02-29-2012, 01:15 AM
|
|
Roger's Fan
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده
|
نواك:فشار عظيمي بر روي برادرانم هست
نواك جوكويچ مي گويد كه برادران جوان ترش بايد نحوه كنار آمدن با فشار ناشي از نسبت فاميلي با او را ياد بگيرند.برادر 20 ساله نواك، ماركو جوكويچ (رنك 869) با دريافت سهميه وايلد كارد در مسابقات دوبي حاضر شد ولي در دور اول به آندري گولوبف باخت.
نواك به خبرنگاران گفت:”قطعا او در چنين سطحي نيست ولي در حال رسيدن به آن است.به نظرم تجربه مفيدي برايش است.او با مصدوميت هاي زيادي دست و پنجه نرم كرده.درنهايت، بايد با آن روبرو شود، فشاري كه به خاطر داشتن نام جوكويج وجود دارد.هرجاي دنيا كه تنيس بازي كند، به نظرم بايد با اين فشار كه در اين سن برايش لازم نيست روبرو شود.اين مشكل اوست و او خيلي متعهد است.مي خواهد در تنيس موفق باشد ولي هركسي راه خودش را دارد.خيلي سخت است چون مردم او را با من مقايسه مي كنند.در تمام تورنومنت هاي نوجوانان كه در اين سال ها بازي كرده، هميشه با من در آن سن و سال مقايسه شده.اين كاملا متفاوت است.پس به نظرم او بيشتر با ذهنش درگير است تا بازيش.به نظرم هر موقع كه بتواند افكارش را مديريت و بر روي بازيش تمركز كند، مي تواند خوب باشد.او قطعا پتانسيل لازم را دارد و اين در خونش جاريست.”
برادر 16 ساله جوكويچ، جورج (Djordje) هم در فلوريدا تمرين و بازي مي كند.
نواك ادامه داد:”آن ها براي اولين بار در پنج سال پيش و وقتي من در بين 10 نفر اول رنكينگ قرار گرفتم با آن مواجه شدند.واضحست كه در صربستان توجه بيشتري به آن ها مي شود چون زمان زيادي را آنجا مي گذرانند.اين چيزيست كه آن ها تحمل مي كند.حالا زمان كمي را خارج از صربستان مي گذرانند كه شايد به آن ها آزادي بيشتري بدهد.”
فيش از زمين دوبي و سطوح سريع تر تمجيد كرد
مردي فيش سطح سريع زمين هارد تورنومنت دوبي را ستايش كرد.شماره 8 تنيس مردان در دور اول رقابت ها 6-1, 6-1 آندرياس بك را مغلوب كرد.
فيش:”اين روزها داشتن يك يا دو تورنومنت بر روي سطح سريع تر در تور دلپذير است.آن ها همه چيز را كند كرده اند.زمين هاي ويمبلدون را كند كرده اند، آزاد آمريكا را كند كرده اند.مونترال سريع ترين سطح سال گذشته بود، سينسيناتي هم معمولا سريع است.مقدار زيادي هم به آب و هوا بستگي دارد.ولي اين زمين سريع است.مخصوصا در طول روز بازي بر روي آن سريع است.پيدا كردن چنين تنوعي خوب است.ما تنوع را از دست داده ايم، شكي در اين نيست.ديگر تورنومنت هاي سريع به ندرت وجود دارند.من آن ها را دوست دارم.حداقل چند تورنومنت ديگر بايد اينگونه باشند.”
بازگشت اودين به نيويورك پس از ناكامي در راه يابي به ايندين ولز
ملاني اودين به محل اصلي تمرين خود در نيويورك بازگشته تا تحت نظارت طرح پيشرفت بازيكن USTA و در زمين هاي Flushing Meadows، محل برگزاري مسابقات آزاد آمريكا كار كند.اودين كه تمرين با مربيان اين طرح را از پاييز گذشته و پس از جدا شدن از مربي طولاني مدتش، برايان ديويليرز آغاز كرد، به دليل سقوط تا رتبه 209 رنكينگ نمي تواند در جدول مقدماتي مسابقات ايندين ولز شركت كند.
جوان 20 ساله از ماه آپريل گذشته تاكنون نتوانسته در يك مسابقه (بدون كناره گيري حريف) پيروز شود و در 4 بازي اين فصل خود، حتي يك ست را هم كسب نكرده.او كه به ¼ نهايي آزاد آمريكا 2009راه يافته ، در كنار كريستينا مك هيل (رنك 34) و واروارا لِپچِنكو (رنك 85) يكي از سه بازيكن برجسته زن آمريكاست كه در اين مجموعه تمرين مي كنند.
|
|
|