03-05-2012, 01:41 AM
|
|
Roger's Fan
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده
|
ماري:فدرر مي تواند با استفاده از زمين هاي سريع رنك 1 را پس بگيرد
اندي ماري كه در فينال مسابقات دوبي از راجر فدرر شكست خورد، مي گويد در صورتي كه تورنومنت هاي بيشتري بر روي زمين هاي سريع برگزار شوند، بازيكن 30 ساله مي تواند صدر رنكينگ را دوباره به دست آورد.فدرر از ماه اكتوبر گذشته 5 قهرماني به دست آورده.چهار قهرماني در زمين هاي داخل سالن (بازل، مسترز پاريس، فينال تور حرفه اي در لندن و روتردام) و قهرماني در تورنومنت روباز دوبي.
ماري گفت:”اگر تورنومنت هاي بيشتري بر روي اينگونه سطوح بود، به نظرم او قطعا براي چند سال آينده نفر اول دنيا باقي مي ماند.واقعا مناسب بازيش است.اين روزها زمين هاي خيلي زيادي كند هستند.تنوعي مانند اينجا براي ما خوب است.بعضي تورنومنت ها آنقدر كند هستند كه بازي كردن در مقابل بازيكناني كه سرويس قوي و حركت خوبي در زمين دارند سخت است.باقي ماندن در بين برترين ها هر روز دشوارتر مي شود.”
فدرر هنوز درباره انتقاد سال 2002 زيركانه صحبت مي كند
به نظر مي رسد راجر فدرر هنوز درباره زير سوال رفتن تعهدش به تورنومنت دوبي در سال 2002 ناراحت است، جايي كه از راينر شوتلر 6-3, 6-1 شكست خورد.فدرر پنج بار در دوبي قهرمان شده و هفت بار به ديدار پاياني رسيده.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:”اين يكي از تورنومنت هايي بوده كه شروع سختي در آن داشتم، دوبي.من به خاطر ارائه ندادن بهترين بازيم در مقابل شوتلر مورد انتقاد واقع شدم.برايم سخت بود چون همزمان در دور دوم مسابقات انفرادي و دوبل بودم.بنابراين چنين انتقادي زياد مناسب نبود.مي دانم كه دو گيم پاياني زيبا نبود، اما مي دانيد، سطح سريعي است و خيلي زود مي تواند بر خلاف ميل شما عمل كند.راينر بازيكن برتر در آن مسابقه بود.براي من بازگشت و قهرماني در سال بعد و قهرماني هاي مجدد زيبا هستند.”
آزارنكا مي گويد هنوز با رادوانسكا دوست است
ويكتوريا آزارنكا به Sunday Times (لندن) گفته كه هنوز پس از صحبت هاي آگنيسكا رادوانسكا مبني بر بزرگنمايي شماره 1 زنان در نشان دادن مصدوميت مچ پا در رويارويي آن ها در نيمه نهايي دوحه با او صحبت نكرده است.اين دو در يك حلقه دوستي مشترك با كارولين ووزنياكي هستند.
آزارنكا:”من هنوز او را به عنوان يك دوست مي بينم، ولي چه كار مي توانم بكنم؟اگر مصدوم نبودم [در تورنومنت دوبي] كناره گيري نمي كردم.من به صحبت كردن درباره حريفان اعتقادي ندارم.مردم زيادي در اين سياره وجود دارند كه قصد مبارزه دادن عقايد را دارند و چيز بيشتري نمي توان گفت.”
ورداسكو مي گويد بهترين شرايطش در حال بازگشت است
پس از رسيدن به ديدار نهايي بخش هاي انفرادي و دوبل تورنومنت آكاپولكو، فرناندو ورداسكو گفت كه بهترين فرمش پس از 1 سال و نيم از زمان صعود به فينال سن خوزه 2010 در حال بازگشت است.شماره 7 پيشين مردان اكنون به رتبه 27 سقوط كرده و از زمان تورنومنت بارسلونا 2010 به فينال يك تورنومنت 500 امتيازي يا بزرگتر صعود نكرده.بازيكن 28 ساله اسپانيايي در فصل 2011 به سه ديدار نهايي رسيد كه در رده تورنومنت هاي 250 امتيازي بودند.
ورداسكو:”هفته پيش در بوينس آيرس حس كردم كه فرمم در حال بازگشت است و ضرباتم را با حس خيلي بهتري مي زنم.مانند تورنومنت بريزبين 2009 است كه به فينال هر دو بخش رسيدم و دقيقا پس از آن به نيمه نهايي آزاد استراليا صعود كردم و به نادال باختم.من امتيازات زيادي براي دفاع كردن ندارم و مي خواهم به بين 10 نفر برتر بازگردم.”
|
|
|