03-09-2012, 04:20 PM
|
|
Roger's Fan
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده
|
نادال:اخطار تخلف زمان بايد با نظر داور صادر شود
نادال روز پنج شنبه در جمع خبرنگاران حاضر شد
رافائل نادال به صحبت هاي راجر فدرر درباره استفاده زمان بيش از حد مجاز بين امتيازها و اينكه داوران نسبت به اين موضوع سخت گيري لازم را نشان نمي دهند پاسخ داد.
فدرر روز چهارشنبه گفت:”من زياد شكايت نمي كنم ولي نمي دانم چگونه از يك بازي 4 ساعته مقابل رافا [نادال] خارج مي شويد در حالي كه او اخطار نمي گيرد.”
روز پنج شنبه، نادال در ايندين ولز چنين پاسخ داد:”قانون وجود دارد ولي نمي توانيم انتظار داشته باشيم كه 6 ساعت بازي كنيم و رالي هاي ديوانه وار داشته باشيم و فقط براي 20 ثانيه استراحت كنيم.اگر داور صندلي اين نظر را دارد كه بايد به بازيكن به خاطر رعايت نكردن زمان مجاز بين امتياز اخطار بدهد، به نظرم بازيكن بايد آن را قبول كند.قانون وجود دارد و فكر مي كنم بيشتر به تفسير داور بستگي دارد، اين درك من از قانون است.هر كسي راه متفاوتي دارد و شما مي دانيد كه براي بعضي 15 ثانيه و كمتر عاديست.ولي بايد بدانيد كه بازي چگونه پيش مي رود و اين وظيفه داور است.آن ها در طول دوران بازيم اخطارهاي زيادي به من داده اند و من تقريبا همه آن ها را قبول كرده ام، چون گاهي اوقات درست مي گويند و همين موضوع درباره نواك [جوكويچ] هم صادق است كه چند بار برايش پيش آمده.اين قسمتي از بازيست و ما بايد قوانين را دنبال كنيم ولي نبايد كوركورانه به آن نگاه كنيم.”
فورهند تقويت شده ماري را كمك مي كند
اندي ماري فورهند قوي تر خود را عامل شكست دادن نواك جوكويچ در دوبي و پيروزي تقريبي مقابل مرد شماره 1 تنيس در مسابقات آزاد استراليا مي داند.ماري مشخصا گفت كه مربي جديديش، ايوان لندل به او كمك كرده تا قدرت بيشتري در اين ضربات داشته باشد.در دوران سلطه خود در دهه 1980، لندل به داشتن بهترين فورهند در بازي معروف بود.
بازيكن 24 ساله بريتانيايي گفت:”اگر چگونگي آن را در گذشته و حال مقايسه كنيد تفاوت عمده اي وجود دارد.تغيير عمده اي به وجود نيامده ولي وقتي به آن نگاه مي كنيد از نظر حركت دادن پاهايم بسيار متفاوت است.اين هفته خيلي خيلي خوب اين ضربه را مي زنم و اميدوارم آن را ادامه دهم.تفاوت بزرگي ايجاد مي كند، مخصوصا با توجه به ورود به فصل خاك رس، چون اين شايد يكي از مهمترين ضربات در اين سطح است.من هيچ گاه خطاهاي زيادي از طرف فورهندم نداشته ام ولي حالا يك سلاح قوي تر از گذشته است و اين مهم است، پيشرفت دادن سلاح ها با استفاده از راه هاي مختلف تا امتيازها را كسب كنيد و آن ها را كوتاه تر كنيد...هرچه بيشتر امتيازات راحت را كسب كنيد، بازي ها كمتر بر روي بدنتان تاثير مي گذارند.”
|
|
|