نمایش پست تنها
قدیمی 03-05-2012, 02:14 PM   #255
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

جوكويچ:صحبت كردن با حريفان بزرگ راحت نيست

نواك جوكويچ در گفتگو با Gulf Times اعلام كرده كه هرچند در خارج از زمين با رافائل نادال و راجر فدرر درباره مسائل تور صحبت هاي خوبي دارد، ولي فرايند آساني نيست.
جوكويچ:”راجر، رافا و من درباره مسائل با هم صحبت مي كنيم.به همديگر خيلي احترام مي گذاريم ولي برقراري ارتباط با كسي كه بزرگترين رقيبتان است واقعا سخت است.باور دارم كه ما براي يكديگر و موفقيت هاي كسب شده خود احترام زيادي قائل هستيم.هركدام ما فروتن، خود آگاه و خونسرد هستيم و اين براي ورزش تنيس خوب است.خوب است كه افرادي داشته باشيد كه فرهيخته، موفق و در عين حال فروتن و محبوب در جامعه هستند.”
در اواخر تابستان 2010، جوكويچ از پدر و مادرش خواست كه ديگر به اندازه گذشته همراه او مسافرت نكنند و در تمامي تورنومنت هاي بزرگ حضور نيابند.او همچنين به خانواده خود اجازه نمي دهد كه قبل از بازي در رختكن او را همراهي كنند.
نواك ادامه داد:”والدينم براي هر امتياز در بازي هايم احساساتي مي شوند.مانند اينست كه خودشان در حال بازي هستند!به نحوي عاديست چون والدينمان هستند و عشق آن ها را درك مي كنيم، اضطراب و حمايتشان را هم همينطور.اين به ما بستگي دارد كه آن را تنظيم كنيم و در راه درست استفاده كنيم.والدينم به من اجازه دادند به آنچه كه هستم برسم و آرزوهايم را درك كردند.”
قهرمان پنج دوره مسابقات گرنداسلم اضافه كرد كه باور دارد سرنوشت او در فصل فوق العاده 2011 از قبل نوشته شده بود.
او گفت:”باور دارم كه هر اتفاق زندگي دليلي دارد.دليل اينكه در سال 2011 چنين بودم از قبل توسط خدا نوشته شده بود، ولي از سوي ديگر فكر مي كنم خيلي سخت برايش تلاش كردم.من هميشه به تواناييم ايمان داشته ام.هميشه به ارزش هايم ايمان داشته ام و هنگامي كه شما متعهد مي شويد نتيجه آن را مي بينيد.”

فدرر:سيستم Hawk-Eye جذابيت تنيس را كم كرده

كسي كه هيچ گاه طرفدار سيستم داوري الكترونيكي (Hawk-Eye) نبوده، راجر فدرر مي گويد اين تكنولوژي از جذابيت ورزش كاسته است.
فدرر در دوبي به خبرنگاران گفت:”چيزي كه من بدون Hawk-Eye دوست دارم اينست كه بازيكنان بيشتر داوران را به چالش مي كشند.داوران بايد خيلي هوشيار باشند.بازيكنان امروزي ديگر براي دعوا كردن با داور انرژي صرف نمي كنند، چيزي كه در گذشته به آن عادت داشتيم.همچنين به نظرم قدرت روحي آن ها بيشتر در بازي نشان داده مي شد.حالا شما امتياز به امتياز پيش مي رويد و ديگر طبيعت بازيكنان را نمي بينيد.اين همان چيزيست كه من از دست داده ام، چون حس مي كردم كه در طول دوران بازيتان داوري هاي درست و غلط وجود داشتند و با هم تراز مي شدند.”
فدرر همچنين اضافه كرد كه اكنون تماشاگران روزهايي كه بازيكنان و سرداوران و داوران خط با هم بر سر درست بودن نظرشان مجادله مي كردند را از دست مي دهند.
”به نظرم بعضي از تماشاگران كه هيچ گاه اين سيستم را نديده اند فكر مي كنند كه فوق العاده خواهد بود كه ببينند چقدر دقيق يا بي دقت است.منظورم اينست كه من باور دارم خيلي دقيق است.” فدرر [گزارش شده با حالت تمسخر] گفت.”پس مي بينم كه تماشاگران آن را دوست دارند ولي شايد آن ها همان هايي هستند كه دعواي بازيكنان با داوران را در سال هاي گذشته نديده اند، هنگامي كه تماشاگران استاديوم هو كردن را آغاز مي كردند، از شما حمايت مي كردند يا عليه شما موضع مي گرفتند. گاهي اوقات، آن ها روزهاي خوب بودند.منظورم اينست كه شما هنوز اين كار را مي توانيد انجام دهيد، ولي براي چه؟”

ماري هنوز درباره جام ديويس تصميم نگرفته است

اندي ماري هنوز درباره بازي كردن در مقابل بلژيك در رقابت ماه آينده جام ديويس در گروه اروپا-آفريقا تصميم نگرفته است.مرد شماره 4 تنيس جهان گفت كه حضور در اين مسابقه بستگي به عملكردش در تورنومنت هاي ايندين ولز و ميامي دارد كه قبل از جام ديويس برگزار مي شوند.بريتانيا ديدار قبلي خود را در مقابل اسلواكي و بدون حضور ماري برد.
ماري:”قطعا هرچه بيشتر بازي كنم، بيشتر خسته خواهم شد.به نظرم بستگي به عملكردم در چند هفته آينده دارد.”
بازيكن بريتانيايي همچنين اضافه كرد كه مربي جديدش، ايوان لندل در ايندين ولز حاضر نخواهد بود ولي در ميامي، تورنومنت هاي خاك رس مونت كارلو و بارسلونا او را همراهي مي كند و پس از آن يك هفته ديگر بر روي خاك با هم تمرين خواهند كرد.

Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
37 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: