نمایش پست تنها
قدیمی 03-15-2012, 08:27 PM   #261
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

ايوانويچ:پيروزي برابر ووزنياكي ‘مي تواند خيلي بزرگ باشد’

آنا ايوانويچ دومين پيروزي خود مقابل يك بازيكن حاضر بين 5 نفر اول رنكينگ از زمان قهرماني در رولندگاروس 2008 را رقم زد و كارولين ووزنياكي را 6-3, 6-2 در مسابقات ايندين ولز شكست داد.شماره 1 پيشين زنان، پاييز گذشته و در تورنومنت پكن موفق شده بود ورا زووناروا، نفر سوم رنكينگ را مغلوب كند و حس مي كند پيروزي مقابل ووزنياكي بزرگتر است.
ايوانويچ:”به نظرم پيروزي مقابل زووناروا در پكن به نحوي بزرگ بود ولي نه به اين اندازه چون اينجا تورنومنت بزرگتريست.شايد مهم تر از آن برايم اينست كه از كسب اين پيروزي خيلي خيلي راضي هستم...فكر كنم براي اعتماد به نفسم خيلي مهم است.واقعا حس مي كنم در حال كسب اعتماد به نفس هستم.اين دقيقا همان چيزيست كه سعي در كسب كردن آن داشتم.اينكه پس از بازي هاي سخت و بزرگ خودم را مجددا بازيابم.فكر كنم بازي بعد برايم خيلي خيلي مهم است تا اين سطح بازي را نگه دارم.پس قطعا هفته بزرگيست.”

ووزنياكي اشك آلود حداقل به رتبه ششم سقوط خواهد كرد

شماره 1 پيشين جهان، كارولين ووزنياكي دو بار در كنفرانس مطبوعاتي پس از شكست خود از آنا ايوانويچ به گريه افتاد.پس از اين شكست، ووزنياكي حداقل به رنكينگ 6 و حداكثر 7 سقوط خواهد كرد.پايين ترين رنكينگ بازيكن 21 ساله از ماه اكتوبر 2009.
ووزنياكي گفت:”وقتي حس مي كنيد كه بهترين بازيتان را ارائه نمي دهيد، مي دانيد، باز هم تلاش مي كنيد.به خود فشار وارد مي كند ولي مطابق ميل شما پيش نمي رود.گاهي اوقات مي تواند كمي نااميد كننده باشد.اما اين ورزش است.هميشه پستي و بلندي دارد و هميشه اينگونه بوده.تغييري نخواهد كرد.فقط به تمرين و تلاش كردن بستگي دارد، منظورم اينست كه هميشه بهبود مي يابد.”
بازيكن دانماركي فصل گذشته موفق به كسب قهرماني در تورنومنت هاي WTA Premier Mandatory نشد.او گفت كه پدر و مربيش، پيوتر پس از شكست خيلي به او سخت نگرفته.
او ادامه داد:”فكر كنم پس از باخت، من بيشتر از او ناراحتم.او هميشه پس از پيروزي بيشتر از من خوشحال است.گاهي اوقات وقتي پيروز مي شويد نمي توانيد ارزش آن را درك كنيد.مانند اينكه در يك دوره طولاني خيلي خوب بازي كنيد و هنگامي كه چند بار شكست مي خوريد آن را درك مي كنيد.شما اينگونه مي گوييد ‘آه، حس خوبي بود.’ولي اينگونه نيست كه يك فاجعه باشد.من خيلي باثبات بازي كرده ام و مي خواهم گام بعدي را بردارم.اما دوره من قطعا دوباره باز خواهد گشت.”

اين بار، آزارنكا ‘سرمشق خوب’ براي WTA

پس از پيروزي 6-0, 6-2 مقابل آگنيستا رادوانسكا در مرحله ¼ نهايي مسابقات ايندين ولز، ويكتوريا آزارنكا به انتقاد بازيكن لهستاني مبني بر بزرگنمايي مصدوميت از طرف آزارنكا اشاره كرد.رادوانسكا گفته بود:”فكر نمي كنم كه چنين رفتارهايي تصوير خوبي از تنيس زنان را نشان دهند.”
پس از پيروزي سريع روز چهارشنبه، آزارنكا گفت:”اميدوارم كه نمونه خوبي براي تنيس زنان بوده باشم.”
آزارنكا كه اكنون ركورد 21-0 پيروزي و شكست در اين فصل را دارد و از ابتداي امسال 4 بار رادوانسكا را شكست داده، اضافه كرد:”به نظرم هميشه عادلانه بازي مي كنم.او همان آدم هميشگي است، همان بازيكن بزرگ هميشگي و ارزش بسيار زيادي براي بازيش قائلم.انگيزه خيلي خوبي داشتم چون مي دانستم بازيكن فوق العاده ايست، پس امروز مجبور بودم بازي خيلي خوبي ارائه دهم.”
رادوانسكا گفت كه اين حادثه را فراموش كرده و به تعريف از آزارنكا پرداخت و او را خيلي آماده خواند.رادوانسكا:”آن گذشته بود، حالا تورنومنت جديديست، بازي جديديست.قطعا او يكي از بهترين بازي هايش را مقابل من نمايش داد.”

جوكويچ فكر مي كند كه راونيچ توانايي حضور بين 10 نفر برتر را دارد

نواك جوكويچ كه پيروزي سه سته روز سه شنبه راجر فدرر مقابل ميلوس راونيچ را تماشا كرده، گفت كه جوان كانادايي با اشتياق، استعداد برگزيده اي دارد.
جوكويچ درباره بازيكن رنك 27 چنين گفت:”ما همه انتظار داريم ميلوس به همين صورت سرويس بزند، او هميشه خيلي قوي سرويس مي زند و از آن به عنوان يك سلاح بزرگ استفاده مي كند.مسابقه نزديكي بود.ميلوس آينده درخشاني مقابل خود دارد.در درجه اول شخصيت خيلي خوبي دارد و فرديست كه مي توانيد تعهد به بازي را در او حس كنيد.خيلي حرفه ايست.بازي كردن را مي فهمد، اينكه در لحظات مهم چه كاري بايد انجام دهد.اين براي غلبه بر چالش هاي پيشرويش مهم است ولي او توانايي حضور بين 10 نفر برتر را دارد.”

Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
36 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: