نمایش پست تنها
قدیمی 03-08-2012, 12:14 PM   #257
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

فدرر درباره نتايج ضعيف در زمين هاي روباز توضيح مي دهد

فدرر در جريان كنفرانس مطبوعاتي روز چهارشنبه در ايندين ولز

راجر فدرر درباره علت 14 ماه ناكامي براي قهرماني در تورنومنت هاي هارد خارج سالن توضيح داد.فدرر هفته گذشته در زمين هاي روباز دوبي قهرمان شد، اولين قهرماني او در اين زمين ها پس از دوحه 2011.
فدرر:”قسمتي از آن به نواك [جوكويچ] و [اندي] ماري مربوط مي شود كه فصل گذشته بر روي زمين هاي هارد خيلي عالي بازي كردند و من در دو آزاد آمريكا گذشته بي نهايت نزديك بودم، با توجه به فرصت هاي مچ پوينت در نيمه نهايي [برابر جوكويچ] و به من اين فرصت را مي دادند كه در فينال باشم و باور دارم كه مي توانستم حداقل در يكي از آن دو پيروز باشم ولي دو بار در نيمه نهايي شكست خوردم.من بازي هاي سختي را واگذار كردم ولي به عملكرد قوي ماري، جوكويچ و نادال هم مربوط مي شود.”

ووزنياكي اميد دارد با وجود تحمل شكست بهبود يابد

شماره 1 پيشين زنان، كارولين ووزنياكي مي گويد كه اميد دارد عناصر جديدي را در بازي هايش به كار ببرد حتي اگر براي رسيدن به هدف هايش كه قهرماني در گرنداسلم و المپيك است مسابقاتي را واگذار كند.
او در گفتگو با TENNIS.com گفت:”شكست خوردن راحت نيست و من از شكست متنفرم و چيزي بدتر از آن نمي شناسم.سخت است چون مي دانيد بايد از موانع عبور كنيد، اما اگر بدانيد كه در باز است فقط نياز داريد كه پاي خود را از آن عبور دهيد، ارزش ريسك كردن را دارد.من بازيكني هستم كه مي تواند در بازي ريسك كند و اگر نتيجه نداد، هميشه مي توانم به زمين تمرين بازگردم و سعي كنم.”
ووزنياكي كه مربي ريكاردو سانچز را فقط 2 ماه پس از استخدام بركنار كرد و حالا مجددا با پدر خود، پيتور، تمرين مي كند اضافه كرد كه مي تواند تصور كند چه سبكي از بازي او را به موفقيت مي رساند.
ووزنياكي:”من اين سبك بازي را مي بينم و مي دانم در گذشته آن را ارائه داده ام، اما شما نياز داريد كه گام به گام پيش برويد و به آن برسيد و فقط درباره زمان بندي، اعتماد به نفس و پيروزي در مسابقات و كسب كردن امتيازات مهمي كه سرنوشت بازي را تعيين مي كنند است.اين ها اصلاحات كوچك است.شما مي خواهيد مرا ببينيد كه سرو-والي و دراپ شات استفاده كنم.شما نبايد چيزي را كه خراب نيست تعمير كنيد، من براي سه سال در بين 5 نفر برتر بوده ام و حتما كاري را درست انجام مي دهم.”

رادوانسكا خطاب به آزارنكا:جوانمردانه بازي كن

آگنيستا رادوانسكا مي گويد كه هنوز از اتفاقات پيش آمده در جريان ديدار نيمه نهايي مسابقات دوحه با ويكتوريا آزارنكا راضي نيست، جايي كه اعتقاد دارد شماره 1 زنان در نشان دادن مصدوميتش اغراق كرده.
رادوانسكا در مصاحبه با TENNIS.com:”شايد او آن مسابقه و تورنومنت را برد، ولي احترام زيادي را از دست داد چون به نظرم چنين رفتارهايي مناسب تنيس زنان نيستند.اتفاقات زيادي در زمين رخ مي دهند، وضعيت هاي متفاوتي، ولي به نظرم در سطحي نيستيم كه شما اين رفتار را نشان دهيد-اين بالاترين سطح است.او شماره 1 است، براي سال ها در بين 10 نفر برتر بوده...اينگونه نيست كه ما ديگر هيچ وقت با هم صحبت نكنيم ولي خوب است كه در زمين و خارج از آن منصفانه عمل كنيد.”
آزارنكا گفت كه اين حادثه را فراموش كرده:”او براي من همان دختر قبليست.اين احساسات است.من همان دختر قبلي هستم.من به اين چيزها اهميتي نمي دهم.[در طول مسابقه ممكن است عصبانيت به وجود آيد] ولي من آن ها را شخصي نمي بينم.”

فدرر:اخطار تخلف زمان اجرا نمي شود

راجر فدرر مي گويد كه داوران به طور مناسب از اخطار تخلف زمان بين امتيازها استفاده نمي كنند.در مسابقات گرنداسلم، ITF صرف كردن زمان 20 ثانيه بين امتيازها را مجاز مي داند و در تورنومنت هاي ATP زمان 25 ثانيه مجاز است.
فدرر در جمع خبرنگاران حاضر در ايندين ولز:”باور دارم كه داوران مي توانند درباره اين موضوع كمي سخت گير تر باشند.من زياد شكايت نمي كنم ولي نمي دانم چگونه از يك بازي 4 ساعته مقابل رافا [نادال] خارج مي شويد در حالي كه او اخطار نمي گيرد.اين عاديست كه حتي من از زمان مجاز عبور كنم ولي آن ها هيچ گاه به ما يادآوري نمي كنند.بعضي اوقات مي توانند جدي تر باشند.چون درنهايت، نمي دانم آيا تماشاگران از ديدن پنج امتياز كه پنج دقيقه زمان برده خسته مي شوند يا خير.”
با اين وجود، فدرر مخالف استفاده از ثانيه شمار در زمين است.
او ادامه داد:”اميدوارم آنقدر پيش نرود.همه ما بايد بتوانيم با چيزي كه امكان پذيرست موافقت كنيم.ولي از طرف ديگر نمي خواهيد تماشاگران را به خاطر اين موضوع از دست دهيد.”

Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
35 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: