نمایش پست تنها
قدیمی 03-24-2012, 02:19 PM   #265
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

حكم محروميت مادام العمر كوللر تاييد شد

دنيل كوللر در دادگاه تجديد نظر حكم محروميت مادام العمر خود شكست خورد.بازيكن اتريشي به دليل تباني در مسابقات اين حكم را دريافت كرده بود و در مقابل شكايت هيئت اتحاديه هاي تنيس (ATP، WTA، ITF و كميته گرنداسلم) قرار داشت.
دادگاه تجديد نظر روز جمعه در بيانيه اي اعلام كرد:”گفته شده كوللر در پنج مورد، ديگر بازيكنان را دعوت به تباني در مسابقات كرده.هيئت منصفه تاييد كرده كه اتحاديه هاي تنيس دلايل كافي براي اثبات اين ادعا را ارائه داده اند.”
با اين وجود، دادگاه راي به باطل شدن جريمه نقدي 100 هزار دلاري داد.
هيئت سه نفره تشخيص داده كه ”بازيكن در هيچ كدام از مواردي كه متخلف شناخته شده سود مالي نديده.”
كوللر اولين تنيس بازي است كه به طور مادام العمر محروم مي شود.او در ماه نوامبر گذشته در مقابل حكم دادگاه درخواست تجديد نظر كرد.
دادگاه نظر خود را تغيير نداد “تا نشان دهد كه محروميت به اندازه كافي زياد بود كه جديت اين تخلفات را نشان دهد.”
كوللر در اكتوبر 2009 به بالاترين رنكينگش، رتبه 55 رسيد.

هريسون آماده براي حضور مقابل فدرر

نوجوان آمريكايي، رايان هريسون كه ركورد 10 باخت در مقابل بازيكنان حاضر در 10 نفر برتر رنكينگ را دارد، باور دارد كه مي تواند در دور دوم مسابقات ميامي نفر سوم رده بندي، راجر فدرر را شكست دهد.
هريسون:”قطعا آماده هستم تا ظهور كنم.من اميد دارم كه امسال به عنوان بازيكني باشم كه در اين بازي ها يك تهديد است.اين ذهنيت من است.قطعا، او بازيكن فوق العاده ايست، اين واقعيت است.من سعي مي كنم كه اتفاقات سمت خودم را كنترل كنم.اگر خوب سرويس بزنم، در مقابل هر كسي شانس خوبي دارم.”

ايزنر به مختلط المپيك همراه با سرنا يا ونوس فكر مي كند

جان ايزنر اميدوارست كه در مسابقات دوبل مختلط المپيك با يكي از خواهران ويليامز هم تيمي شود.
او به Miami Herald گفت:”بامزه است كه در مقابل يك زن با تمام قدرتم سرويس بزنم.اگر شانس بازي كردن براي طلاي المپيك را به دست بياورم، به راحتي فرصت را از دست نخواهم داد.”

زوج آزارنكا و بوبكا بدون صحبت درباره تنيس

سرگي بوبكا مي گويد كه او و دوست دخترش، ويكتوريا آزارنكا خيلي درباره تنيس صحبت نمي كنند.آن ها وقتي در موناكو (محل تمرينشان) هستند همراه يكديگر زندگي مي كنند.
بوبكا به Miami Herald گفت:”به نظرم اين براي رابطه مان بهترست.اگر در خانه درباره تنيس صحبت كنيم 24 ساعته و 7 روز هفته مي شود.ممكن است شما را ديوانه كند.”
بوبكا، پسر ورزشكار پرش با نيزه مشهور، در ماه جولاي 2010 يك تصادف رانندگي شديد داشت كه نتيجه آن اثر زخم بر روي سرش و 4 ماه سردرد بود.او ادامه داد:”مي دانم كه زندگي چقدر با ارزش است.تنيس قسمت بزرگيست ولي نه مهمترين قسمت.خيلي مهمترست كه سالم بمانم و از وقت گذراني با خانواده و دوستانم لذت ببرم.”

Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
30 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: