نمایش پست تنها
قدیمی 03-21-2012, 12:51 PM   #263
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

آزارنكا براي سرنا، پترا و كارولين آماده است

پس از كسب بيست و سومين پيروزي پياپي و چهارمين قهرماني فصل در مسابقات ايندين ولز، ويكتوريا آزارنكا گفت كه مي خواهد مقابل سه بازيكن برتري كه امسال هنوز با آن ها روبرو نشده مسابقه دهد:سرنا ويليامز، پترا كويتوا و كارولين ووزنياكي.آزارنكا در مقابل همه آن ها ركورد باخت دارد.
او گفت:”قطعا دوست دارم كه با يكي از آن ها روبرو شوم.براي من چالش بزرگتر هيجان انگيزست.اين چيزيست كه دنبالش هستم.و همچنين بازيكناني كه امسال در برابرشان بازي كردم آسان نبودند.ولي قطعا دوست دارم با اين چالش مواجه شوم.”
آزارنكا كه در دوران بازيش فقط يك عنوان قهرماني بر روي خاك رس كسب كرده (تورنومنت ماربلا 2011) اضافه كرد كه باور دارد مي تواند بر روي اين سطح خوب بازي كند:”در حقيقت، به نظرم سال گذشته بر روي خاك خوب بودم.اين بهترين عملكردم به نسبت سال هاي گذشته بود.پس اين سطح را دوست دارم.قبل از فصل خاك يك دوره تمرين خواهم داشت، فقط همين.واقعا منتظر آن هستم.اين يك چالش ديگر برايم است، چيزي كه مرا از حدودم فراتر مي برد و به من سختي مي دهد.واقعا مجبورم سخت كار كنم تا به اين پيشرفت برسم.پس هيچ چيز نمي تواند مرا از پيشرفت كردن باز دارد.”

فدرر:بعد از 30 سالگي زندگي برايم ادامه دارد

راجر فدرر كه روز يكشنبه نوزدهمين عنوان قهرماني مسترز دوران بازي خود را در ايندين ولز كسب كرد، مي گويد كه پس از 30 سالگي حيات در تنيس ادامه دارد.او پس از شكست در نيمه نهايي آزاد آمريكا 2011 تا كنون 6 عنوان قهرماني به دست آورده.
فدرر در پاسخ به اين سوال كه آيا فكر مي كند حافظه مردم بسيار كوتاه مدت است يا نه، گفت:”اين روزها مردم بيشتر درباره سن و سال صحبت مي كنند.پس به نظرم اين برايم برجسته نشان مي دهد.بعضي نمي فهمند كه چگونه مي توانيد در 30 سالگي تنيس بازي كنيد كه برايم شگفت آور است، چون معمولا اين زمانيست كه براي ارائه قسمتي از بهترين تنيس خود هنوز به اندازه كافي جوان هستيد.فكر كنم پس ازينكه در آگوست گذشته 30 ساله شدم اين را نشان دادم.اساسا جايي بود كه اين روند آغاز شد.”

مصدوميت ايوانويچ جدي نيست

آزمايش MRI بر روي ران چپ آنا ايوانويچ نشان مي دهد مصدوميتي كه منجر به كناره گيري او در ميانه مسابقه با ماريا شاراپوا شد جدي نيست.سايت اينترنتي ايوانويچ گزارش داده كه آزمايش يك تورم را مشخص كرده و او روز چهارشنبه در زمين هاي تورنومنت ميامي تمرين خواهد كرد.

ناتان هيلي تحت عمل جراحي

بازيكن سابق استراليايي، ناتان هيلي روز دوشنبه در ايالات متحده تحت عمل جراحي قلب قرار گرفت.هيلي 32 ساله در دوران بازيش به رنك 58 دوبل رسيد و پس از آن به مربي گري ليتون هيويت پرداخت.او به همراه همسر و دو فرزندش در فيلادلفيا زندگي مي كند.

دل پوترو در مقابل كرواسي حاضر مي شود

مارتين هايته، كاپيتان تيم آرژانتين اعلام كرد كه خوان مارتين دل پوترو در مرحله ¼ نهايي رقابت هاي جام ديويس مقابل كرواسي بازي خواهد كرد.او از شركت در رقابت ماه گذشته مقابل آلمان اجتناب كرده بود.ديويد نلبنديان، خوان موناكو، خوان ايگناسيو چلا و ادواردو شوانك ديگر بازيكناني هستند كه در زمين خاك رس Parque Roca بازي مي كنند.

مارات سافين ازدواج مي كند

به گزارش رسانه هاي روسيه، شماره 1 پيشين تنيس مردان، مارات سافين با مدل لباس، آنا دروزايكا (Anna Druzyaka) ازدواج خواهد كرد.گزارش شده كه آن ها دو مراسم در موسكو و نيويورك برگزار خواهند كرد.
Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
37 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: