نمایش پست تنها
قدیمی 03-07-2012, 12:45 AM   #256
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

ماري:براي رسيدن به رنك 1 نبايد افت داشته باشيد

اندي ماري مي گويد چيزي كه ديگر حاضران بين 4 بازيكن برتر (نواك جوكويچ، رافائل نادال و راجر فدرر) را از او جدا مي كند اينست كه آن ها دوران افت طولاني نداشته اند.
ماري در گفتگو با Telegraph:”اين فهم وجود دارد كه اگر مي خواهيد نفر اول رنكينگ باشيد، نبايد يك ماه بدون پيروزي پشت سر بگذاريد.من در فصل خاك گذشته خوب بودم و پس از آن در تورنومنت هاي زيادي خوب عمل كردم و به مراحل پاياني رسيدم.ولي ماه فوريه-مارس واقعا آزاردهنده بود و همچنين پايان فصل[وقتي از فينال تور جهاني و بازل انصراف داد].اين چيزيست كه نواك سال گذشته انجام داد و راجر چند سال پيش و رافا دو سال پيش.آن ها نشان دادند كه قهرماني در تك تك تورنومنت ها ممكن است.شما نياز داريد با اين ذهنيت وارد شويد و در مسابقاتي كه عملكرد خوبي نداريد پيروز شويد.اين واقعا هدف امسال است، اينكه آن ماه هاي خاموش را نداشته باشم.”

آغاسي:حالا همه چيز درباره چنگ متفاوت است

رقيبان پيشين، مايكل چنگ و آندره آغاسي درباره اظهارات آغاسي در بيوگرافيش توضيح دادند.آغاسي نوشته بود كه نظر چنگ در اين باره كه خدا در بازي هايش مقابل آغاسي از او حمايت مي كند “مضحك و توهين آميز” است.
نوشته اصلي آغاسي:”من چنگ را شكست دادم و هر ضربه كفرآميز را دوست داشتم.”
هفته گذشته، چنگ به Montreal Gazette گفته بود كه با آغاسي “كمي درباره كتاب صحبت كردم.حس مي كنم كه درباره خيلي موضوعات مثبت نبوده.نسبت به من خيلي تند بوده، نسبت به پيت [سمپراس]، حتي نسبت به بعضي اعضاي خانواده اش، [مربي نيك] بالتيري.نمي دانم عمدي بوده يا نه.كمي عجيب است چون آندره مي داند من از كجا آمده ام و قطعا مسيحيت را به زور به كسي تحميل نمي كنم.چيز عجيب اينست كه ما در اوايل دوران بازيمان با هم كتاب مقدس را مطالعه مي كرديم و اگر او حالا اين حرف را بزند خيلي مهم نيست، چون ورزشكاران حالا خيلي بيشتر درباره عقايدشان صحبت مي كنند، قطعا بيشتر از زماني كه ما بازي مي كرديم.”
آغاسي به اين نشريه گفته كه هيچ گاه از چنگ عذرخواهي نكرده ولي درباره دلايلش توضيح داده.
آغاسي گفت:”هرگاه كسي را ديدم كه تصميم گيري قاطع داشت يا به وضوح سخن مي گفت، مانند پيت يا مايكل، دقيقا مانند اين بوده كه در آينه نگاه مي كردم.اين همان چيزيست كه در كتابم توضيح دادم.مايكل در محيط خارج هميشه چيزي را كه در زندگيم برايش تلاش مي كردم نشان داده، حس روشن بودن...پس حالا، همه چيز درباره مايكل متفاوت است.”

دوبي به قهرمان زنان بيشتر از مردان جايزه مي دهد

تورنومنت تنيس دوبي به قهرمان بخش زنان، آگنيسكا رادوانسكا بيش از راجر فدرر جايزه نقدي داده.رادوانسكا 446,778 دلار كسب كرد در حالي كه فدرر 409,170 دلار را به خانه برد.هرچند، گمان مي رود هر دو بازيكن براي شركت در تورنومنت مبلغ ديگري را دريافت كرده اند و گفته شده فدرر 1 ميليون دلار براي حضور يك هفته اي صاحب شده در حالي كه رادوانسكا بيش از 100 هزار دلار دريافت نكرده.
كالم مكلوكلين، يك از مديران اجرايي تورنومنت گفت:”فكر كنم ما پس از بعضي گرنداسلم ها اولين تورنومنتي بوديم كه به زنان جايزه بيشتري داديم.”
مكلوكلين اضافه كرد كه ATP و WTA هركدام 2 ميليون دلار دريافت كرده اند و نحوه تقسيم جايزه بر عهده آن ها بوده. Arabian Business گزارش داده كه WTA مبلغ 1,159,235 دلار (58 درصد) و ATP مبلغ 978,495 دلار (49 درصد) را به عنوان جايزه نقدي به بازيكنان داده است.

راديك:مردم مي خواهند از شرم خلاص شوند

اندي راديك در گفتگو با Wall Street Journal گفت كه هنوز مي تواند يك بازيكن ممتاز باشد.شماره 1 پيشين جهان كه در دو سال گذشته مدام با مصدوميت دست و پنجه نرم كرده، ركورد 4-4 برد و باخت را در اين فصل دارد و به پايين ترين رنكينگ خود (رتبه 30) از جولاي 2001 سقوط كرده.با اين وجود، راديك تا ابتداي فصل زمين چمن فقط 0 12 امتياز براي دفاع كردن دارد.
راديك:”به بازيكني كه 2 سال از من جوان تر است و رنكينگي مشابه من دارد هنوز آينده دار مي گويند.ولي به دلايلي مردم مي خواهند از شر من خلاص شوند.”

Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
35 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: