نمایش پست تنها
قدیمی 03-28-2012, 01:09 AM   #267
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

سرنا:به اندازه كافي براي خوب بودنم احترام نمي بينم

سرنا ويليامز دليل عذرخواهي خود از سامانتا استوسر پس از چلنج اشتباهش در جريان مسابقات ميامي را توضيح داد.در فينال رقابت هاي آزاد آمريكا 2011، جايي كه به استوسر باخت، سرنا با داور صندلي اوا آزدِراكي (Eva Asdaraki) درگير شد.
سرنا درباره عذرخواهي پس از چلنج به خبرنگاران گفت:”اين كار را هميشه بر اساس عادت انجام مي دهم.قصدي ندارم.براي اينكه آدم خيلي خوبي هستم و بعد از امتيازات خوب [براي حريف] دست مي زنم به اندازه كافي احترام دريافت نمي كنم.آن ها فقط بر روي داد زدن من بر سر داور تمركز مي كنند.در واقع من يك جنگنده حرفه اي باورنكردني هستم.”

تغيير استراتژي، رمز پيروزي راديك

پس از كسب فقط سومين پيروزي خود در 24 مسابقه مقابل راجر فدرر، اندي راديك پس از بازي گفت كه تغيير شيوه بازيش نقش اساسي در اين موضوع ايفا كرده:”به نحوي مانند شطرنج بود.براي ريترن كردن عقب مي ايستادم، كاري كه قبلا زياد در مقابلش انجام نمي دادم.شايد كمي ازين موضوع شگفت زده شد.او اصلاحات را مثل هميشه انجام داد، چون او راجر است.شروع به حمله كردن و فشار آوردن كرد و نتيجه 6-1 در ست دوم و 0/40 در ابتداي ست سوم بود.مشخص بود كه ديگر اين روش زياد به كار نخواهد آمد.پس با خودم گفتم ‘خب، باشد.بيا خيلي هجومي بازي كن.’ توانستم از آن گيم خارج شوم و گيم خيلي خوبي بازي كردم تا بريك كنم و بعد از آن سرويسم را نگه داشتم.”
راديك اضافه كرد كه در طول بازي درباره كِن مِيِرسون (Ken Meyerson)، مدير برنامه هايش كه اخيرا درگذشته فكر مي كرده.او پس از پيروزي به سمت آسمان اشاره كرد.
راديك:”مدير برنامه هايم از اينجا بود و همسرش اينجا بود.فكر كردم كه ديوانه شدم چون در 30 دقيقه پاياني مسابقه با او صحبت مي كردم.فقط خواستم به او بگويم كه صدايش را شنيدم و امشب به همان اندازه ديوانه شده بودم.”

فدرر، خسته از شروع طولاني فصل

پس از تجربه كردن سومين شكست اين فصل و در مقابل اندي راديك، راجر فدرر مي گويد كه حس خستگي دارد.
فدرر:”شايد حدود 30 بازي در اين فصل انجام داده ام.حس مي كنم كمي تاوان پس مي دهم كه طبيعي است.ولي در گذشته با خستگي بيشتر هم بازي كرده ام، پس اين بيشترين خستگي نبود كه تا حالا داشتم ولي كمي حس مي كردم.امروز آن شانسي كه در ايندين ولز مرا كمك كرد نداشتم.”

سيبولكوا ناراحت از عدم موفقيت در پيروزي

بعد از هدر دادن برتري 6-1, 5-2 مقابل زن شماره 1 تنيس جهان ويكتوريا آزارنكا و شكست 1-6, 7-6(7), 7-5 در مسابقات ميامي، دومنيكا سيبولكوا نمي داند كه چرا توانايي پايان دادن به مسابقات را ندارد.بازيكن اسلواك از ابتداي فصل تا كنون 6 بازي سه سته و طولاني را با شكست پشت سر گذاشته.
او گفت:”من فقط بازي را به پايان نبردم.تا پيش از آن، من با ريترن و فورهند او را كشته بودم.بعد از آن ديگر نمي خواستم ريسك كنم.مي خواستم او خودش بازي را واگذار كند.بزرگترين اشتباه اين بود كه اجازه بازي را به او دادم و خودم كار را تمام نكردم.سخت است، چون در دو ماه گذشته بازي هاي زيادي مانند اين داشتم كه به پيروزي نرسيدم.خيلي نااميد كننده است.”

Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
38 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: