نمایش پست تنها
قدیمی 03-26-2012, 11:47 PM   #266
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

راديك:فدرر بزرگترين مانع من بوده

اندي راديك پيش از مسابقه دور سوم مقابل راجر فدرر در ميامي مي گويد كه بهتر از كل فصل به توپ ضربه مي زند و در زمين حركت مي كند.راديك ركورد 21 شكست و 2 برد را در بازي هاي رودررو با فدرر دارد.
او در جمع خبرنگاران گفت:”ما بارها بازي كرده ايم.رازي وجود ندارد.مي دانم كه بايد خيلي خيلي خوب عمل كنم.روزنه هاي كوچكي هستند كه بايد در آن درست عمل كنيد.كاري كه او مي كند اينست كه آن روزنه ها را با قدرتش كوچكتر مي كند.ما قبلا چند بازي نزديك در شب داشته ايم.حدس مي زنم كه موقع آن است.فكر كنم دو بار در اينجا رقابت كرده ايم.يك بار 6-4 در ست سوم بردم و يك بار با همين نتيجه در ست سوم باختم.هميشه سرگرم كننده است...هيچ شكي در اين نيست كه او بزرگترين مانع در طول دوران بازيم بوده و سبك بازيش به خوبي در مقابل من جواب مي دهد.به صورت بنيادي، من بايد خيلي خوب باشم تا شانسي در برابرش داشته باشم، بهتر از مقابل ديگران.پس اين زحمت دارد.وقتي بهترين بازيكن تاريخ اين ورزش را شكست مي دهيد، موضوع مهمي است.”

سافين:”ايزنر بايد بين 5 نفر برتر باشد”

شماره 1 پيشين جهان، مارات سافين، مي گويد جان ايزنر پتانسيل حضور بين 5 نفر برتر رنكينگ را دارد.
سافين:”او بايد بين 5 نفر اول باشد.بازي كردن در مقابل بازيكني با قامت او مشكل است.او بيش از حد محكم سرويس مي زند.وقتي روز خوبش باشد، بازي كردن در مقابلش تقريبا غيرممكن است.فقط به نظرم به اندازه كافي استوار نيست ولي در حال پيشرفت است و در چند سال آينده با تجربه مي شود.او اكنون بين 10 نفر برتر است و قطعا پتانسيل را دارد.”
بازيكن سابق روس اضافه كرد كه تا پايان سال تغييري بين چهار نفر برتر مشاهده نمي كند.”به نظرم در پايان فصل، نواك جوكويچ نفر اول خواهد بود.پس از آن رافائل نادال، راجر فدرر و اندي ماري.چيز زيادي تغيير نمي كند.جوكويچ خيلي خوب عمل مي كند و فكر كنم امسال براي نادال سخت تر خواهد شد چون جوكويچ بهتر و بهتر مي شود و برتري را از نظر اعتماد به نفس دارد.و فدرر در حال مسن شدن است كه قطعا طبيعيست و ماري استعداد را دارد ولي هنوز به نظرم چيزهايي كم دارد.”

كلايسترز مي گويد كمتر از 50 درصد آماده است

كيم كلايسترز كه از مصدوميت مچ پا رنج مي برد، بعد از شكست مقابل هموطن بلژيكي خود، يانيا ويكماير در تورنومنت ميامي گفت كه “شايد با آمادگي كمتر از 50 درصد“ در حال رقابت است.شماره 1 پيشين زنان كه قصد دارد در پايان فصل بازنشسته شود و اشتياق خود براي قهرماني در دو گرنداسلمي كه تا به حال موفق به كسب آن ها نشده، رولند گاروس و ويمبلدون را اعلام كرده، گفت كه قصد دارد قبل از پاريس فقط در مادريد و رم شركت كند و شايد براي يك هفته تمرين به اسپانيا برود.

فيش، ناراحت از مسئولين مسابقات

مردي فيش ناراحتي خود نسبت به بازي كردن در زمين دوم مسابقات ميامي (GRANDSTAND) مقابل فرانك دانچويچ را اعلام كرد.نفر هشتم رده بندي تنيس مردان در حال حاضر بهترين تنيس باز آمريكاييست.
فيش به Miami Herald گفت:”همين اتفاق در ايندين ولز هم افتاد.من در زمين اصلي بازي نكردم، همينطور در آزاد آمريكا [فصل قبل].نبايد اهميتي داشته باشد ولي من مي خواهم بازي هاي بزرگ را در زمين هاي بزرگ برگزار كنم.خيلي سخت كار كردم تا به اينجا برسم.10 نفر برتر، بهترين آمريكايي در يك تورنومنت آمريكايي –دو تورنومنت در آمريكا- و در زمين اصلي بازي نكردم.نمي خواهم در زمين دوم بازي كنم.مي خواهم در استاديوم اصلي باشم.”

نادال از شوراي بازيكنان استعفا داد

به گزارش چند روزنامه نويس –از جمله Chris Clarey از نشريه New York Times و Craig Gabriel استراليايي- رافائل نادال از شوراي بازيكنان تور مردان استعفا داد. Clarey در توييتر خود گفته كه نادال از عدم همكاري ديگر بازيكنان ناراحت است.نادال در ماه ژانويه به Neil Harman از نشريه London Times گفته بود كه از عصبانيتي كه به خاطر عضو بودن در شورا به وحود مي آيد خسته شده.او و ديگر همكارش، رييس شورا، راجر فدرر اخيرا درباره چند موضوع اختلاف نطر داشتند، از جمله رنكينگ 2 ساله و زمان بندي و اخطار تخلف زمان.

فدرر:موفقيت يعني پيروزي در مسابقات

راجر فدرر موفقيت را براي خودش به عنوان پيروزي معني مي كند نه فقط خوب بازي كردن، چيزي كه خيلي بازيكنان مي گويند.
فدرر:”به نظرم پيروزي قسمتي از آن است.من يك ورزشكارم.يك تنيس باز.من موفقيت را در زمين با پيروزي و شكست قضاوت مي كنم.خوبست كه هر روز به ياد بياريد چقدر خوب هستيد چون مردم به شما اين حس را مي دهند و نتايج هم آن را نشان مي دهند.پس سعي مي كنيد كه سخت تلاش كنيد تا به اندازه اي كه مي توانيد موفق باشيد چون پيروزي كمي بيشتر از شكست لذت بخش است، در واقع، براي كساني كه اين را نمي دانند.”

ویرایش توسط Nima93 : 03-27-2012 در ساعت 12:26 AM
Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
37 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: