نمایش پست تنها
قدیمی 02-24-2012, 09:26 PM   #250
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

عمل جراحي هيويت و دوري 4 ماهه از مسابقات

به گزارشHerald Sun ، ليتون هيويت يك عمل جراحي ديگر و دوري 4 ماهه از مسابقات را پيش رو دارد.او كه در سال 2011 دو عمل جراحي داشت، از ناحيه پاي چپ تحت عمل قرار مي گيرد و قصد بازگشت در فصل مسابقات زمين هاي هارد را دارد.
با وجود پارگي شست پاي چپ، شماره 1 پيشين جهان در تورنومنت هاي تابستان استراليا و جام ديويس بازي كرد ولي او گفت پزشكان اعلام كرده اند كه:“مفصل شست پايم كاملا خرد شده.بايد كاري انجام دهم.از زمان عمل جراحي قبليم پس از تورنومنت سن خوزه سال گذشته تا كنون يك روز بدون درد نداشته ام و به جايي رسيده ام كه حتي اگر پس از تابستان استراليا قصد كناره گيري از تنيس را داشتم، باز هم نياز داشتم كاري انجام دهم تا بتوانم با فرزندانم بازي كنم.”
هيويت كه امروز تولد 31 سالگي خود را جشن مي گيرد، ادامه داد:”به جز يك يا دو بازي تقريبا هميشه مجبور بودم با تزريق داروي مسكن يا بي حسي موضعي وارد زمين شوم.اين مشكل براي چهار يا پنج سال وجود داشته و به خاطر بازي در زمين بدتر شده.”
هيويت گفت كه قصد بازنشستگي از دنياي تنيس را ندارد چون “بهتر از چهار پنج سال گذشته به توپ ضربه مي زنم.بازي هاي اخيرم اعتماد به نفس بالايي براي آينده به من داد.”
با توجه به رتبه فعليش در رنكينگ (رده 170)، هيويت براي حضور در مسابقات المپيك لندن به سهميه وايلد كارد نياز خواهد داشت.او گفت:”اكنون [حضور در] المپيك خارج از دستان من است.ولي با توجه به نتايجم در جام ديويس و حمايت ITF، اگر وايلد كارد دريافت نكنم مايوس خواهم شد.”

رادوانسكا احترام زيادي را نسبت به آزارنكا از دست داده

آگنيستا رادوانسكا از ويكتوريا آزارنكا به خاطر بزرگ نمايي مصدوميتش در جريان بازي نيمه نهايي آن ها در مسابقات دوحه كه با پيروزي آزارنكا به پايان رسيد انتقاد كرد.بازيكن 22 ساله لهستاني گفته كه از رفتار آزارنكا كه براي سومين بار در اين فصل او را شكست داد “رنجيده” است.جالب است كه هردوي آن ها دوست صميمي كارولين ووزنياكي هستند.
در جريان بازي، آزارنكا –كه از مصدوميت مچ پا رنج مي برد و درنهايت محبور به كناره گيري از تورنومنت اين هفته در دوبي شد- لنگ لنگان راه مي رفت و به نظر مي رسيد كه از درد آزار مي بيند.اين دو پس از اتمام مسابقه به ندرت دست يكديگر را لمس كردند و هيچ نگاهي به همديگر نكردند.در روز بعد، آزارنكا موفق شد سامانتا استوسر را شكست دهد و قهرمان شود.
رادوانسكا در جمع خبرنگاران حاضر در دوبي:”به نظرم پس از اين مسابقه...من احترام زيادي را از دست دادم.ناراحتم چون فكر نمي كنم كه آنچه كه پيش آمد صحنه خوبي براي تنيس زنان باشد.”

سيرز:ايوانويچ خيلي زود در گرنداسلم قهرمان شد

نايجل سيِرز (Nigel Sears) كه از ماه جولاي گذشته مربي گري آنا ايوانويچ را به عهده گرفته، مي گويد كه شماره 1 پيشين زنان در حال پيشرفت تدريجي است و نبايد از او انتظار داشت كه بلافاصله موفق باشد.
سيرز در مصاحبه با Gulf Times:”او قدم به قدم به فرم قابل قبول خودش نزديك مي شود ولي تغيير سريعي وجود ندارد و شما نمي توانيد با زدن يك دكمه او را به بازيكني تبديل كنيد كه دوباره عنوان گرنداسلم ببرد.در ماه هاي اخير چند بازي خيلي خوب ارائه داده، در آزاد استراليا خوب عمل كرد و در چند مرتبه ديگر فوق العاده خوب ظاهر شد، مانند قهرماني در تورنومنت بالي در پايان فصل گذشته.ولي اين فراينديست كه به صبر و گذر زمان نياز دارد.”
سيرز كه در گذشته مربي گري دنيلا هانتوكوا و مسئوليت هدايت مربيان زن اتحاديه تنيس بريتانيا را به عهده داشته، گفت كه عنوان قهرماني ايوانويچ در رولندگاروس 2008 و در سن 20 سالگي شايد سبب خارج شدنش از رقابت شده.
سيرز ادامه داد:”شايد عادلانه باشد كه بگوييم او خيلي زود در دوران بازيش گرنداسلم برد و هميشه پس از اين نقطه سختي بيشتر مي شود و كار زيادي بايد انجام گيرد.چالش بزرگيست و حالا من نشانه هاي خيلي اميدواركننده اي مي بينم كه همه چيز خوب مي شود و او در مسير درست قرار گرفته است.”

Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
24 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: