نمایش پست تنها
قدیمی 03-29-2012, 11:25 PM   #199
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط delpotro نمایش پست ها
وقتی کسی در این فروم پشت حرف حق نمی‌ایسته، ماها در اقلیت باقی میمانیم و این جماعت باتوم به دست طرفدار فدرر مثل این اراذل و اوباشی که چون از فیلم زندگی «خصوصی» خوششون نمیآد، با حمایت حکومت و سکوت مسئولین، با چماق فیلم رو از پرده سینما پایین میکشن، با پست زدن متوالی و سپاس زدن قطاری زیر حرف‌های زور و توهین‌هاشون، به این استبدادشون، وجاهت قانونی می‌بخشند. این میشه که به راحتی هر کسی که ازش خوششون نیاد به بهانه‌های دروغ مثل اینکه (این همون پیکانه)، از سایت اخراجش میکنند و هیچ کس هم نیست که از جلوی این اعمال رو بگیره)... چی بگم که نگفتنم بهتره ... از ده‌ها و ده‌ها بی‌عدالتی که طی این مدت دیدم و به اونها اعتراض کردم اما ...

دیگه هر چی تحمل کردم و حرفی نزدم بسه ، گذاشتم هر اراجیفی دلت میخواد توی تاپیک بگی و کاری نکردم .
اولش به ما گفتی مسخره
بعدش برگشتی به رفیع گفتی غلط بیجا میکنی
و البته دوباره به ما گفتی مسخره
الانم ما رو اراذل و اوباش خطاب کردی
مقصر منم که اجازه دادم هر چرت و پرتی از دهنت در میاد بگی و کاری نکردم و همین باعث شد روت زیاد تر از اونی بشه که باید باشه .
نه پستی ازت ادیت شد ، نه پستی ازت پاک شد . اجازه داده شد هر حرفی دلت میخواد بزنی ، ولی جنبه ی آزاد بودن رو نداری .
حالا چون حرف اشتباهی میزنی و همه ی افراد سایت باهاش مخالفن اسمشون میشه اراذل و اوباش ؟ اراذل و اوباش تویی که حرف بیخود زدی و همه هم باهاش مخالفن ولی بازم سر اشتباهت پافشاری میکنی و بقیه و اراذل میخونی

در ضمن مدیریت سایت در اختیار ماست ، ما تشخیص میدیم کی پیکان هست و کی پیکان نیست ، شما میگی زوره ؟! بله زوره ، مشکلی با این قضیه داری میتونی توی سایت نیای .
قبلا توی تاپیک استرالیا گفتم ، الانم میگم ، به شما هیچ ارتباطی نداره که مدیرای سایت چی تشخیصی میدن ، یه سری قوانین وجود داره که یا شما ازشون پیروی میکنین ، یا جایی توی این سایت ندارین . شما هم گویا قصد پیروی ازون ها رو ندارید .

اینجا چاله میدون نیست که میاین وسط تاپیک جولون میدین و تهدید میکنید که هرکی اینجور پست داد من زشت تر جواب میدم و ...
این جا رو با سر کوچتون اشتباه گرفتید قربان.
Afshin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
22 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: