02-28-2012, 12:13 PM
|
|
Roger's Fan
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده
|
ماركو جوكويچ:بازيكنان در مقابل من بيشتر تلاش مي كنند
ماركو جوكويج (برادر كوچكتر نواك) كه در رنكينگ 869 قرار دارد، پس از شكست در دور اول مسابقات تنيس دوبي مقابل آندري گولوبف در مصاحبه با خبرنگاران گفت كه بازيكنان حاضر در تور تلاش بيشتري براي شكست او مي كنند:” آن ها تلاش بيشتري مي كنند.من پس از مصدوميت مچ در سال 2011 در دور مقدماتي تورنومنت ها و رقابت هاي چلنجر بازي كردم و واقعا سخت بود.مجبور بودم براي هر امتياز بجنگم.تفاوت زيادي بين بازي آن ها در مقابل من و يك بازيكن ديگر وجود دارد.شايد گاهي اوقات برايم مفيد باشد، چون آن ها مي ترسند.مي دانيد، برادر نواك.من مجبورم او را شكست دهم، مانند گولوبف در بازي امروز كه خوب شروع نكرد.”
ماركو 20 ساله در ابتداي فصل 2011 به مچ دست خود آسيب زد و براي 10 ماه خانه نشين شد.او ادامه داد:”[داشتن] برادري مانند او امتياز ويژه اي است.او خيلي به من كمك مي كند.او درباره تنيس خيلي مي داند و سعي مي كند مرا وادار به پيشرفت كند و اجازه ندهد اشتباهاتي كه در اين سن انجام داد براي من هم تكرار شود.ولي نمي توانيم مقايسه كنيم.نكات مثبت و منفي زيادي در اين باره وجود دارند.نكات مثبت زياد است.از لحاظ مالي، من تمام نيازهايم را برطرف مي كنم و هر مربي و زميني بخواهم به دست مي آورم.ولي نكات منفي.فشار زيادي وجود دارد.همه [از شما] انتظار دارند كه خيلي كار را سخت مي كند.ولي من سعي مي كنم.بيشترين تلاشم را مي كنم.”
هيوبر:انتخاب نشدن ما براي المپيك ‘احمقانه’ است
پس از كسب چهارمين عنوان قهرماني اين فصل به همراه ليسا رِيموند (Lisa Raymond)، ليزل هيوبر (Liezel Huber) آمريكايي گفت كه باور دارد او و هم تيميش براي مسابقات دوبل المپيك لندن انتخاب خواهند شد.هرچند هيوبر و ريموند در صدر رنكينگ جهاني هستند و در صورت حضور بين 10 تيم برتر رنكينگ پس از مسابقات رولندگاروس به طور خودكار در لندن حضور مي يابند، ولي بايد توسط كشورشان نيز انتخاب شوند.از آنجايي كه قهرمان سابق مسابقات المپيك، ونوس ويليامز، خواسته خود براي شركت در بخش دوبل المپيك را اعلام كرده و ممكن است به اين منظور درخواست سهميه وايلد كارد كند، ريموند نگران است كه آن ها برگزيده نشوند.
هيوبر درباره ريموند گفت:”او مدام مي گويد كه ‘ما اميدواريم.’ ما قطعا شركت خواهيم كرد.به نظرم اگر كشورمان ما را انتخاب نكند احمقانه است.ولي اين يك فرايند تصميم گيريست، پس شما بايد به آن احترام بگذاريد.ولي ما حريفان سرسختي خواهيم بود.”
پتكويچ از بهبود مصدوميت مي گويد
آندريا پتكويچ به DPA گفته كه شكستگي در ناحيه كمرش رو به بهبود است و تا 1 ماه ديگر مي تواند به مسابقات باز گردد.او گفت:”من واقعا خوشحالم كه استراحت كوتاه مدتم نتيجه داد و استخوان كاملا بهبود بافته.”
|
|
|