نمایش پست تنها
قدیمی 03-18-2012, 06:11 PM   #262
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

راجر:در گذشته مقابل رافا ترديد داشتم

پس از شكست دادن رافائل نادال در نيمه نهايي مسابقات ايندين ولز، قهرمان 16 دوره گرنداسلم، راجر فدرر اعتراف كرد كه هميشه در برابر بازيكن اسپانيايي اعتماد به نفس نداشته.نادال ركورد 18 برد و 10 باخت را در بازي هاي رودررو دارد.
فدرر:”در گذشته مقابل رافا ترديد داشتم.به نظرم اين عاديست.اگر در يك مسابقه مانند فينال پاريس [در 2008] نابود شويد، در رويارويي بعدي با او، كه متاسافنه برايم در فينال ويمبدون بود، ديدار حماسي كه داشتيم، قطعا كمي تحت تاثير قرار خواهيد گرفت، هرچند بر روي سطح مورد علاقه خود بازي مي كنيد.شايد يك يا دو ست زمان برد تا من آن را پشت سر بگذارم و در نهايت بازي را به اين خاطر از دست دادم.پس گاهي اوقات اينگونه وارد زمين مي شدم كه مي دانستم احتمالا بازي سختي خواهد بود چون يا او در يك روند باورنكردني بود يا من با فرمي وارد مي شدم كه مي دانستم امشب نبايد بازي را ببرم چون حس خوبي ندارم و سطح بازيم بالا نيست.شايد در مقابل ديگر بازيكنان چنين پيروزي هايي داشته ام ولي در مقابل رافا داستان متفاوت است.”
فدرر كه در طول هفته با بيماري آنفلوانزا مبارزه مي كرد، گفت كه با روحيه شكست ناپذيري وارد مسابقه شده كه شايد به او كمك كرده:”انتظار نداشتم كه امشب اينقدر خوب بازي كنم و گاهي اوقات مي توانيد بزرگترين پيروزي هاي دوران بازيتان را اينگونه رقم بزنيد.براي همين است كه خوشحالم به خودم در اين هفته فرصت دادم.”
اين اولين پيروزي فدرر در يك زمين هارد خارج سالن مقابل نادال از سال 2005 بود.

ايزنر:باور دارم كه مي توانم گرنداسلم ببرم

بعد از پيروزي 7-6(7), 3-6, 7-6(5) مقابل نواك جوكويچ مرد شماره 1 تنيس جهان در نيمه نهايي مسابقات تنيس ايندين ولز، جان ايزنر مي گويد كه توانايي قهرماني در گرنداسلم را دارد.ايزنر همچنين ماه گذشته نفر سوم رده بندي، راجر فدرر را در جام ديويس شكست داده بود.
ايزنر كه در رنكينگ هفته بعد براي اولين بار به رتبه 10 صعود مي كند، گفت:”باور دارم كه مي توانم.مي دانيد، گرنداسلم ها سخت هستند.به نظرم از لحاظ بدني سخت ترين هستند.بازي هاي پنج سته.اگر در مقابل جوكويچ و در گرنداسلم دوباره بازي مي كردم، حتي اگر امروز بازي 5 سته برگزار مي كرديم، بايد يك ست ديگر براي پيروزي كسب مي كردم.پس مي دانم كه خيلي دشوار است ولي از اين چالش لذت مي برم.سه گرنداسلم ديگر امسال باقي مانده و من تمام تلاشم را به كار خواهم گرفت.”

رافا انتظار پيروزي راحت در فرانسه مقابل نواك را ندارد

پس ازينكه از او پرسيده شد آيا فكر مي كند مي تواند نواك جوكويچ را بدون واگذاري ست در رولندگاروس امسال شكست دهد، رافائل نادال كه در هفت رويارويي گذشته با بازيكن صرب شكست خورده، گفت كه انتظار پيروزي ساده را ندارد.بازيكن اسپانيايي در سه مصاف قبلي خود با جوكويچ در رولندگاروس حتي يك ست را هم واگذار نكرده.
نادال:”انتظار پيروزي سه سته در دور سوم را ندارم، پس انتظار ندارم در مقابل جوكويچ در سه ست برنده شوم، مخصوصا وقتي كه او مرا، نمي دانم، 7 بار پشت سر هم شكست داده.اين واقعيت امروز است.”

شاراپوا به دنبال انتقام از آزارنكا

بر اساس گزارش يك منبع به TENNIS.com، مصدوميت نامشخصي كه ماريا شاراپوا در جريان پيروزي مقابل آنا ايوانويچ پيدا كرد مشكل ساز نيست و قبل از بازي فينال يكشنبه مقابل ويكتوريا آزارنكا بهبود خواهد يافت.گفته شده بود كه شاراپوا در طول پيروزي 6-4, 0-1 درباره يك مصدوميت به مربيش شكايت كرده.ايوانويچ در ست دوم از ادامه مسابقه انصراف داد.
شاراپوا با ركورد 3 پيروزي و 4 شكست مقابل آزارنكا پا به فينال مي گذارد و سه تا از چهار بازي قبلي رودررو را واگذار كرده و آخرين پيروزيش در مسابقات رم فصل قبل بود كه آزارنكا در ست دوم به دليل مصدوميت انصراف داد.آزارنكا در فينال آزاد استراليا 6-3, 6-0 شاراپوا را مغلوب كرد.
شاراپوا گفت:”قطعا او بهترين حال حاضرست، كسي كه با اعتماد به نفس زيادي بازي مي كند و نيروي حركتي را در اختيار دارد.دوست دارم كه انتقام استراليا را بگيرم و خيلي بهتر بازي كنم.در بازي هاي گذشته رقابت هاي سختي داشته ايم و آرزو مي كنم سطح بالايي از تنيس داشته باشيم و اميدوارم چند چيز را تغيير دهم.”

Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
39 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: