشون میشه اراذل و اوباش ؟ اراذل و اوباش تویی که حرف بیخود زدی و همه هم باهاش مخالفن ولی بازم سر اشتباهت پافشاری میکنی و بقیه و اراذل میخونی
در ضمن مدیریت سایت در اختیار ماست ، ما تشخیص میدیم کی پیکان هست و کی پیکان نیست ، شما میگی زوره ؟! بله زوره ، مشکلی با این قضیه داری میتونی توی سایت نیای .
قبلا توی تاپیک استرالیا گفتم ، الانم میگم ، به شما هیچ ارتباطی نداره که مدیرای سایت چی تشخیصی میدن ، یه سری قوانین وجود داره که یا شما ازشون پیروی میکنین ، یا جایی توی این سایت ندارین . شما هم گویا قصد پیروی ازون ها رو ندارید .
اینجا چاله میدون نیست که میاین وسط تاپیک جولون میدین و تهدید میکنید که هرکی اینجور پست داد من زشت تر جواب میدم و ...
این جا رو با سر کوچتون اشتباه گرفتید قربان.
|
|
|