03-13-2012, 03:43 PM
|
|
Roger's Fan
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده
|
جوكويچ دوست دارد با سمپراس بازي نمايشي برگزار كند
مرد شماره 1 تنيس جهان، نواك جوكويچ مي گويد كه اگر بخواهد در يك ديدار نمايشي شركت كند، حريفش پيت سمپراس خواهد بود.
جوكويچ در ايندين ولز گفت:”دوست دارم آن سرويس را ريترن كنم.او بازيكن مورد علاقه ام بوده و اين افتخار را داشته ام كه چند بار ملاقاتش كنم و درباره تنيس صحبت كنيم.او نصيحت هاي خيلي خوبي به من داد، تجربيات زماني كه در صدر رنكينگ بود و آنچه باعث شد براي مدت طولاني در آنجا بماند.از نظر رنكينگ، تقريبا دوران بازي مشابهي داريم پس صحبت كردن با او برايم تجربه بسيار باارزشي بود.متاسفانه هيچ وقت چنين فرصتي به وجود نيامده كه با او تمرين كنم و يك بازي رسمي برگزار كنيم.ولي دوست دارم.حداقل يك بازي نمايشي راضي كننده خواهد بود.”
رافا:سرويس سريع براي بازيم مناسب نيست
رافائل نادال دليل استفاده نكردن از سرويس هاي سريع مانند مسابقات آزاد آمريكا 2010 را بيان كرد.
نادال در جمع خبرنگاران حاضر در ايندين ولز گفت:”در طول آزاد آمريكا خيلي سريع سرويس مي زدم چون حس خيلي خوبي بر روي سرويسم داشتم.ولي هفته پيش از آن در سينسيناتي سرويسم خوب عمل نكرد.چون در آن لحظه سرويسم فوق العاده بود، اين حس را داشتم كه براي قهرماني در آزاد آمريكا به سرويس سريع نياز دارم.در آن تورنومنت خوب كار كرد، ولي در كل به سرويس سريع نيازي ندارم.”
او ادامه داد:”مشكل اينست كه وقتي سريع سرويس مي زنم، درصد سرويس هايم پايين مي آيد.مشكل اينست كه اگر سرويس كاملي نزنم توپ با سرعت بيشتري باز خواهد گشت پس نياز دارم كمي آرام تر ضربه بزنم تا كنترل امتياز را به دست آورم.و با چنان سرويس سريعي مي توانم امتيازات ساده بيشتري كسب كنم ولي ذهنيتم و شيوه بازيم به اين صورت نيست.وقتي آنقدر سريع سرويس مي زنم، چند مرتبه ديگر هم امتحان كردم، حس مي كنم كه كمي كنترل بازيم را از دست مي دهم.براي همين است كه سعي مي كنم به سريع ترين و در عين حال بهترين نحو سرويس بزنم و سعي كنم امتياز را به درستي آغاز كنم تا كنترل آن را با فورهندم كسب كنم يا اولين ضربه را با فورهندم به نقطه خوبي بفرستم.امروز مي توانم به زمين مسابقه بروم و بدون مشكل عمده اي سرويس 132 مايلي بزنم.مشكل اينست كه احتمالا اين تاكتيك مناسب براي بازيم نيست.”
احتمال پارگي عضله ران ساك
بر اساس گزارش هاي رسيده به TENNIS.com احتمال دارد نوجوان آمريكايي، جك ساك، از ناحيه كشاله ران دچار پارگي شده و به عمل جراحي نياز داشته باشد.ساك كه ديدار دور نخست خود در تورنومنت ايندين ولز را با شكست به پايان برد، آزمايش MRI را در كاليفرنيا انجام داده و اين هفته يك بار ديگر در ساحل شرقي اين آزمايش را تكرار خواهد كرد. MRI نخست نشان داده كه پارگي وجود دارد ولي فيزيوتراپ او براي اطمينان كامل درخواست تكرار آزمايش را داده.اگر بازيكن 19 ساله مجبور به انجام عمل جراحي شود، بايد به مدت چند ماه از مسابقات دور بماند.ساك كه اكنون در رنكينگ 334 قرار دارد، به همراه ملاني اودين مقام قهرماني مسابقات دوبل مختلط آزاد آمريكا 2011 را به دست آورده بود.
پتروا درخواست كسب شهروندي آمريكا را ارائه داده
بازيكن زن روس، ناديا پتروا اعلام كرد كه درخواست خود براي كسب حق شهروندي ايالات متحده را ارائه داده است.بازيكن 29 ساله كه در ميامي يك خانه دارد، مي گويد كه در فلوريداي جنوبي احساس آرامش مي كند.
او گفت:”شيوه زندگي را دوست دارم.آب و هوا را دوست دارم.مكان فوق العاده اي براي تنيس است.همه چيز ساده مي گذرد.شما مي آييد و مي خواهيد به داروخانه برويد، 24 ساعته باز است.همه چيز در دسترس مردم است.حس خيلي آرامي دارم، جو باآرامشي دارد و من هيچ استرسي ندارم.آن ترافيك ديوانه كننده روسيه وجود ندارد.آن زمستان هاي سرد وجود ندارد.”
|
|
|