نمایش پست تنها
قدیمی 03-23-2012, 02:21 PM   #264
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

استفانكي:گونزالز متواضع ترين بود

در مصاحبه اخير خود با ESPN.com، مربي تنيس، لَري استفانكي (Larry Stefanki) دو بازيكن سابق تحت تعليمش مارسلو ريوس (شماره 1 پيشين مردان) و فرناندو گونزالز (فيناليست پيشين آزاد استراليا) را مورد مقايسه قرار داد.
استفانكي گفت:”فرناندو و مارسلو كاملا متفاوت بودند، روش مبارزه كردنشان، نگاهشان به زندگي.شايد من موفقيت بيشتري با ريوس داشتم.از پيشرفت او خيلي مفتخرم چون منتقدان مي گفتند او خيلي كوچك، خيلي كند، خيلي اينطور، خيلي آنطور است و او به رتبه 1 رسيد.ولي به عنوان يك دوست، شخص، ورزشكار و آنچه كسب كرد، من به اندازه ديگران به فرناندو افتخار مي كنم.”
استفانكي اكنون مربي گري اندي راديك را بر عهده دارد و در گذشته جان مكنرو، تيم هنمن و اوگني كافلنيكوف را هدايت مي كرده.
او ادامه داد:”هيچكدام از بازيكناني كه تحت تعليم داشتم واقعا به اندازه فرناندو حساسيت و تواضع نداشتند، هميشه درباره زندگي خانواده من نگران بود.اين چيزيست كه وقتي به گونزالز فكر مي كنم به ياد مي آورم، نه فقط يك خاطره مشخص.”

نادال ناراحت از تقليد، خسته از اتهام دوپينگ

رافائل نادال به نشريه L’Equipe گفته از ويديو تلويزيون فرانسه كه او را متهم به دوپينگ كرده ناراحت شده.
نادال:”من هيچ گاه كسي را بدون مدرك متهم نمي كنم.مشكل اينست كه در فرانسه، نمي دانم چرا، آن ها به همه شك دارند.اين باعث خنده من نشد ولي هر كس طنز خود را دارد.هر كشوري شوخ طبعي خود را دارد و فرانسه و اسپانيا متفاوتند.اين قسمتي از مردم هستند كه نمي دانند ورزش حرفه اي چيست يا سيستم ضد دوپينگ چگونه عمل مي كند.عملا روزانه است و ما بايد 365 روز سال قابل دسترس باشيم.شايد من ساده و بي ريا هستم، ولي اينگونه بهتر است.آنقدر از دنياي دوپينگ دور بوده ام كه عدم اطلاعم از آن كامل است.قبول نمي كنم كه به من برچسب دوپينگي بزنند چون از سن هفت سالگي هزاران ساعت و روز تمرين كرده ام.در نهايت، خسته كننده است.”
اين مقاله در قسمت انگليسي زبان روزنامه اسپانيايي El Pais ترجمه شده.

كلايسترز سعي در كامل كردن فصل دارد

كيم كلايسترز در گفتگو با Yahoo.com گفته كه سعي دارد تا پايان فصل بازي كند.قهرمان 4 دوره مسابقات گرنداسلم اعلام كرده كه در پايان اين فصل بازنشسته خواهد شد ولي مشخص نبود كه آيا پس از مسابقات المپيك هم بازي خواهد كرد يا خير.
او گفت:”زمان بنديم مشخص شده و كل فصل را بازي خواهم كرد، چه بازي كردن در آزاد آمريكا و چه بازگشت بين 10 يا 8 نفر برتر يا حضور در فينال تور، خواهيم ديد كه چگونه پايان مي يابد.روز به روز پيش خواهم رفت و مي بينم كه چه حسي دارم و چگونه كار مي كنم و بدنم چه حسي دارد.فعلا، همه چيز براي المپيك پيش بيني شده و پس از آن مي بينيم.”

ماري آزمايش قلب در تنيس را فراخواند

پس از حمله قلبي هفته گذشته فابريس مومبا، بازيكن تيم فوتبال بولتون، اندي ماري انجام مرتب آزمايش قلب در تنيس و ديگر ورزش ها را خواستار شد.
ماري بهMSN Sport گفت:”به نظرم زمان آن رسيده كه تقريبا در همه ورزش ها، همه قبل از رقابت كردن آزمايش قلب انجام دهند.اين مشكل بارها رخ داده است.اينجا در آمريكا در بسكتبال دبيرستان و كالج پيش آمده و چند مرتبه در فوتبال هم شاهد آن بوديم.با وجود اين همه فشار و استرس در ورزش مدرن شما نمي دانيد كه چقدر در زمين به خود فشار وارد مي كنيد، به نظرم اين چيزيست كه بايد انجام گيرد.براي من واضحست كه همه تيم ها بايد آزمايش شوند.مطمئن نيستم كه اينگونه است ولي مي دانم كه در تنيس اين كار ممكن است.”

جوكويچ از زمان جنگ سخن مي گويد

در برنامه تلويزيوني 60 Minutes، نواك جوكويچ از پناه گرفتن در زيرزمين در جريان بمباران بلگراد توسط ناتو سخن گفت.او به از دست دادن تمركز اعتراف كرد”چون هر شب براي مدت دو ماه و نيم حدود ساعت 2-3 بامداد از خواب بيدار مي شديم.ولي بهترين چيز درباره آن...هميشه سعي مي كنم آن روزها را در جهت مثبت به ياد بياورم، در جهت روشن...لازم نبود كه به مدرسه برويم و بيشتر تنيس بازي مي كرديم...جنگ ما را سرسخت تر كرد.ما را بيشتر مشتاق كرد،مشتاق رسيدن به موفقيت...ما به عنوان صرب ها در زندگي راه سخت تري براي موفقيت داريم، به خاطر گذشته و تاريخي كه داشتيم.بايد سخت تر تلاش كنيم.”

بليك ناراحت از عدم پيشرفت

شماره 4 پيشين تنيس مردان، جيمز بليك در دور اول مسابقات ميامي از نيكولاي داويدنكو شكست خورد و مي گويد عدم موفقيت در رقابت كردن او را نااميد كرده.بليك 32 ساله امسال فقط دو بازي انجام داده و به رتبه 69 سقوط كرده.
بليك به Miami Herald گفت:”مي خواستم اين بازي را ببرم و با جان ايزنر رقابت كنم.جالب مي شد.اصلا حس آرامش نداشتم.چگونه بدون پيروزي مي توانيد اعتماد به نفس كسب كنيد؟چگونه بدون اعتماد به نفس در مسابقه پيروز مي شويد؟خيلي سخت است.”

ویرایش توسط Nima93 : 03-23-2012 در ساعت 02:46 PM
Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
36 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: