نمایش پست تنها
قدیمی 02-26-2012, 01:23 AM   #251
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

چنگ خاطره سرويس زيركانه مقابل لندل را يادآوري مي كند

چنگ با جام قهرماني مسابقات رولندگاروس 1989

مايكل چَنگ (Michael Chang) درباره سرويس به ياد ماندني خود در جريان پيروزي دور چهارم رولندگاروس 1989 مقابل شماره 1 آن روزهاي تنيس مردان، ايوان لندل صحبت كرد.
در يكي از به ياد ماندني ترين بازي هاي قرن بيستم، مايكل چنگ 17 ساله بر درد عضلاني شديد غلبه كرد، سرويس زيركانه اي زد و توانست پس از 4 ساعت و 39 دقيقه 4-6, 4-6, 6-3, 6-3,
6-3 ايوان لندل را مغلوب كند.
چنگ درباره سرويسش گفت:”من در طول مسابقه به سختي مي توانستم گيم هاي سرويسم را كسب كنم و هنگامي كه در اواخر ست چهارم درد عضلاني به سراغم آمد ديگر نمي توانستم براي سرويسم بلند شوم.هربار كه براي زدن سرويس بالا مي رفتم پاهايم درد مي گرفت و مجبور بودم فقط سرويس را از بالاي تور عبور دهم و سرويس اولم با سرعتي مانند 65 يا 69 مايل فرود مي آمد و نمي توانستم سرعت زيادي خلق كنم.پس به طرز عجيبي در نگه داشتن سرويس خودم بيشتر از بريك كردن او مشكل داشتم كه واقعا عجيب است، در آن لحظه 15-30 عقب بودم و فكر كردم بايد چيز متفاوتي را امتحان كنم.براي يك لحظه واقعا دلگرم كننده بود.آندره آغاسي در 12 سالگي و پيش از آن اينگونه سرويسي را مي زد و يك لحظه به ذهنم خطور كرد و اين كار را انجام دادم، فكر كنم جريان بازي در آنجا عوض شد.”

سويتينگ:تنيس امروزي فيزيكي تر است

جيمز بليك و رايان سويتينگ درباره اين موضوع كه آيا عادلانه است بازيكنان آمريكايي با سوالاتي درباره اينكه نمي توانند جاي بزرگان نسل قديم، مانند جان مكنرو و پيت سمپراس را پر كنند مواجه شوند، توضيح دادند.
جيمز بليك به Memphis Daily News گفت:”مي تواند كمي ناعادلانه باشد.ولي قسمتي از آن به نحوه حاضر شدن شما در تور حرفه اي مربوط مي شود.افرادي مانند سم كوئري و دانلد يانگ در حال عادت كردن به شرايط هستند، بازيكناني مانند رايان هريسون و جك ساك در آينده چنين خواهند بود.من با آن كنار آمدم، اندي راديك هم همينطور، و مي دانم اندي در ابتدا كمي نااميد مي شد.ولي شما مي دانيد كه سوالات بخشي از هر كنفرانس مطبوعاتي هستند.پس شما جواب حاضر و آماده را مي دهيد و پيش مي رويد.”
مكنرو گفته كه در دوران بازيش بازيكنان ماهرتر حداقل در مواقعي مي توانستند بازيكنان با قدرت بدني بيشتر را شكست دهند.مكنرو:”آن ها نمي توانستند از لحاظ فيزيكي شما را از مسابقه خارج كنند.”
سويتينگ با اشاره به مسابقه حدودا 6 ساعته رافائل نادال و نواك جوكويچ در فينال ماه گذشته آزاد استراليا چنين پاسخ داد:”يك بازيكن را در 25 سال پيش نام ببريد كه مي توانست 6 ساعت بازي كند.اين روزها اگر از لحاظ بدني آماده نباشيد رقابت كردن غيرممكن خواهد بود.”

با وجود شكستگي شست، ملزر به فينال ممفيس رسيد

يورگن ملزر قبل از آغاز تورنومنت ممفيس شست پاي راستش را هنگامي كه برروي رخت خوابي كه در اتاق هتلش پهن شده بود ليز خورد شكست، ولي با اين وجود توانست به ديدار پاياني تورنومنت ممفيس برسد.او گفت:”قطعا در شرايط سخت هنوز درد دارم.شكستگي شست است، نمي توانيد آن را درمان كنيد ولي با چنين بازي كردني ممكن بود شست پايم را هرموقعي بشكنم.”

باقداتيس:جوكويچ من را نمي ترساند

ماركوس باقداتيس مي گويد كه حضور نواك جوكويچ در تورنومنت دوبي او را نمي ترساند.
باقداتيس به Gulf News گفت:”وقتي در يك تورنومنت هستم، نواك را به عنوان قهرمان نمي بينم.من اينجا هستم كه قهرمان شوم و اهميتي نمي دهم كه او در رقابت ها حاضر است.شك دارم كه او اين هفته پيروز شود، حداقل تا وقتي كه من اينجا هستم.”

Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
36 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: